• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayvanlara yapılan ezıyetler

[/QUOTE burada şikayet etsen hiç bişey ypmazlar ama aksıne bırı bnbm ewımdekı haywanı sıkayet etse hawluyo dıye gelır elımden bnm oğlumu alırlar ne anladım bn bu işten
belkıde awrupa bırlıgıne gırsek bızede buyuk cezalarm gelır ne guzelde olur

aynen canım malesef turkiye gercekleri bide guya musluman toplumda yaşıyoruz ... :olmaz:
bilemicem ya bu konuda cok dertliyim valahi inanın boyle konularda sinir kat sayılarım zıplıyor öfkemi nefretimi nası kusacagımı bilmiyorum kafamçokkarıştı
[/QUOTE]
aynen bnde öyle muslumanız ama hayvan öldürmek can yakmak hersey bızde war ahh ahh bır kurallar çıksada şu haywanlara hıc kımseler dokunamasa ne bılım dokununa çok buyuk meblalarda para cezası olsa yada ne bılım assınlar en ıyısı :):(

Belki az bucuk bir derecede sürekli kapisinin önünü pisleyen kediyi kovalayan bir vatandasi anlayabilirim de....ya peki zevki sefasi icin öldürenlere ne demeli...

Kürk icin, Derisi icin!!

Insanlarin Manto, kemer, Canta tutkusu icin ne kadar cok hayvan öldürülüyor....o minicik fog baligi bebeklerini kafasina vura vura öldürüp derisini duvar süsü yapanlar yokmu??

Nesli tükenmis hayvanlari öldürüp kafasini bir ödül gibi evine asanlar.???

Yazik diyorum sadce....yazik....Allah bizleri yaratmis, akil vermis fikir vermis, dogruyu yanlisi ayir edebilmemiz icin Mantik vermis....

Belki az bucuk bir derecede sürekli kapisinin önünü pisleyen kediyi kovalayan bir vatandasi anlayabilirim de....ya peki zevki sefasi icin öldürenlere ne demeli...

Kürk icin, Derisi icin!!

Insanlarin Manto, kemer, Canta tutkusu icin ne kadar cok hayvan öldürülüyor....o minicik fog baligi bebeklerini kafasina vura vura öldürüp derisini duvar süsü yapanlar yokmu??

Yazik diyorum sadce....yazik....Allah bizleri yaratmis, akil vermis fikir vermis, dogruyu yanlisi ayir edebilmemiz icin Mantik vermis....

onları yapanlar kadar onları alan talep eden lanet kendini sosyete diye tanıtan kokoş milleti de suclu ...
talep olmasın bakım kimse almazsa uretici ne yabcak apışıp kalcak ama yokkk yokkk :umursamaz:

Kürk icin, Derisi icin!!

wallaha bu konuda hıc bırsey dıyemıyorum yagnı acık acık allh onların belasını wersın günahtırya nasıl kıyosunuz siz ya nasıııl ahh alllahım ahhh bır tanesını elıme wersınler bır tanesını önce derısını yüzer arkasından parça parça kewserım o insanları en son öldürürüm :gitme::enbuyukkk:

bende farkında olmadan ayakkanbı alıyorum çok seweerek bır gıyınıyorum bırı dönüp gercek derı dıyo wallaha bıllaha topik actım ıkıncı el bolumune hepsını werıyorum bırde arkdasalr özellıkle lutfen çin malı almayın onların yaptıgı en ufak bır defterın üstündekı tug bıle kedı köpek tüğü lütfen almayın

sokak hayvanları için elimden geleni yapıyorum... hatta bizim bahçedeki kediler çoğalınca diğer komşuları da buna teşvik ettik.. hem öyle mama falan almıyoruz.. bir kovaya sularını koyuyoruz.. bir de yemek kapları var.. artan yemeğini çöpe dökmek yerine o kaplara boşaltıyoruz, tabi komşular da.. en azından hem yemeklerimiz ziyan olmuyor hem de kedicikler köpekler aç kalmıyor... aç kaldıkları için de saldırganlaşmıyor...

