• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayvanlara yapılan ezıyetler

kocasinatapiyo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
1.119
3
116
İstanbul
Evet arkdaslar benımde derdım bu dayanamıyorum hıc bır hayvanın ezıyet görmesıne hor görülmesne onları çok sevıyorum bılıyormusunuz haberlerde ınternette orada burada gördüğum bazı haberlerden duydugum cumlelerden dolayı su hayvanlara ypılan ezıyetlerden dolayı ınsanlıgımdan zaman zaman nefret edıyorum kıyamıyorum onların ağlamasına hele o duygulu gözlerı yokmu benı benden alıyo keske ımkanım olsada hepsını evımde beslesem kedısını köpeğini kusunu butun hepsını o hayvanlara hor gözle bakan onları döven canını yakan ınsancıklar varya sözum onlara dılerım kı o hayvanların durumundan beş beter olsunlar konumu okuyan tum arkdaslarım çok tessekkur ederım çok teşşekkurler

Son düzenleyen: Moderatör:
vay be 18 sefer okunmuş bır tane yorum yapılmamıs çok teşşekkur ederım çoooka.s.duymak istedıklerımı bırakın duymak istemedıklerımı bıle duyamamak çok kırıcı

Hayvanları sevmeyeni ben de sevmem :(
Unutmayın ki dünya bize ait değil, biz dünyaya aitiz.
Onların doğalarına müdahele hakkımız hiç yoktu insanlık olarak.
Şimdi sokakta avlanamadıkları için, doğalarından koparıldığı için, hepsi açlıktan hastalıktan kıvranıyor.
Yazık onlara.

Malesef zaman öyle bir zaman olmus ki...hayvani birak bir cocuk bir insan bile insan muamelesi görmüyor arkadasim....

Hayvanlarla pek icli disli yasamayi sevmeyen biri olarak bende kesinlikle onlara yapilan siddeti kiniyorum...

Allah C.C. can tasiyan her varliga eziyet etmeyi günah kilmistir.....

Hayvanları sevmeyeni ben de sevmem :(
Unutmayın ki dünya bize ait değil, biz dünyaya aitiz.
Onların doğalarına müdahele hakkımız hiç yoktu insanlık olarak.
Şimdi sokakta avlanamadıkları için, doğalarından koparıldığı için, hepsi açlıktan hastalıktan kıvranıyor.
Yazık onlara.

haklısın arkdasım her insan bıraz duyarlı olsa kapısına bır kap su yemek artıklarını koysa en azından bır kaç tanesı doyacak hadı bunu da gectım madem yemek wermıyorsun su wermeyıosun bır basını sewıp sefkatını göstermıyosun bagre kötu kötu bakma o insanların bakıslarındanda nefret edıyorum

Malesef zaman öyle bir zaman olmus ki...hayvani birak bir cocuk bir insan bile insan muamelesi görmüyor arkadasim....

Hayvanlarla pek icli disli yasamayi sevmeyen biri olarak bende kesinlikle onlara yapilan siddeti kiniyorum...

Allah C.C. can tasiyan her varliga eziyet etmeyi günah kilmistir.....
haklısın gülsum sultan içli dıslı olmaya bılırsın o senın tercıhın ama en azından zararda wermıyosun degılmı
ya o zarar werenler nasıl can wrecekler :gitme:

Bu cümleleri kedim kucağımdayken yazıyorum. Yazık bebeğim ölmek üzereydi onu sokakta bulduğumda.

Kedilere mama alıyorum 10 liaraya 2 kilo geliyor. Evin önünde yavrular var, yetişkin kediler de var. Pek köpek yok mahallede.

Bizim apartmandakiler ne derse beğenirsin "onlara mama verme alışıyorlar buraya!!!"

Nasıl bir sevgisizliktir bu Tanrım!

Bu cümleleri kedim kucağımdayken yazıyorum. Yazık bebeğim ölmek üzereydi onu sokakta bulduğumda.

Kedilere mama alıyorum 10 liaraya 2 kilo geliyor. Evin önünde yavrular var, yetişkin kediler de var. Pek köpek yok mahallede.

Bizim apartmandakiler ne derse beğenirsin "onlara mama verme alışıyorlar buraya!!!"

