Amin ablacım amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Altın kalplim benim .İnşallah düzelir canım .Sen herşeyi yapmışsın .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ablacım amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Altın kalplim benim .İnşallah düzelir canım .Sen herşeyi yapmışsın .
hırçın kızım bugün ameliyat oldudurumu çok krıtik :Saruboceq:kısırlaştı tamamen içi temizlendi doktorlar içini görünce şok geçirmişler:1shok: o kadar kötüymüş bebişleride varmış ama malesef ölmüşler senağlamatam zamanında yetişmiş yani keşke önceden bana gelseydi keşke:1no2: durumu yarın belli olacak ne olur dua edin:Saruboceq: sağlığına kavuşsun kızım bugün onun için çok önemli :Saruboceq::Saruboceq:
Canımın içi ne olur kötü bir haber verme bize. Kedicik doğuramamış demekki senağlama Umarım veteriner hekim önemser baştansavma davranmaz nasıl olsa sokak kedisi diye düşünerektenAntibiyotik tedavisi gerekecek sanırım. Bizimkini ne zorlarla hayata döndürmüştük
Serum filan takılıyordu hatırlarsan.Galiba 15 gün sürmüştü tedavisi.Karnındaki koca dikişlerin iyileşmesi filan
Narkozdan uyandığındaki hali de içler acısıydı.Allah sana neye ihtiyacın varsa versin yeşimim, tüm hayvanseverlere hayvanları korumak için imkan versin yüce Allahım. Allah razı olsun senden ve sokak hayvanlarına yardımcı olan herkesten. Kızımız da çabucak iyileşsin :Saruboceq:
ya hayvanları eve kapatmaya karşıyım ben.olucak şöle bahçeli bi evin rahat rahat yaşayacak hayvan.ev içinde apartda biraz zor.
Sevgili arkadaşlarım ben bir köpek almak istiyorum bir hayvana sahip çıkmak istiyorum sizce bakabilirmiyim eğitimini nasıl yapabilirim bana yardımcı olabilir misinizŞeniz
mrb benim on yaşında erkek bir kedim var.sorunumuz bacak kısımlarından gelen çıtırdama sesleri.acaba sorunu nedir.ve ne yapmalıyız.