yalnız ayakkabı ve terliklerimizi kapı önünde bırakamıyoruz.. sebep köpecikler alıp götürüyo...şutarafagitti

sokak hayvanları için elimden geleni yapıyorum... hatta bizim bahçedeki kediler çoğalınca diğer komşuları da buna teşvik ettik.. hem öyle mama falan almıyoruz.. bir kovaya sularını koyuyoruz.. bir de yemek kapları var.. artan yemeğini çöpe dökmek yerine o kaplara boşaltıyoruz, tabi komşular da.. en azından hem yemeklerimiz ziyan olmuyor hem de kedicikler köpekler aç kalmıyor... aç kaldıkları için de saldırganlaşmıyor...

yalnız ayakkabı ve terliklerimizi kapı önünde bırakamıyoruz.. sebep köpecikler alıp götürüyo...şutarafagitti
heheheh hırsızlar:):):) çok doğru bır dawranıs sergılıyorsun arkdasım tebrık ederım sızıa.s.

vay be 18 sefer okunmuş bır tane yorum yapılmamıs çok teşşekkur ederım çoooka.s.duymak istedıklerımı bırakın duymak istemedıklerımı bıle duyamamak çok kırıcı

Demişsiniz ama bu tür konuları biz evcilde heryerde konuşuyoruz. Ayrı bir konu olarak defa kez açıldı zaten. O nedenle devamlı buraya yazanlar bu konuya yazmamıştır. Konu açmadan önce arama yaparsanız bu durum ortadan kalkar.

Sevgiler.

Demişsiniz ama bu tür konuları biz evcilde heryerde konuşuyoruz. Ayrı bir konu olarak defa kez açıldı zaten. O nedenle devamlı buraya yazanlar bu konuya yazmamıştır. Konu açmadan önce arama yaparsanız bu durum ortadan kalkar.

Sevgiler.
ben bu konuyu bir derdim war bölümüne açmıştım fakat buraya taşınmış ben buraya açmadım zati daha önce konuşulmuş olması benım için bir önem tasımıypr ben bunu kendıme dert gördum ve actım konumu iyi günler dedıgım gıbı ben bu konuyu zaten buraya acmadım taşındım buraya

Son düzenleme:
izmirde nereye baksam tertemiz su kabları görüyordum mahallede....çok seviniyordum doğrusu..işte medeniyet ve insanlık bu diyordum..ta ki....
gazetede mahallemde yaşayan yaşlı bir çiftin hayvan sevgisi yüzünden eziyet gördüğünü okuyuncaya kadar...70 küsür yaşında insanlar...hayvanların karnını doyurmak içni sepet sarkıtıyorlar binsinlerdede yukarı çıksınlar diye...apartman sakinleri zorla kapıya kırıp fotoğraflrını çekmişler sonrada direk polise..yazık!içtenlikle rabbimin bu insanımsıların kalbine merhamet indirmesi için yalvarıyorum sadece.....

Son düzenleme:
hayvanlara eziyet insanlardan(!!!) nefret ediyorum resmen.
insanlıktan nasibini alamamışlar. onları inciterek egolarını tatmin etmeye çalışmaları beni üzüyor...
akıl sağlıklarından, kişiliklerinden şüphe ediyorum. sevmemek ayrı, eziyet etmek ayrı.
çocuklar da bunu çok yapıyor, ailelerin bu konuda daha hassas olması lazım.

benimde iki tane kedim var ve onları çok seviyorum mahallenin kedilerinede bakmaya çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla ama bazı cani ruhlu insanlar çok acımasız oluyor daha çocukluktan itibaren anneleri babaları bu hayvanlara kötü davranmaya alıştırıyo yazık günah çok acı ama bizler çok şanslıyız çünkü onları anlıyoruz ve seviyoruz şansım veyumağım bebeklerim sizleri çok seviyorumopuyorumnanaktan

malesef haywan sewmeyen ınsanların çocuklarıda aynı oluyor haywanları pis görüyorlar hor goruyorlar ama allahta onları göruyor

