Aynı yaştayız evli bile değilim daha ben.Bence çok erken evlenip anne olmuşsun zaten şu an meslek anlamında biseyler yapman daha mantıklı.Yani ne bileyim benle yaşıt ama iki üç çocuklu kadınları görünce üzülüyorum ben yalan değil haddim de değil belki ama.Bence çocuk isini ertele dilerim de atanırsın
Yok yok körükle gitmedi. Hayatım da eşimde maddiyatım da sıkıntı yok. Evet bu ara cok bunaldım. 2. çocuk meselesı benı bunalttı. Belkı bundan 2 ay sonra boyle dusunmıcem ama suan bi buhran donemındeyım. Sadece merak edıyorum var mı bu şekılde durum basından gecen yasayan.sizde kadına yardımcı olacağınıza ateşe körükle gitmişsiniz bence.
eğer gerçekten çalışmaya ihtiyacınız yoksa farklı aktivitelere yönelmeni tavsiye ederim. hem iş hem çocuk hem ev sorumluluğu daha ağır. yağmurdan kaçarken doluya yakalanmak gibi olmasın bence. sadece biraz farklılığa ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum
Kız nereye körükle gittim çocuk yapma daha çok gencsin işe konsantre ol dedim ne var bunda?Okuyup algılama sorununuz falan mı vardır nedirsizde kadına yardımcı olacağınıza ateşe körükle gitmişsiniz bence.
eğer gerçekten çalışmaya ihtiyacınız yoksa farklı aktivitelere yönelmeni tavsiye ederim. hem iş hem çocuk hem ev sorumluluğu daha ağır. yağmurdan kaçarken doluya yakalanmak gibi olmasın bence. sadece biraz farklılığa ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum
Kız nereye körükle gittim çocuk yapma daha çok gencsin işe konsantre ol dedim ne var bunda?Okuyup algılama sorununuz falan mı vardır nedir
Kız zaten evlenmis farkındaysan evlenme demiyoruzsen evde kaldın diye herkes mi kalsın :)
Teşekkur ederım. Etrafımdakı herkes oh evdesın durumun ıyı senın yerınde olsam hemen 2. çocuguda yaparım modunda.Kendinizi hazır hissetmiyorsanız çocuk yapmayın. Annenin Iyi bir psikolojide olması 2 çocuk için de gerekli. Hazır hissetmeden dogurursanız ilerde yaşanabilecek olumsuzluklarda çocuğunuzu suclayabilirsiniz. Ayrıca yaşınız daha genç ilerleyen zamanda da çocuk sahibi olabilirsiniz.
Ayy sen geç kalmıssın cıkar aradan hemenAyyy bir an eşim aklıma geldi bende 23 eşim 27 yaşında ve yeni evliyim bebek istiyorrr
Ayy sen geç kalmıssın cıkar aradan hemen
Hadi sizinki normal benimkine noluyosa yaptık birini ikinci hemen ne alaka.
Puanım 87 alan sıralamam 6 :) çok çalısarak aldım bu puanı. sağlık bakn alımı var şimdi bölümüz 10 15 kişi alıyo zaten normalde. Ama bakanlığa belli olmuyor işte. Kısmet diyorum bakalım neler olucak. Eşimle konusup söylıcem kendımı hazır hıssetmıyorum dıye.Kpss uzun ve yorucu bir maraton yüksek puanlılar bile atama bekliyo.Benim sana tavsiyem güzelce sınava hazırlan kursa yazıl çalış puanını al eğer puanın çok yüksek değilse ikinci çocuğu çok bekleme.Puanın yüksekse atandıktan sonra ikinciyi yapman senin açından daha iyi olur
Yok benım kı espiriydı zatenAnnem yeni vefat etti biz evliliğimiz sen bir şey anlamadikki canım ya bende istiyorum da o sorumluluğa girmek şuan çok ağır geliyor annemin hastalığı beni çok yıprattı.
Ama eşim diyor benim yaşımda olanların 2 çocuğu var diye
Evet birde elin memlekeetın de 2 çocukla kalmak var.Yakın yaş aralıklı iki kardeş çok mantıklı ama siz atama bekliyorsunuz, neresi olacak belli değil, düzen kurmayacak olsanız bile işe alışmanız var.
Çok gençsiniz, önce işiniz belli olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?