Doğuma Hazırlık Hazek arkadaşımız için özellikle araştırdım ilgilenenlerde test etsin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
nısandakar senı takıpteyım ınsallah senın cabaların bıze yol gosterır ve erkek bebısımızıde alırız hayırla ve saglıkla kucagımıza

bende takıp ediyorum sizi.bakalım hayırlısı inşallah.gulhas gerçekten denemediğin yötem kalmamış ya.ne güzel kararlı azımlısın.bu kadar yöntemden sonra kızın olsa çok şaşırırdım valla.allah hayırlısıyla kucana almayı nasıp rtsın oğlunu.

bende takıp ediyorum sizi.bakalım hayırlısı inşallah.gulhas gerçekten denemediğin yötem kalmamış ya.ne güzel kararlı azımlısın.bu kadar yöntemden sonra kızın olsa çok şaşırırdım valla.allah hayırlısıyla kucana almayı nasıp rtsın oğlunu.
aminn saol canım, allah nasıl izin verirse öyle canım biz elimizdne geleni yaptık diledik , darısı sizlere inşallah buradan güzle haberlerinizi alırız

allah oğluna sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin. Ben de bu bebeklerimiz ve cinsiyetlerini tesadüfen gördüm anne adaylarının denemelerini falan okudum.

Mesela biri yumurtlama takibini sormuş birileri ben buna göre yaptım cinsiyetini öğrenince yazarım demişler ve hiiiiiç uğramamışlar bile. Bazılarını tesadüf gördüm oğulları olmuş ama 1dk bu bölüme uğrayıpta birşey yazma gereği duymamışlar.

Sana çok teşekkür ederim yazdıkların için.
Ben de senin yaptıklarının hepsini deneyeceğim. Sonra buraya dönüp sonucu yazacağım.
şunları şunları yaptım cinsiyet şu diye.

Sonuçta herkesin kalbinden geçen bir şey vardır ama bebeklerimizi doğumdan sonra gördüğümüz ilk anda cinsiyet falan önemli olmuyor dra ilk sorumuz --bebeğim sağlıklımı- gerisi hiiiiiiç önemli değil aslında ama sonuçta insanız istiyoruz.

evet canım çok haklısın malesef kims edönüpte bişey yazmıyor, yada şunu yapın bunu deneyin diyen yok, istediğine kavuşan çekip gidiyor maleseff

bende konu açtım, çat iğnesi ile ilgili ama 2-3 kişi dışında kimse yazmadı

ben aslında özelden mesaj atamıyroum bazı sebeplerden dolayı, herşeyi tam olarak anlatmak isterim ama buradan da yazmak istemiyorum detayları.

aminn saol canım, allah nasıl izin verirse öyle canım biz elimizdne geleni yaptık diledik , darısı sizlere inşallah buradan güzle haberlerinizi alırız

evet canım çok haklısın malesef kims edönüpte bişey yazmıyor, yada şunu yapın bunu deneyin diyen yok, istediğine kavuşan çekip gidiyor maleseff

bende konu açtım, çat iğnesi ile ilgili ama 2-3 kişi dışında kimse yazmadı

ben aslında özelden mesaj atamıyroum bazı sebeplerden dolayı, herşeyi tam olarak anlatmak isterim ama buradan da yazmak istemiyorum detayları.
ayyy çok çok özel konular değilse hazek arkadaşımıza özelden yazsana detayları bari o faydalansın ben 2den fazla çocuk düşünmediğim için 2.si erkek olmasada üzülmem. Ama gerçekten kendi yaşadıklarımızdanmıdır bilmiyorum hazek arkadaşımızın bu isteğinin olmasını çok istiyorum.

sevgili nisandakar;takvim dogru diyorsun ama bu takvimle alakali dogum kurtaj vb.takvimi degistirir diye diye duymustum,benim merak ettigim birkez dogum yapmis olan hanimlar kendi dogum tarihleri yerine ikinci dogumlari icin ne yazacaklar,normal kendi dogum tarihlerinimi yoksa ilk bebeklerini dogurduklari tarihimi,sen nasil yaptin kardeslerin icin ve akrabalrin icin yaptigin hesaplari?dogumda kan kaybi oluyor ve kan yenileniyormus,buna gore ikinci bebegi hesaplarken kadin bolumune ilk bebegin dogum tarihini yazmak gerekmezmi sizler ne dusunuyorsunuz iki kez dogum yapmis olan hanimlar birde bu teoriye gore test edin bakali:66:

Back
X