Nasıl bir sevgisizliktir bu Tanrım!
ya insanlık işte ben buyuzden zaman zaman insanlıgımdan utanıyorum onun ağzı war dılı yokya gecengun bır barınagı ıncelıyordum netten bırtane kedının kafasına wurup gözlerını cıkartmıslar ya ben nasıl bu ınsanlara bed dua etmem nasıl etmem kı ya allah kedıcıgınee uuuuppppppppp uzunnn ömurler wersın inşallah arkdasım

Teşekkürler canım. Onlar için yapabileceğimiz tek şey lanet etmek değil iyilik dilemektir. Tanrıdan iyilik diliyorum bu eziyetleri yapanlara.

haklısın gülsum sultan içli dıslı olmaya bılırsın o senın tercıhın ama en azından zararda wermıyosun degılmı
ya o zarar werenler nasıl can wrecekler :gitme:

Iste buna bende cok kiziyorum canim...sevmek zorunda degil insan ama zarar vermek niye...

Bir defa Türkiyeye izine gittigimde...kücük olgan cocuklarinin kedilere tas attigni gördüm....allahin gücüne gitmesin...en sevmedigim hayvan kedidir nedense....ama yinede o cocuklarin güzelce bir kulagni cektim...bir daha görmeyim yoksa bende sizi tas yagmuruna tutarim..yazik günah degilmi yavrulari var dedim....Annelerinede söyledim...

Dedigim gibi sevmem...ama eziyet edildigni gördügüm vakit müdahale ederim....kesinlikle dayanamam

Iste buna bende cok kiziyorum canim...sevmek zorunda degil insan ama zarar vermek niye...

Bir defa Türkiyeye izine gittigimde...kücük olgan cocuklarinin kedilere tas attigni gördüm....allahin gücüne gitmesin...en sevmedigim hayvan kedidir nedense....ama yinede o cocuklarin güzelce bir kulagni cektim...bir daha görmeyim yoksa bende sizi tas yagmuruna tutarim..yazik günah degilmi yavrulari var dedim....Annelerinede söyledim...

Dedigim gibi sevmem...ama eziyet edildigni gördügüm vakit müdahale ederim....kesinlikle dayanamam
ahh ahh keske herkez sizin gibi duyarlı olsa

Sevmemeyi anlayabilirim ama nefreti anlayamam... Bir arkadaşım vardı kedileri sevmezdi. Olabilir sevmeyebiliriz, ben de haşerelerden hoşlanmıyorum. Ama onlar da canlı neticede. Ve kedileri nasıl tekmelediğini anlatırdı. Görüşmeyi hemen kestim.

Soyu tükenmiş olarak bilinen ama türünün son örneği olan bir kaplan ülkemizde görülmüştü ve öldürülmüştü anında.

Anlayamıyorum, çok üzgünüm.

hayatım sen neden insanlıgından nefret ediyosunki gercekten bir insan zaten savunmasız zavallı hayvanlara o şekil davranmaz ...
o şekil davranan insan kılıgında gezinen yaratıklar lanetler ediyorum onlara ....
bazende isyan ediyorum :( madem bu kadar ezileceklerdi bu dunyada neden boyle bir duzen kurdun rabbim diye :(
ya bu konuda cok dertliyim inan tatlım hani bana diceklerki hayvanlara eziyet edenleri öldürmek serbes ...
onların tek tek etlerini tırnak makasıyla kopara kopara öldürürdüm 40 gun 40 gece o işkenceyle o masum hayvanlara yaptıgını tekarar takrar hatırlamasına yardımcı olurdum pisliklerr ...
:gitme:

hayatım sen neden insanlıgından nefret ediyosunki gercekten bir insan zaten savunmasız zavallı hayvanlara o şekil davranmaz ...
o şekil davranan insan kılıgında gezinen yaratıklar lanetler ediyorum onlara ....
bazende isyan ediyorum :( madem bu kadar ezileceklerdi bu dunyada neden boyle bir duzen kurdun rabbim diye :(
ya bu konuda cok dertliyim inan tatlım hani bana diceklerki hayvanlara eziyet edenleri öldürmek serbes ...
onların tek tek etlerini tırnak makasıyla kopara kopara öldürürdüm 40 gun 40 gece o işkenceyle o masum hayvanlara yaptıgını tekarar takrar hatırlamasına yardımcı olurdum pisliklerr ...
:gitme:
yemın edermkı bnde öldürüm gözumu kırpmadan allahın butun kötuluklerı inşşallah onların üzerınde olsunyerimseniben

Sevmemeyi anlayabilirim ama nefreti anlayamam... Bir arkadaşım vardı kedileri sevmezdi. Olabilir sevmeyebiliriz, ben de haşerelerden hoşlanmıyorum. Ama onlar da canlı neticede. Ve kedileri nasıl tekmelediğini anlatırdı. Görüşmeyi hemen kestim.

