kızlar hayvanlara saygılı oluyorum ve uzaktan seviyorum.bunda bi problemim yok. ama ben kedinin basını okşamak kucagıma almak yada bi kuşu tutmak falan isytorum. arkadslarda görünce heves ediyorum. onlar ellerken severken imreniyorum. ama ben bi türlü yaklaşamıyorum.bu fobim nasıl yenebilrm. kızıma hayvan sevgsini kazandırmk istyorum. benm gbi fobisi olmasını hiç istemem. sadece evimde akvaryumda balık besleyebilyrum.kuş almak istyorum ama onu tutamıyacagım içn bakamıcamı düşünüyorum. kendimi kötüğ hissediyorum neden ben elime alıp sevemiyorum herkes yaparken. benm ne eksgm var. yada onlarda bnde olmayan ne var.nasıl basarabilrm bunu. benm gbi olupta basaranvarmı? uzaktan sevmek yetmio bna kediye köpeğe kuşa dokunmak istyorum.
kızlar hayvanlara saygılı oluyorum ve uzaktan seviyorum.bunda bi problemim yok. ama ben kedinin basını okşamak kucagıma almak yada bi kuşu tutmak falan isytorum. arkadslarda görünce heves ediyorum. onlar ellerken severken imreniyorum. ama ben bi türlü yaklaşamıyorum.bu fobim nasıl yenebilrm. kızıma hayvan sevgsini kazandırmk istyorum. benm gbi fobisi olmasını hiç istemem. sadece evimde akvaryumda balık besleyebilyrum.kuş almak istyorum ama onu tutamıyacagım içn bakamıcamı düşünüyorum. kendimi kötüğ hissediyorum neden ben elime alıp sevemiyorum herkes yaparken. benm ne eksgm var. yada onlarda bnde olmayan ne var.nasıl basarabilrm bunu. benm gbi olupta basaranvarmı? uzaktan sevmek yetmio bna kediye köpeğe kuşa dokunmak istyorum.
Bende de bu fobi var ve bütün hayvanlara karşı malesef
Küçükken arkadaşlarımla oynarken, bir arkadaşım kediyi kucagıma verdi,
kedinin kemikleri elime batar batmaz, bıraktım ve bir daha hiç bir hayvana dokunamadım
Halbuki küçükken evimizde kuş, civciv, tavşan, balık besledik.
Onca hayvan arasında yine yenemedim bu korkuyu.
Yaş 32 oldu hala yenebilmiş degilim :)
Allah'tan bu konuda çocuklarım bana degil, babalarına çektiler :)
Canim internette kedi olsun, köpek olsun vb. hayvanlarin o kadar güzel o kadar sevimli resimleri var ki
Onlara bak sıkca onlarin sevimliliklerini gördükce kanin kaynayacak seveceksin eminim oksamak isteyeceksin
Bu asama bittikten sonra hayvanat bahcesine git bol bol hayanlara bak sonra kendini alistir etrafindaki hayvanlara dokunmaya calis devami gelir zaten diye düsünüyorum canim.
ben de öyleydim geçen seneye kadar, dokunmayı bırak yaklaşmaktan bile korkardımsonra babam yavru bi köpek aldı, dedim fırsat bu fırsat korkumu yencem. geçen sene bütün yazım onla geçti dokundum, yıkadım, oynadım kucağıma atlardı çocuk gibiii hayvan sevgisi bambaşka gerçekten.. şimdi sokaktaki hayvaları bile okşar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?