• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayvanlara yapılan ezıyetler

Bende nefret ediyorum hayvanlı yiyenlerede sinir oluyorm özellikle çinlilere köpek dostlarımıza çok kötü işgenceler ediyorlar

Bende nefret ediyorum hayvanlı yiyenlerede sinir oluyorm özellikle çinlilere köpek dostlarımıza çok kötü işgenceler ediyorlar
zaten çin katıl oyle çin malı satan yerler warya oradan hc bısey almayın arkdaslar hıc bişey onların kucuk anhtarlıklarda bıle kullandıkları tuğler kedi köpek tüğü aman dıkkatlı olalım

benimde birtanecik pamuğum var onu eve ilk aldığımda pireden görülmüyodu birde rengi beyaz neyse ben onu eve aldım benim bitane dini bütün kapalı kuran okumayı bilen bir arkadaşım var ve çok samimiyiz kardeş gibiyiz o arkadaşım benim pamuğumun üstüne nerdeyse yarım şişe tütün kolonyasını dökmüş yavrumun bitarafı sırılsıklam ve daha bebekti o hala bebek yeni aldım zaten en fazla 3 aylık olayda geçen hafta oldu bir kızdım o arkadaşıma size kelimelerle anlatamam söylemedik laf bırakmadım dedim ona kuran okuyosun başın kapalı allahını dinini sorsam benden iyi bilirsin hayvanlara eziyet etmeyeceğini okumadınmı hiç dedim nekadar günahı var dedim ama nerde anlayacak kapasite

ve hala o arkadaşım bana at onu pis hayvan gibi bisiri beni sinirlendirecek laf söylüyor iş yerindeki bazı arkadaşlarımda çok gücüme gidiyor ama nafile ne desem boş

Biz böyle insanlara insan demiyorum arkadaşım
Elhamdurullah hepimiz müslümanız hepimiz Allahımıza inanıyorum
ama en önemli şey savunması olmayana ,kedi,köpek,insan,sürüngen canlı olsun yeter
Zarar vermemeliyiz önce bunu öğrenmeli

herşeyden önce dinimiz de yasaklamıştır canlı olan her varlığa zulmetmeyi
sırf kedi köpekte değil ki özellikle kurban bayramlarında kurban hayvanlarını deli gibi dövmeleri akıl almaz yaa insanın gidip aynı işkenceyi bu adamlara yapası geliyor

ve hala o arkadaşım bana at onu pis hayvan gibi bisiri beni sinirlendirecek laf söylüyor iş yerindeki bazı arkadaşlarımda çok gücüme gidiyor ama nafile ne desem boş
yapacagın şey çok basit o densızlık ederek sana bu lafı soyleye bılmısse sende ona densızlık ederek rahatsız olan benım evime gelmesın de kestır at konuyu neden gücüne gıdecekmiş bırak onun gucune gıtsın cunku bana bu şekılde yorumlar gelince ben boyle cevaplar veriyorum ınsanlaar bırdaha tekrarlıyamıyor

Biz böyle insanlara insan demiyorum arkadaşım
Elhamdurullah hepimiz müslümanız hepimiz Allahımıza inanıyorum
ama en önemli şey savunması olmayana ,kedi,köpek,insan,sürüngen canlı olsun yeter
Zarar vermemeliyiz önce bunu öğrenmeli
birde bunu insanlar anlasa hep gücü yetene hiç görmedım kendınden guçlüsüne saldıranı herkez kıme gucu yeterse ama ALLAHIM cok buyuk adamı bır anda ters düz eder o zaman dank eder ınsanın kafası ben ne yaptım yarabbım dıye aklına gelır işte belkı o zman düzelr ne dıyım allah herkezın kalbıne bır parça minnacıkta olsa bu sıcak sevgiden hayvan sevgisinden versin

herşeyden önce dinimiz de yasaklamıştır canlı olan her varlığa zulmetmeyi
sırf kedi köpekte değil ki özellikle kurban bayramlarında kurban hayvanlarını deli gibi dövmeleri akıl almaz yaa insanın gidip aynı işkenceyi bu adamlara yapası geliyor
ooff ooff daha şimdiden duşunuyorum gene kurban bayramı gelecek dıye bılıyorum kurban kesmek cok buyuk bı sevap ama yapamam asla kıyamam onlardan bırının benım paramla ölmesıne o yuzden onun parasını cocuk esırgeme kurumuna baaş ederım ama kesmem o niyetle veririm herbayram haberlerde ızlerız dana kasabı yaraladı falan dıye inanırmısın cok mutlu oluyorum o hayvanlarda ölüme meydan okumak ıcın direnıyorlar o onun canını acıtmadan önce hayvanlar onların canını yakıyorya seiniyorum ama bişey dıyemıyorum sonuçta allh ıcın kesılıyor ama arada ezıyet eden ınsanların canı yanınca cok sevınıyorum haberlerde ızledım bıkere bır kurt ınmıs koye adam dıyokı gördum tum gucumu topladım suratına yumruk atcaktım anladı kolumu parçaladı ben şimdi buna nasıl üzüleyım sevindim allahı ohhhh ıyı yapmış dedım ayrca ben kurban bayrazmlarında akşam ustu 4 kadar felan evden cıkmam camdanda bakmam sizde oyle yapın bısey görmeyınce bıraz daha ıyı oluyo ınsan

Back
X