Hayvan Tecavüzleri. İmza Atar mısınız?

AİDS'in ilk olarak bir şempanzeden bulaştığı düşünülürse, kimbilir belki de o yıllardan beri..
Damacanadan bile zevk alan yaratıklar var bu dünyada..

Nasıl içim acıdı korkunç ya.
Allah bu haysiyetsizleri bildiği gibi yapsın,bunlarla kimse baş edemez.

Bu nedir Rabbim çoçuklara tecavüz hayvana tecavüz kadına şiddet kalbim daha fazla dayanmıyor günlerce etkisinde kalıp hiçbir şey yapamamak beni hasta ediyor artık dünyanın sonu gelsin istiyorum böyle pis bir dünyaya birde evlat bırakacak olmam beni kahrediyor bitsin batsın bu dünya artık böyle pisliklerde çayır çayır yansın cehennem ateşinde âmin kusura bakmayın kızlar sinirlerim bozuldu

imzaladim ben de. biz baska bir haksizlik icin 20.000 kisi imzaladik change.org dan imzayi.
Yalniz sonuc degismedi. Dilerim bu kez ise yarar.
Allah hepsinin belasini versin , vermiyorsa da islah etsin

Kendilerini savunamıyorlar.
Mecbur o acıyı çekiyorlar.
Allah'm yardım etsin inşallah.
Hadım cezası gerekli böyle erkek denilen yaratıklara.
Şeylerinin uğruna vazgeçerler heralde bu iğrençlikten.

Ne acı ...

Kayınvalide görümce forumları sayfalarca dolup taşıyor ama canla ilgili bir konuda iki günde ancak 5. sayfadayız ....

Bir şeylerin değişmemesine şaşmamak lazım bence .....

İnsan genelevleri kapatılsın derken hayvan genelevleri ne yaaa. Nasıl bir şeydir bu... Evlilik bu kadar mı iğren, korkunç şey ki insanlar böyle sapkınlıklara kayıyor..

Modern denilen Danimarka ve Norveç'e bak! Allah belanızı versin..

Tabiki imza attım, şu durumlarımı düzelteyim içimde uhde bir hayvan hakları aktivisti olmak. Allah'ım inşallah bana bunu nasip eder... İşe hayvanlardan başlamak gerek çünkü hayvan hakları olan bir ülkede hiçbir insanın sırtı yere gelmez, anlayabildiniz mi...

Son düzenleme:
Artık normal karsılanıyor öylemi Yazıklar olsun yapanada yaptıranada.. O köpek ısırsaydı onların biyerlerini görselerdi dunyanın kac bucak oldugunu ahh ahhh cok yazıkk....

pisliklerrr !!!!! insan olamaz bunlar iğrenç sapıtmış yaratıklar!!

O görüntüleri izlediğimden beri gözümün önünden gitmiyor!! O orangutanın hali.. insanlara bakışı,kendini şiltenin üzerine atışı....Nasıl bela okumayalım!!!!!! Allah belalarını versin!!!

imzamı attım.
okurken çok kötü oldum.
insan tecavüzleri bile sonlandırılamıyorken,
tecavüze uğradığını dile getiremeyen,bilmeyen bu zavallı hayvanları korumak çok zor.
bazen insanlara hayvan deriz ya...
büyük hakeretmiş gerçekten.
insan kendi ırkından tiksiniyor.
bu pislikler yok olmadıkça bu sorunda kökten çözülmez bu bir gerçek.
mağduriyetini ifade edemeyen canlılar var sonuçta.
fakat ne kadar destek olursak ve yasal kurumların kapanmasına destek verirsek o kadar iyi olur,
en azından insanen biz üzerimize düşeni yapmış oluruz.
dün eşimle konuştuk bu konuyu.
insanoğlu var olduğundan beri bu sorun var hala köylerde eşek vb hayvanla ilişkiye giren çobanlar,köylüler var ya da şehirde başka hayvanlara bu işkenceyi yapan pislikler.
bunların hepsine engel olmak zor.ben kendi adıma elimden gelen desteği vermeye hazırım fakat haberimiz olmayan o kadar çok hayvan mağdur oluyor ki...aklıma geldikçe üzülüyorum,üzüldükçede utanıyorum.

resmen kanım dondu bunlar ınsanlar olamaz adı yaratıklar
ıyıkı kıyamet kopjuyo rabbim cok sabirli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…