Soyu tükenmiş olarak bilinen ama türünün son örneği olan bir kaplan ülkemizde görülmüştü ve öldürülmüştü anında.

Anlayamıyorum, çok üzgünüm.
ben zaten oldum olası bu ınsanları anlamıyorum kı hepsı bı tuhaf tekmelemek ne demek ya haywanı allah onların canını öyle bır yaksın kı ben ne yptım desınler inşşallahhhh YARRAABBBIMMMM

canım o birazda ailelerden kaynaklanıyor işte aileleri insanlardan baska bu dunyada yasadıgımız sokakta bizden baskalarıda var mantıgını yerleştirmiyor...
şimdi benim kucuklugumde kedmizde kopegimizde vardı ne ben ne kardesim sokakta kedi kopek tasladık aksine hep alıp bakmak istedik onlar iiçin ağladıgımızı bilirim ..
şimdi benim de kopegim var ve benim oglumda aynı benim kucuklugum gibi asla dısardaki hayvanlara kıyamaz hep uzulur anne bahceli evimiz olsaydı hepsini toplardık degilmi bakardık degilmi der ...
ve göl kenarında bi kere kurbagaları pipetle poposundan şişirip patlatan cocuklarla kavga etmiş birbirlerini itmişler camura dusmus golede dusebilirdi :(((
gene aile içi eğitimle alakalı :gitme:

canım o birazda ailelerden kaynaklanıyor işte aileleri insanlardan baska bu dunyada yasadıgımız sokakta bizden baskalarıda var mantıgını yerleştirmiyor...
şimdi benim kucuklugumde kedmizde kopegimizde vardı ne ben ne kardesim sokakta kedi kopek tasladık aksine hep alıp bakmak istedik onlar iiçin ağladıgımızı bilirim ..
şimdi benim de kopegim var ve benim oglumda aynı benim kucuklugum gibi asla dısardaki hayvanlara kıyamaz hep uzulur anne bahceli evimiz olsaydı hepsini toplardık degilmi bakardık degilmi der ...
ve göl kenarında bi kere kurbagaları pipetle poposundan şişirip patlatan cocuklarla kavga etmiş birbirlerini itmişler camura dusmus golede dusebilirdi :(((
gene aile içi eğitimle alakalı :gitme:

Cok dogru...bende sunu fark ettim...

Alman toplumu hayvanlara karsi daha duyarli....Türk toplumun cogunda bu yok...
Buda aileden gelen birsey....Almanlarin yüzde 80 evinde ya köpek yada kedi besliyor...dogal olarak cocuklar hayvanlari sevmeyi ve iyi davranmayi ailelerinden ögreniyor...

Eziyet yapildigi sikayet ediligi vakit cok can yakici cezalar var....

Dedigin gibi egitim ....egitim...egitim...:kahve:

Cok dogru...bende sunu fark ettim...

Alman toplumu hayvanlara karsi daha duyarli....Türk toplumun cogunda bu yok...
Buda aileden gelen birsey....Almanlarin yüzde 80 evinde ya köpek yada kedi besliyor...dogal olarak cocuklar hayvanlari sevmeyi ve iyi davranmayi ailelerinden ögreniyor...

Eziyet yapildigi sikayet ediligi vakit cok can yakici cezalar var....

Dedigin gibi egitim ....egitim...egitim...:kahve:[/QUOTE burada şikayet etsen hiç bişey ypmazlar ama aksıne bırı bnbm ewımdekı haywanı sıkayet etse hawluyo dıye gelır elımden bnm oğlumu alırlar ne anladım bn bu işten
belkıde awrupa bırlıgıne gırsek bızede buyuk cezalarm gelır ne guzelde olur

[/QUOTE burada şikayet etsen hiç bişey ypmazlar ama aksıne bırı bnbm ewımdekı haywanı sıkayet etse hawluyo dıye gelır elımden bnm oğlumu alırlar ne anladım bn bu işten
belkıde awrupa bırlıgıne gırsek bızede buyuk cezalarm gelır ne guzelde olur[/QUOTE]

aynen canım malesef turkiye gercekleri bide guya musluman toplumda yaşıyoruz ... :olmaz:
bilemicem ya bu konuda cok dertliyim valahi inanın boyle konularda sinir kat sayılarım zıplıyor öfkemi nefretimi nası kusacagımı bilmiyorum kafamçokkarıştı

Back
X