- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.903
- 168
- Konu Sahibi Duka Tesla
-
abd yi biz keşfettik birkereAdamların bilimle ilgili tek yaptığı çalışma Kuran'dan ayetler okunan bitkinin daha hızlı büyümesi. Gerisine zinhar karşılar.
şu cümleyi bir de erdoğana söyleseler ya korumalar etten duvar örüyor.geçen valiyi bile yanına yaklaştırmadılarArtık hiçbir alakası kalmadığı halde adı bilimle anılan Tübitak mı yoksa fazla tedbir Allah'ı inkardır diye fetvalar veren Diyanet mi daha zararlı karar veremiyorum.
şu cümleyi bir de erdoğana söyleseler ya korumalar etten duvar örüyor.geçen valiyi bile yanına yaklaştırmadılar
abd yi biz keşfettik birkere
sadece o değilki yüzlercesi varYazık ya. Oraya da işle bilimle alakası olmayan adamlarını getirmişler. Kendim için değil de çocuğum için çocuklarımız için üzülüyorum. Nasıl bir dünya bırakıyoruz onlara böyle.
Değil mi var. Hastanelerde Üniversitelerde kurumlarda devlet kurumlarında belediyelerde... Sonra her yer iş bilmeyen insan. ..crypti15809 .!.:sadece o değilki yüzlercesi var
Erdoğan'ın 2 yıllık itfaiyecilik mezunu akrabası R.A.E., AK Parti iktidara geldikten sonra KOSGEB'te çalışmaya başladı. Daha sonra KOSGEB Bütçe ve Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nda nitelikli eleman olarak çalıştı. Daha sonra KOBİ uzmanı oldu. Hukuk müşavirliği görevine getirildi. Şu an KOSGEB İnsan Kaynakları Daire Başkanı olarak görev yapıyor.
http://www.bugun.com.tr/gundem/turkiye-sok-oldu-haberi/1381273
bizim belediyede bir veteriner var.köpeğe dokunamıyor.resmen ok misali atarak aşı yapıyor
değil midokunarak herkes aşı yapar abla, mesele hedefi tutturarak artistik şekilde atış yapabilmekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?