Hazır mıyım,değil miyim??

Eşim yardımcı olur, zaten o olmasa benim halim haraptı evin hicbiseyine yetisemezdim. Çocuktan sonra maddi imkanlar el verdigi sürece yardımcı kesinlikle istiyorum ama işte evdeki hesap çarşıya uymuyo kimi zaman.. Çocuk psikolojisiyle ilgili bir sorun yasayacagimi sanmiyorum çünkü öğretmenim ve çocukların içindeyim ve üniversitedeki ders kitaplarim haricinde çocuklara dair okudugum kitaplarin haddi hesabi yok. Benim sorunum sanırım kısıtlanmak

valla aynı derecede olmasa da kısıtlanmak kaygısını ben de yaşamıştım bebekten evvel.

ama çevremde bir kaç tane minimum kısıtlama ile çocuklarını büyüten ve çocuklarıyla iletişimleri çok iyi olan kadınla tanıştım. geziyor eğleniyor, kendi arkadaşlarıyla vakit geçiriyor, eşiyle ilişkisinde sorun yok.
sanırım bu kişiler bendeki kaygının azalmasına yardımcı oldular.

annelik duyguların dize getirir
ileride çocukda problem olma riski var (Allah korusun)
düşün düşün biryere varamazsın her düşünmede başka bir bahanen çıkar

Mecbur uykundan fedakarlık yapacaksın yada hiç çocuk yapmıycakskn :) bende çocukları pek sevmem o yüzden çocuk fikri bana uzaktı yaşımda 25 bi deli cesareti geldi olsun bi tane dedim :) kızım olduktan sonra ona aşık oldum resmen dünyanın en tatlı bebeği benim için ve 2 yıldır gece uykum düzensiz rahatıma düşkün bi insandım ama mecbur artık öncelik kızımın rahatı ....yaşında ilerlemeden düşün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…