Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Günaydın Hanımlar dünkü menüyü yazmışım ama yollamayı unutmuşum🤣 sonra ben de yolladım diye sildim

Sabah iki tane karışık tahıllı ekmek 5-6 dilim sucuk bir tane uzun şerit peynir 6-7 tane zeytin salatalık domates

Akşam dünkü türlü yemeğim vardı onu yedim bir de yanına kabak bozulmak üzereydi kabak havuçlu kızarttım yoğurttu sarımsaklı yoğurtlu gene yedim onu da

Akşamdan sonra da iki tane bisküvi yedim
Su miktarını 2 litre
Adım 6,5 k

Chocolita Chocolita

Yüzme en iyi spor gerçekten bütün kasları çalıştırıyor. Ben Yüzme bilmiyorum ama yüzme kursuna gitmeye hiç hevesim olmadı. Bir arkadaşımla gidersem heveslenebilirim. Güleceksin belki üşeniyorum. Evde spor yapayım yürüyüş yapayım üşenmiyorum ama giyin gir çık türban bağla yola revan ol vs niye gözümde büyüyor bu kadar 😅 eve çok yakın değil benim. Spor salonuna gitmiştim önceden. Onda da terle üstünü değiş gel bana yine zor gelmişti. Evde olunca evin konforunda terlediğin gibi duştasın şükür
Haklısın canım. Ben de havuzda giyinme vs kısmında zor geldiği için üşeniyordum hep.

Hoşbulduk cnm. bu dünkü kilom. C.tesi yine tartılırım. Baktım ilk sayfaya. Kilo yüzdesi olayını çok anlamadım. Benim hedef her hafta ya da 10 güne 1 kilo. Sdm diyet ve protein karışık yapıyorum. Bugün başladım aslında
59.80 mi canım biraz silik çıkmış
Bende 10 günde 1 kilo şeklinde gidiyorum. Hızlı vermektense böylesi daha sağlıklı iyi yapıyorsun.

Yüzdeyi şöyle yapıyoruz. 59.90 sın diyelim 1 kilo verdin. Yani,
59,90 - 58,90 = 1

Verdiğin kiloyu geçen haftaki kilona bölüp çıkan sonucu 100 le çarpıyorsun

1 ÷ 59,90 × 100 = 1,669

Spor yapmayı çok seviyorum bırakmak da istemiyorum bırakınca kötü hissediyorum kendimi eksik hissediyorum böyle dediğin gibi oğluma kahvaltı yaptıracağım ondan sonra spora geçeceğim mesela sonra da temizliğimi yapacağım şu an zaten saat temizlik için çok erken, 🤣🤣🤣 Benim oğlan küçük olduğu için peşimde bit bit bit geziyor Bazen çok huysuz oluyor yapamıyorum spor şu an iyi İnşallah bir saat falan bana izin verirse sporumu yaparım🥲🥲 eşim de beni Odada yalnız bırakmıyor O da oğlu gibi bit bit peşimde evdeyse🤣🤣🤣
Ahahah maşallah ♥️😂

armin83 armin83 Boy ve hedef kiloyuda alayım canım. 59.80 başlangıç yazıyorum
Boy 1.60 kilo 59,6 idi dün.
Hedef kilo : 53
Sdm diye bir protokol uyguluyorum. Keto tarzı bir şey. Biraz fazla kısıtlayıcı maalesef. Hızlı ve kas kaybı olmadan kilo vermek istiyorum. Günde 3 öğün sdm ürünü tüketicem. Kargoyla bıgün geldi. . 1 öğüümde de evde yaptıgım yağsız bir protein tüketicem. Takviyeler ve ödem atıcı içecekler de gün içinde almak zorundayım. 2 hafta sonra yavaş yavaş normal beslenmeye dönmeyi hedefledim. Bazen 3 bazen 4 öğün giderim

Boy 1.60 kilo 59,6 idi dün.
Hedef kilo : 53
Sdm diye bir protokol uyguluyorum. Keto tarzı bir şey. Biraz fazla kısıtlayıcı maalesef. Hızlı ve kas kaybı olmadan kilo vermek istiyorum. Günde 3 öğün sdm ürünü tüketicem. Kargoyla bıgün geldi. . 1 öğüümde de evde yaptıgım yağsız bir protein tüketicem. Takviyeler ve ödem atıcı içecekler de gün içinde almak zorundayım. 2 hafta sonra yavaş yavaş normal beslenmeye dönmeyi hedefledim. Bazen 3 bazen 4 öğün giderim
İnşallah hedefine ulaşırsın canım
Daha önce 53 kilo olmuş muydun? Şu yüzden soruyorum ben lisede hep 60 kiloydum ve iyi görünüyordum. Senin gibi boyumda 160. Sonra çok kilo alıp 2019 da yeniden 60 a düştüm. Çok güzeldi benim için. Belki 58 e inebilirdim ama gerek duymamıştım. Bir daha da 60 olamadım. Sen şu an tam olmak istediğim kilodasın. Merak ediyorum bu yüzden