Bir hayvanın merhameti, onun sana duyduğu saygı kaç insanda var ki düşünürsek?
Hayvanları ezelden beri çok severim.
Kuş kedi köpek hatta yılan bile. Kesinlikle çoğu insandan daha akıllı ve duyarlılar.

ahhh ahhhhh yarama tuz bastınız benimde kediciğim şuanda kucağımda küçük danam benim uyumaya çalışıyokaydirigubbakcemile3ben küçüklüğümdn beri hayvan hastasıyım dönem dönem çok kedi besledim,kuş,kamlumbağa vs.elimde olsa çiftlik kurup tüm hayvanları toplayıp bakabilirim.apartmandayım ama kedimi memleketimden aldım getirdim 3 yıldır birlikteyiz o kadar duyarlı akıllılarki anlatamam.bence insan kelimesinden bile üstünler.onlara eziyet konusu açılınca hep derim yemin ederim katil bile olutrum bu konu için.o kadar sinirleniyorum ki beddua edemeden geçemiyorum:kızgın:birde sokakta bi kedi,köpek göreyim hemen ağlarım içim kıyılır hatta eşimle çarşıdan gelirken kedi görüp ağlamıştım yolda milletin içinde o kadar da kıyamam inşallah bigün çok param olursa hepsini toplayıp ayrı bir aleme çekilicem zemuszemus

Canım Bunu yeni gördüm
Benden size bi fikir herkez internet sitesinden direk hayvan haklarını araştırın
net site veremiyorum çok oldu imzalaylı
5000 kişiye ulaştığında Hayvan hakları değişecekŞeniz

Bir hayvanın merhameti, onun sana duyduğu saygı kaç insanda var ki düşünürsek?
Hayvanları ezelden beri çok severim.
Kuş kedi köpek hatta yılan bile. Kesinlikle çoğu insandan daha akıllı ve duyarlılar.

aynen katılıyorum bncede coğu ınsandan akıllılar bnde aşırı çok sewerım haywanları we onlara bnm yanımda buyuk konuşmayayım ama kımse bı zarar wrremez deliririm ya o an o ınsanı gözum gormez daha buyuk bı zarar bn werırım

ahhh ahhhhh yarama tuz bastınız benimde kediciğim şuanda kucağımda küçük danam benim uyumaya çalışıyokaydirigubbakcemile3ben küçüklüğümdn beri hayvan hastasıyım dönem dönem çok kedi besledim,kuş,kamlumbağa vs.elimde olsa çiftlik kurup tüm hayvanları toplayıp bakabilirim.apartmandayım ama kedimi memleketimden aldım getirdim 3 yıldır birlikteyiz o kadar duyarlı akıllılarki anlatamam.bence insan kelimesinden bile üstünler.onlara eziyet konusu açılınca hep derim yemin ederim katil bile olutrum bu konu için.o kadar sinirleniyorum ki beddua edemeden geçemiyorum:kızgın:birde sokakta bi kedi,köpek göreyim hemen ağlarım içim kıyılır hatta eşimle çarşıdan gelirken kedi görüp ağlamıştım yolda milletin içinde o kadar da kıyamam inşallah bigün çok param olursa hepsini toplayıp ayrı bir aleme çekilicem zemuszemus
bnm de tek hayalım o bırgun param olursa bı haywan barınagı acacam fakat lüks hepsini topluyucam en güzel yemek lerı yedırıcem en guzel yataklarda uyutucam onları bakıcılar bıle tutacam onlara amma kurban oldgum allahım duysun sesımızı yardımcı olsun bizlere yeterkı ewet bnde katıl olurum hele işkence allahım allahım o haywanlara işkence yapanları allah karsıma cıkartmezkı asıl işkenceyı görsunler öldürmem en son oldururum once günlerce aylarca işkence yaparım o nasıl bı haywana işkence ypmışsa cok wahsı bır köpeğe o insanı parçalattırırım ondan sonra o yaralarına tuz döker yakarım ıbbretı alem ıcınde meydanda sallandırırım bnde hıc dayanamam onlara onler bnm için melek

Back
X