Doğuma Hazırlık Hazek arkadaşımız için özellikle araştırdım ilgilenenlerde test etsin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nisandakar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
536
16
96
Diğer
SAĞLAMAYI RUS TAKVıMıNE GÖRE YAPTIM

babam d.t---- 21.12.1937
annem d.t-----12.05.1943
------------------------------------
ben dt----17.04.1977----
17.08.1976 annemin bana hamile kaldığı son regl tarihi ay hesabı yaparak buldum . günü o kadar önemsemedim.

rus takvimine göre cinsiyetim doğru çıkıyor.
benim büyüğümün doğum tarihini ezbere bldiğim için onunkini de hesap edeceğim sonra onun da kız ve oğlunun dt tarihlerinden hesaplama yaparım yazarım

şuan 2 ablama ulaştığım için bunları yazıyorum. diğerlerine de ulaşınca yine onların doğum tarihlerini ve çocuklarının doğum tarihlerini öğrenince bu başlığa eklerim.
------------------------------------
-------eşimin dt--20.10.1974
benim dt--17.o4.1977
kızımndt--19.04.2007
son regl tr --19.08.2006

rus takvimine göre doğru kızımın cinsiyeti çıkıyor

-------------------------------------

a ablam dt. 20.05.1966 ((anne ve babamın dt ile tahmni regl 20.09.1965 ile cinsiyet doğru))
a enştmdt. 01.06.1966

kız yeğen dt. 13.05.1988 (ablamın tahmini regl tarihi 13.09.1987) cinsiyet doğru çıkıyor

erkkyeğendt.26.08.1991 (ablamın tahmini regl tarihi 26.12.1990) cinsiyet doğru çıkıyor

b ablam dt. 10.03.1968 (anne ve babamın dt ile tahmini regl 10.07.1967)cinsiyet doğru
b enştm dt. 22.9.1965

erkek yeğen dt . 07.01.1994 (ablamın tahmini regl tarihi 07.05.1993 ) cinsiyet doğru
kız yeğenim dt. 18..02.2002(ablamın tahmini regl tr. 18.06. 2001) cinsiyet doğru

c ablam dt 22.12.1973 annemin ve babamın doğum tarihleri ve annemin olası hamile kalma yani regl tarihine göre ablamın cinsiyeti de doğru çıkıyor.

inanmazsanız siz de verdiğim tarihleri rus takvimine yazar bakarsınız.

Son düzenleme:
arkadaşlar link ekleyemiyorum kabul etmiyor. onu nasıl yapacağımı biliyorsanız söyleyinde bakttığım rus takvimin linkini buraya ekleyeyim

nisancım vardı geçmiş sayfalarda linki...adres çubuğunasağ tıkla kopyala yap ve burdaki yazım yerine yapıştır yap...
ama benim arkadaşımın tutmadı...
çok tutan var ama tutmayanda bayağı oldu...benim kızda tutuyor ama bu yöntem çokta güvenilir değil benceee

aklinialirimsmile aklinialirimsmile

rus takvimi mi çıkmış şimdi de...

çine baktık ona da bakalım bariii ..

linkk linkk linkk opuyorumnanaktan

nisancım vardı geçmiş sayfalarda linki...adres çubuğunasağ tıkla kopyala yap ve burdaki yazım yerine yapıştır yap...
çok tutan var ama tutmayanda bayağı oldu...benim kızda tutuyor ama bu yöntem çokta güvenilir değil benceee

MİMOZA evet bende hoppidi'nin rus cinsiyet takvimi olan başlığındaki adresten buldum o takvimi ve orada test ettim.

ya ben hazek e çok üzüldüm. İnşallah Allahım onun gönlündekini kucağına verirde saçma sapan insanların sözlerinden kurtulur bundan daha önemlisi kendisi mutlu olur

bende baktım yanlıs cıktı zaten baska topıctende takıp edıyorum tutanda var tutmayanda guvenılır degıl yani:1shok:

mimoza sen hoppidinin o adresini bulursan buraya eklermiisin ben ekleyemiyorum ya. ya da hesap yapmaktan kafam karıştı adres ekleyemiyorum

aklinialirimsmile çin takvimine göre kızım olacak....

karnım yuvarlak bayanssulusmile

burnum kotuk başlı oldu (ne demek bilmiyorum sormayın :) eyvahedigeldismile

sonra sivilceler çıkmaya başladı guclubacismile

sonra makasa oturdum bilmeden hihoyyyt

yani etrafımdakilerin test ve deneyimleri kızım olacağı yönünde

erkek diyenler de var ama onların tezi işime gelmiyor yazmıyorum o yüzden aklinialirimsmile

yaşaaaaasııııınn koca karı masalları :lepi: :lepi:

bendede tutu bu bebişimde, bir arkadaşıma baktım onunkide tuttu, hatta yeni öğrendi cinsiyetini :))

ama ilk bebeğimde tutmadı:(

ÇOCUK CıNSıYETı TESPıT CETVELı
KADININ YAŞI OCAK ŞUBAT MART NıSAN MAYIS HAZıRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKıM KASIM ARALIK
18 o x o x x x x x x x x x
19 x o x o o x x x x x o o
20 o x o x x x x x x o x x
21 x o o o o o o o o o o o
22 o x x o x o o x o o o o
23 x x o x x o x o x x x o
24 x o x x o x x o o o o o
25 o x x o o x o x x x x x
26 x o x o o x o x o o o o
27 o x o x o o x x x x o x
28 x o x o o o x x x x o o
29 o x o o x x x x x o o o
30 x o o o o o o o o o x x
31 x o x o o o o o o o o x
32 x o x o o o o o o o o x
33 o x x x o o o x o o o x
34 x o x o o o o o o o x x
35 x x o x o o o x o o x x
36 o x x o x o o o x x x x
37 x o x x o x o x o x o x
38 o x o x x o x o x o x o
39 x o x x x o o x o x o o
40 o x o x o x x o x o x o

( KIZ : O   ERKEK : X )  
 NOT: Kadının yaşı doğru olarak belirlenir ve hangi ayda hamile kaldığına bakılır. Yaş ve hamile kalınan ayın kesiştiği kutucuk bulunur ve sağa doğru  9 kutucuk sayılır. 9.  kutucuktaki işaret (o) ise kız, (x) ise erkektir.

canım sana tarihleri versek sen bakarmısın merak ettim acıkcasıbilmiyorumkismile

bakarım. ama kızım uyandı pc yi kapatıp duruyor. siz yazın ben akşama rahat rahat bakarım yazarım olur mu?

bir de yine google dan rus cinsiyet takvimi yazın. kadınlar kulübü ile ilgili olan çıkan adresi tıklayın zaten 2 tane kadınlar kulübü çıkıyor. kontrol edin hoppidinin açtığı konunun ilk mesajında bu rus takvimin adresi var. ben bir türlü link ekleyemedim ya da mesaj limiti falan mı var bilmiyorum. mimoza arkadaşım bir bulursan o adresi buraya eklersen sevinirim. bu mesajıda kopyalaya kopyalaya yazıyorum kızım sürekli basıyor tuşlara. ama akşam yazarsanız hesap ederim. şimdi çıkayım kızıma yemek yedireceğim

nisandakar benimkinide hesaplarmısın
benim d.t. 05.02.1982
eşimin d.t. 01.05.1973
son regl. 09.02.2010
teşekkürler

Back
X