- 28 Mart 2020
- 6.377
- 24.778
- 348
Kim gelirse gelsinDüzgün bir ekonomi okumuş birine ihtıyacımız var başta o tecrübeli olan biri bile olsa yine bu alanda uzman kişilerin politika önerilerinede kulak tıkanmamalı danışılmalı bız bu konuda bıle uzağız
Biz tek az sevindik, başka bir şey yapmadık gerçektenSite kurallarına uyduğunuz sürece banlanmazsınız, başta şu linkteki kanun maddeleri olmak üzere TCK maddelerine uygun yazdığınız sürece de şafak operasyonu yaşamazsınız
Yasalara göre suç kapsamına giren haller...
ATATÜRK ALEYHİNE İŞLENEN SUÇLAR HAKKINDA KANUN Kanun Numarası : 5816 Kabul Tarihi : 25/7/1951 Resmî Gazete : 31.07.1951/ 7872 Madde 1 - Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Atatürk'ü temsil eden...www.kadinlarkulubu.com
Ya yine mi sen. Alın bunu burdanbenden korktuğun kadar korkmuyon ama habire yazıyon
Ohh sıcak yatağımda rahat uyuyabilirim.Site kurallarına uyduğunuz sürece banlanmazsınız, başta şu linkteki kanun maddeleri olmak üzere TCK maddelerine uygun yazdığınız sürece de şafak operasyonu yaşamazsınız
Yasalara göre suç kapsamına giren haller...
ATATÜRK ALEYHİNE İŞLENEN SUÇLAR HAKKINDA KANUN Kanun Numarası : 5816 Kabul Tarihi : 25/7/1951 Resmî Gazete : 31.07.1951/ 7872 Madde 1 - Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Atatürk'ü temsil eden...www.kadinlarkulubu.com
Bencede alaninda uzman biri olmali yoksa sen bende ayni sekilde yonetirizDüzgün bir ekonomi okumuş birine ihtıyacımız var başta o tecrübeli olan biri bile olsa yine bu alanda uzman kişilerin politika önerilerinede kulak tıkanmamalı danışılmalı bız bu konuda bıle uzağız
Ders calisamadim yineDeme öyle deme
Ben objektif bakıyorum merak etmeyin her şeye parti sempatizanlığıyla bakmam kuzumHerşeyin onayını kim veriyor? Cumhurbaşkanı onay vermeden orada kalem fikir kıpırdamaz. Bununda farkına varın arkadaşım
tırsıdan cümleler devrilmiş hahahahahahahaBiz tek az sevindik, başka bir şey yapmadık gerçekten
Hangi saglik sorunu olduğuna dâir acayip fantazilerim varŞahsı ve bizim adımıza reddedilmesi muhtemel istifanın.
2020'den böyle güzel şeyler beklemiyoruz...
Bir tek sağlık sorunları kısmı ilgimi çekti. Reddi engellemek adına kullanılmış olabilir mi acaba?
Damadın baştan olması zaten saçmaydı diğer damat ıle arasında o kadar uçurum var ki bunu görünce sinirlerim bozuluyor konuşmayıda bildiği yokBencede alaninda uzman biri olmali yoksa sen bende ayni sekilde yonetiriz
Ben gerçekten sevinmedim mune ablatırsıdan cümleler devrilmiş hahahahahahaha
Biri üretiyor digeri yiyor...Damadın baştan olması zaten saçmaydı diğer damat ıle arasında o kadar uçurum var ki bunu görünce sinirlerim bozuluyor konuşmayıda bildiği yok
Ne üretiyor gız sıçrayan sperm bacıBiri üretiyor digeri yiyor...
Ayyy lanetBiri üretiyor digeri yiyor...
Aaa cok ayıp
Dolar bizim ne haddimize
Yolda görsem bu ne
yok canım geçen hafya 16 ya almış eşim dün 30 a . aynı büyüklükte. ne yediricez biz çocuklara etten geçtik zaten . süt de git gide pahalanıyo peynir aynı keza. hiç bişey yiyip içmesen ekmeğin tanesi 1 lira .Ay yumurta demişken gerçektende öyle.
Ben dün markete gittim normalde aldığım 15 liralık yumurta 22 lira olmuş. E haliyle sordum görevli bana "aplam bunlar XXL ondan pahalı" dedi, e yersennn
Selçuk bayraktar abimiz yerli savunma araclari uretiyor siha iha vsNe üretiyor gız sıçrayan sperm bacı
Ben biraz önce 34 gordum yumurtadayok canım geçen hafya 16 ya almış eşim dün 30 a . aynı büyüklükte. ne yediricez biz çocuklara etten geçtik zaten . süt de git gide pahalanıyo peynir aynı keza. hiç bişey yiyip içmesen ekmeğin tanesi 1 lira .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?