İnşallah hedefine ulaşırsın canım
Daha önce 53 kilo olmuş muydun? Şu yüzden soruyorum ben lisede hep 60 kiloydum ve iyi görünüyordum. Senin gibi boyumda 160. Sonra çok kilo alıp 2019 da yeniden 60 a düştüm. Çok güzeldi benim için. Belki 58 e inebilirdim ama gerek duymamıştım. Bir daha da 60 olamadım. Sen şu an tam olmak istediğim kilodasın. Merak ediyorum bu yüzden
Geçen yaz sonunda indim 53 e. Ama haftanın 3 günü ağırlıklı spor yapıyordum tüm yaz. Daha sezgisel besleniyordum.
Kışın spor aksadı. O yüzden 53 te kalamadım. 57 oluyordum mesela. Hemen bi iki hafta diyetle toparlıyordum Şimdi de 59 oldum. İpin ucu benim için kaçtı. Kendimi 53 lerde beğeniyorum.
Bu arada 60 kilo bizim boyda kilolu görünmüyor açıkçası. Sana hak veriyorum. Buraya inersen seni görüntü olarak yine tatmin eder. hatta koruması da kolay. Mesela yüzde seksen kuralıyla normal beslenerek bu kiloda sabit kalabilirsin. 60 kilo kilolu durmuyor asla. Şu an kaçsın. Haftada 1 gedefle. Arada dursa da devam edersin zaten

Kahvaltım. 2 yumurtalı omlet ve sebzeler. Bir de ödem atıcı bir su. Ve çay geçe kaldı maalesef kahvaltı

Eklentiler

• 1000260510.webp
    1000260510.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 15
Geçen yaz sonunda indim 53 e. Ama haftanın 3 günü ağırlıklı spor yapıyordum tüm yaz. Daha sezgisel besleniyordum.
Kışın spor aksadı. O yüzden 53 te kalamadım. 57 oluyordum mesela. Hemen bi iki hafta diyetle toparlıyordum Şimdi de 59 oldum. İpin ucu benim için kaçtı. Kendimi 53 lerde beğeniyorum.
Bu arada 60 kilo bizim boyda kilolu görünmüyor açıkçası. Sana hak veriyorum. Buraya inersen seni görüntü olarak yine tatmin eder. hatta koruması da kolay. Mesela yüzde seksen kuralıyla normal beslenerek bu kiloda sabit kalabilirsin. 60 kilo kilolu durmuyor asla. Şu an kaçsın. Haftada 1 gedefle. Arada dursa da devam edersin zaten
Helal olsun valla. İpin ucu kaçmadan yakalamışsın. Ben yıllardır 80 kiloydum. Bu yıl 86 ya çıktım. Bir türlü irade gösteremedim. Geldiğim noktaya da çok üzüldüm. Zayıflamak psikolojik güç. O yüzden ilaçsız bıçaksız kendi iradesiyle kilo verebilen insana çok saygı duyuyorum

Bu son 3 aydır çok şükür 78 kiloya düştüm. Hemen eski pantolonları çıkardım denedim birinin olması gerekiyor ya çünkü. Olmadı tabi. Kilolar verip hala istediğin şeyleri giyememek yorucu. 78 kurtarır mı kurtarmaz tabi. 70 olsan hadi dene. 32 beden pantolon.
Yine bocalıyorum ama bu iş böyledir zaten. Yılların yerleşmiş ağırlığını bir anda atmayı beklememek lazım. Sabır istiyor. Pantolon dizden yukarı çıkmayı başardı bu arada. Şu an o tarafı görmek lazım.
Çok hızlı bir beklentim yok o hatayı daha önce yaptım. Vücudumuzu üzmeden zaman tanıyarak sürdürebilmemiz gerek

Son düzenleme:
Helal olsun valla. İpin ucu kaçmadan yakalamışsın. Ben yıllardır 80 kiloydum. Bu yıl 86 ya çıktım. Bir türlü irade gösteremedim. Geldiğim noktaya da çok üzüldüm. Zayıflamak psikolojik güç. O yüzden ilaçsız bıçaksız kendi iradesiyle kilo verebilen insana çok saygı duyuyorum

Bu son 3 aydır çok şükür 78 kiloya düştüm. Hemen eski pantolonları çıkardım denedim birinin olması gerekiyor ya çünkü. Olmadı tabi. Kilolar verip hala istediğin şeyleri giyememek yorucu. 78 kurtarır mı kurtarmaz tabi. 70 olsan hadi dene. 32 beden pantolon.
Yine bocalıyorum ama bu iş böyledir zaten. Yılların yerleşmiş ağırlığını bir anda atmayı beklememek lazım. Sabır istiyor. Pantolon dizden yukarı çıkmayı başardı bu arada. Şu an o tarafı görmek lazım.
Çok hızlı bir beklentim yok o hatayı daha önce yaptım. Ama vücudumuzu üzmeden zaman tanıyarak sürdürebilmemiz gerek
Kesinlikle çok iyi bir noktadasın. Bir kere motivasyonunun var ve acelen de yok. 70 leri görmüşsün. Bol hareketli yaşam az porsiyonla halledersin. Ben de doğumdan sonra 65 lerde kaldım uzun süre sonra indim spor salonu motive etti. Biraz para harcadım aslında zayıflamak için. Diyetisyen desteği de aldım zamanda. Sonra keto tarzı beslenmeye başladım. O zaman kasları koruyup yağdan vermeye başladım. En büyğk motivasyon kıyafetlere girmek zaten. Devam et yani. Her hafta kilo kaybedersin. Az ya da çok. Diyetisyenin verdiği en büyğk tavsiye bence yavaş çiğnemek. Hemen doyuluyor o zaman çok çiğneyince. 26 sonda bir doğumgünü var oraya kadar hedefim 56 olmak

