• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayvanlara tecavüz! Lütfen imzalayın..

Fairy-tale

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
321
581
103
38
Hayvana Tecavüzü Özendiren Yayınlar Kaldırılsın, Suçlular Cezasız Kalmasın
DGQaZeNFpjFcWAv-800x450-noPad.jpg

Yayınları aracılığıyla yayınlanan, isimli şahsın kaleme aldığı "...." isimli kitap, hayvanlara nasıl tecavüz edileceğini detaylı olarak anlatmaktadır. Bu sebeple hayvana tecavüzün yani zoofilinin meşrulaştırılmasını, özendirilmesi sağlanmaktadır.

Böyle olayların zoofili ve takriben pedofilinin yaygınlaşmasında ön ayak olduğunun tüm aklı başında merhamet sahibi insanlar farkında. Toplumun huzuru, güveni, bizim ve çocuklarımızın güvenliği için bu ve bunun gibi yayınların toplatılıp yok edilmesi ve bunları yazan, basan, dağıtan kişi ve kurumların gerekli cezayı alması sağlanmalıdır. Bügün bir hayvana tecavüz eden veya bunu özendiren yarın size bize ve dahi çocuğumuza tecavüz edebilir. En başından önlem alınmalıdır.

Siz de sessiz kalmayın bu zulme, sapkınlığa karşı durun. Onlar bize muhtaç, bi çığlıklarını duyup duyurmazsak onların ve bizim acımız katlanarak artar. Bir olalım zalimliği, sapkınlığı yeryüzünden silelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok artık:kusmuk:

Neyse ki okumayı sevmiyoruz ne diyim..
Sapık pisliklere reklam oluyor böyle de ya :KK64:
s

Bu nedir ya?!!! :oha:
Kusmama ramak kaldı. Nasıl bir manyak yazar, nasıl bir beyinsiz basar bu kitabı?

Kızlar bir kampanya daha var. Ekşi sözlükte konu hakkında uzun uzun yazılmış. Konuyu ve yorumları okur musunuz?

Bu kitap piyasada nasıl dolaşabiliyor? Ard arda 4-5 defa okudum cümleleri belki yanlış algılıyorum diye ama inanılır gibi değil...

Elbette imzalayacağım!.

Uzun zamandır var bu ama imzaların yetersizliğinden dolayı buraya da ekleme gereği duydum kızlar. Konu yukarıda kalırsa daha çok kişi görür. İğrençliğin üst sınırı yanii cümlelerde ki detaylar falan sinirlerimi bozuyor.

Back
X