Jinekologa kontrole gidicem kızlık zarı kontrolüne bilenler bilir bi olay yaşadım ve emin olamıyorum ama asla hazır hissetmiyorum öğrenmek için sevgilimden gizli gidicem burdan bikaç kişi uyardı beni ona bişey söyleme seni cepte görmesin diye ama içim hiç iyi değil gitmesem de değil bu arada ben yırtıldığını düşünüyorum çünkü kan miktarı baya bi fazlaydı ama doktor telefonda surtunmeyle oyle kolay bozulmaz gel kontrol edelim dedi kanamayı sordu vs kayıtlarada geçmediğini söyledi sizce ne yapmalıyım

git sende kurtul bizde kurtulalım. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir bu lafımı hiçbir zaman unutma
 git sende kurtul bizde kurtulalım. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir bu lafımı hiçbir zaman unutma 
 Doktor surtunmede baskıda bişey olmicagını söyledi ama kontrol şart dedi kan miktarı çok fazlaydı ya ben yırtıldığını düşünüyorum gidemiyorum korkuma
 Doktor surtunmede baskıda bişey olmicagını söyledi ama kontrol şart dedi kan miktarı çok fazlaydı ya ben yırtıldığını düşünüyorum gidemiyorum korkuma