Kesinlikle çok iyi bir noktadasın. Bir kere motivasyonunun var ve acelen de yok. 70 leri görmüşsün. Bol hareketli yaşam az porsiyonla halledersin. Ben de doğumdan sonra 65 lerde kaldım uzun süre sonra indim spor salonu motive etti. Biraz para harcadım aslında zayıflamak için. Diyetisyen desteği de aldım zamanda. Sonra keto tarzı beslenmeye başladım. O zaman kasları koruyup yağdan vermeye başladım. En büyğk motivasyon kıyafetlere girmek zaten. Devam et yani. Her hafta kilo kaybedersin. Az ya da çok. Diyetisyenin verdiği en büyğk tavsiye bence yavaş çiğnemek. Hemen doyuluyor o zaman çok çiğneyince. 26 sonda bir doğumgünü var oraya kadar hedefim 56 olmak
Çok çiğnemeye dikkat edeyim haklısın doyurucu olur. Hareket önemli dediğin gibi. Aldığını da yakıyorsun. Ne aldığını ne yaktığını bilince daha kontrollü ilerliyorsun. Burada birbirimize şahit oluruz inşallah

Merhabalar Chocolita Chocolita
Dün akşam menümü paylaşamamış idim, hemen yazayım:
8 Temmuz, Salı günü,
Kahvaltıda,
1 kaşarlı tost,
Öğlen,
peynirli çoban salata,
Türk kahvesi,
Akşam,
sardalya balığı, salata yedim.
Su:2 lt. içtim.
Dizimdeki rahatsızlıktan Ankara'da pek yürüyemiyordum, ağrı oluyordu, yükseklik çıkarken inerken vs zorlanıyordum. Burada yüzebildiğim ve biraz egzersiz yapma imkanı bulabildiğim için çok mutluyum, çok şükür.🙏💕
Dün denizde yüzmüş idim, onun egzersiz bilgileri:
1000109872.webp
1000109873.webp
1000109863.webp

Aralarda kısa molalar vererek aralıksız yüzdüm dün. Denizde dalga yoktu, düz olunca uzun mesafe yüzebildim.

Merhabalar Chocolita Chocolita
Dün akşam menümü paylaşamamış idim, hemen yazayım:
8 Temmuz, Salı günü,
Kahvaltıda,
1 kaşarlı tost,
Öğlen,
peynirli çoban salata,
Türk kahvesi,
Akşam,
sardalya balığı, salata yedim.
Su:2 lt. içtim.
Dizimdeki rahatsızlıktan Ankara'da pek yürüyemiyordum, ağrı oluyordu, yükseklik çıkarken inerken vs zorlanıyordum. Burada yüzebildiğim ve biraz egzersiz yapma imkanı bulabildiğim için çok mutluyum, çok şükür.🙏💕
Dün denizde yüzmüş idim, onun egzersiz bilgileri:
Eki Görüntüle 3615625 Eki Görüntüle 3615626 Eki Görüntüle 3615627
Aralarda kısa molalar vererek aralıksız yüzdüm dün. Denizde dalga yoktu, düz olunca uzun mesafe yüzebildim.
Yalnız sağlam spor olmuş 🫡

Sağol canım ❤️ sağlık için mecbur kaldım bu sefer. Önünü almayınca artık mevzu görüntüyü de aşıyor malesef. Elimizden geleni yapıyoruz. Sende verebilirsin inşallah. Senin yolun daha kısa 😘 başka neler yapıyorsun
Ah canım ne yapayım iş güç başka bir şey yok. İnsallah önümüzdeki haftalarda tekrar başlayacağım sizi takip ediyorum bazen harikasınız kızlar :KK200:

Eklentiler

• 1000133506.webp
    1000133506.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000133461.webp
    1000133461.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000133504.webp
    1000133504.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 14
Bende bugün günü 12:30 da kapadım.
1 dilim tam buğday ekmek
Yarım dilim peynir
Yarım kızarmış yumurta
2 dilim kaşar peyniri
1 kase karpuz
1 küçük domates

2 kupa süt
2 dilim kek

Böyle bitirmek istemiyordum aslında ama oldu işte. Kekler kalındı. 1100 kalori aldım sanırım. Şu ana kadar 200 yaktım. Spora devam ederim

Back
X