Çok huysuz ya bahçede iyi bi yere götürdüm daha kuytu. Kendine dokundurmuyor.Hic bilmiyorum bi kedi dogumuna sahit olmadim ama,onu rahat edebilecegi bir yere tasiyip gozlem.altinda tutsaniz? Dogum yapacaksa eger yapamazsa yardmci olun.. mesela yavru cikarken tutup hafifce cekin karnini sivazlayin vb gibi birseyler okumustum.. vet.e goturseniz daha iyi ama bugun nerden bulacaksinz ki..normal.hastane acilinde de insani onemsemiyorlar kediye bakan hic olmaz..
Facebooktan haysev gibi gruplara yaz gizem, cok kısa sürede dönüş yaparlar. Hatta resimli koyabilirsin de
Çok teşekkür ederim.Facebooktan haysev gibi gruplara yaz gizem, cok kısa sürede dönüş yaparlar. Hatta resimli koyabilirsin de
Uff. Yazik .. heralde doguracak.. bi kutu falan bulun buyukce,yanina goturun rahatsiz olursa icine girsin. Kutu olmazsa yogurt kovasi bile.olur. kendine biryer yapsin. Bagirip agliyor mu peki.. yazik doguramiyo bence. Ilik su getirip elinize eldven gecirip kanayan yerlere masaj yapsaniz rahatlar mi ki..uzuldum..Çok huysuz ya bahçede iyi bi yere götürdüm daha kuytu. Kendine dokundurmuyor.
Karton kutuya yumuşak havlu serdim karnını sivazladim zar zor bekliyorum yüzüne baktıkça miyavliyor sadece. Doğum yaparsa onları nasıl korurum şu an sanki ben dogurucam o kadar panik yaptımUff. Yazik .. heralde doguracak.. bi kutu falan bulun buyukce,yanina goturun rahatsiz olursa icine girsin. Kutu olmazsa yogurt kovasi bile.olur. kendine biryer yapsin. Bagirip agliyor mu peki.. yazik doguramiyo bence. Ilik su getirip elinize eldven gecirip kanayan yerlere masaj yapsaniz rahatlar mi ki..uzuldum..
Hayır etrafta yavru yokYalniz birakin.Disaridan izleyin.Etrafta yavru var mi?
Canim kedicik uyudu şu an. Yalancı sancı miydi acabaDoğru olanı yapmışsın canim uzaktan gözlemle. Yavrular dogunca sakin elleme. Birçok kedi dogurttum ne istersen sorabilirsin.
Kedi kuytu kosede dogun yapmak ister her canli gibi ama zorlaniyorsa da yardimci olmak lazim. Kedi dogurttum diyen arkadas insallah yardimci olur sana..
Yavrular dogunca elleme.. ama anneyle birlkte kolacan et. Kopekti cocuktu arabaydi vs gelmesin,sut yiyecek koy yanlarina anne icin..
Tabi kedi dogurduktan sonra yavrusunu yiyebilir de.. uzucu ama olan bir durum.. benm kedim catir cutur yemis yavrularini. Dogurdu dye sevnrken bi baktik yavrular yok olmus
Bilmiyorum ki neye gore yiyorsa.. cok sinir olmustum.kedime... daha dogrusu annem bakiyor ben degil. Miyavlamalari falan viyiik viyyik diyeydi minnacik tortop seyleri gozunu kirpmadan nasil yediyse cani kedi...güçsüz olanları mı yiyor?
Ölecek olan saglıksızları yiyorlar malesefBilmiyorum ki neye gore yiyorsa.. cok sinir olmustum.kedime... daha dogrusu annem bakiyor ben degil. Miyavlamalari falan viyiik viyyik diyeydi minnacik tortop seyleri gozunu kirpmadan nasil yediyse cani kedi...
Ama netten bakinca hastaysa gucsuzse sakatsa yer falan yaziyordu.. belki de oyleydiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?