- 8 Mart 2020
- 5.614
- 27.535
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
papatyaseven91 nasılsınız canım toparlanabildiniz mi?
Günaydın, perşembe günü menüm
Menü iyi görünüyor canım afiyet olsun. Protein tozunu doktorun mu önerdi?Hayırlı geceler
Menüm sabah
Menemen yeşillik bir dilim mercimek ekmeği
Öğlen 4 kaşık yoğurt 1 kaşık protein tozu 10 çiğ badem
Hastane dönüşte çok acıktım 17:00 gibi sade türk kahvesi biraz kuruyemiş
18:20 gibi taze fasulye 4 kaşık makarna salata
Oluyor bazen sıkma canını. Genel olarak haftayı iyi geçirdiysen tolere edebilir bunu. Bugünü çok hafif geçirebilirsen güzel olurKızzlar ben malesef bugün diyet dışıyım sporda yapamadım yarın sabah annemlere geçeceğim orda yaparım sporumu tartıya son iki gün kala yapmamalıydım
Chocolita
Afiyet olsun delficim menü güzel doyurucu10 Temmuz, Perşembe günü,
Kahvaltı yapmadım.
14:00'de 1 dilim tulum peynirli çoban salata yedim.
15:00'de Türk kahvesi içtim.
20:00'de, 3 köfte, 4 kaşık zeytinyağlı biber yemeği,3 kaşık yoğurt yedim.
Akşam misafirimiz vardı. İkram ettiğimiz dondurmadan yedim.
Egzersiz yapmadım.
Su:1,5 lt.
Chocolita
İyi geceler![]()
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar. Nasıl gidiyor. Benim bugün 3. Gün. Dün zorlandım. Minik bir öğün daha yaptım. Yani dün toplam 5 öğün olduama şöyle bir şey , karbonhidrat almadığım için sorun olmuyo. Neyse bugün daha dikkat edicem mesela 11.00 veya 12.00 de ilk öğünü yapıcam. O zaman daha az acıkırım. Şimdi eliptiğe çıkıyorum. Yarım saat
Sende kendine iyi bak Papatyacım. Çabucak iyileşirsin inşallah. İzin almıştın ama menü yazmaya başladın. Dönmüş sayıyorum o halde canım10 temmuz Perşembe
Sabah salatalık karışık kızartma
Öğlen çorba semiz otu
Akşam mola yerinde gözleme iyi değildi onun da yarısını yiyebildim
Halimi soran merak eden arkadaşlara teşekkür ederimkendinize iyi bakın
Kumpiri neyli seviyorsunGünaydın, perşembe günü menüm
Kahvaltı; peynir, tereyağlı yumurta, 5-6 zeytin, 1 dilim ekmek, domates, karpuz
Kahve
Akşam; kumpir
Çay yanında 2 incir
Yok kuzum. Kas yıkımı için protein e dikkat edeceksin kilo başına 1 gram proteşn alman gerekiyor. . vücuda karb vermediğinde keton üretimi başlıyor ve hücrelerden yağlar karb gibi kullanılmaya başlıyor.ama karb verirsen o zaman vücut yağ yakmak yerine önce karb yakıyor. Şeker oldugu için. Zayıflama yavaşlıyor. Halsizlik kısmı da vücut keton üretmeye başladığında geçiyor. Fena bir enerji geliyor :))) daha önce diyetisyenle yaptım ben bunu da ordan biliyorumMenü iyi görünüyor canım afiyet olsun. Protein tozunu doktorun mu önerdi?
Oluyor bazen sıkma canını. Genel olarak haftayı iyi geçirdiysen tolere edebilir bunu. Bugünü çok hafif geçirebilirsen güzel olur
Afiyet olsun delficim menü güzel doyurucu
Afiyet olsun canımeğer 1 hafta 10 gün sürecekse sıfır karbonhidrat güzel olur ama bu detoks süreci dışında kas yıkımı olmaması için ufak da olsa almak gerekiyormuş. Ben protein tek başına yeterli sanıyordum kas kaybı olmaması için. Ama değilmiş. Hiç ekmek yemiyordum sırf sebze ve protein. Halsizlik yapıyordu. Kilo vermem yavaşladı. 1 dilimde olsa ekmek eklemek gerekiyormuş
Sende kendine iyi bak Papatyacım. Çabucak iyileşirsin inşallah. İzin almıştın ama menü yazmaya başladın. Dönmüş sayıyorum o halde canım
Menü iyi görünüyor canım afiyet olsun. Protein tozunu doktorun mu önerdi?
Oluyor bazen sıkma canını. Genel olarak haftayı iyi geçirdiysen tolere edebilir bunu. Bugünü çok hafif geçirebilirsen güzel olur
Afiyet olsun canımeğer 1 hafta 10 gün sürecekse sıfır karbonhidrat güzel olur ama bu detoks süreci dışında kas yıkımı olmaması için ufak da olsa almak gerekiyormuş. Ben protein tek başına yeterli sanıyordum kas kaybı olmaması için. Ama değilmiş. Hiç ekmek yemiyordum sırf sebze ve protein. Halsizlik yapıyordu. Kilo vermem yavaşladı. 1 dilimde olsa ekmek eklemek gerekiyormuş
Sende kendine iyi bak Papatyacım. Çabucak iyileşirsin inşallah. İzin almıştın ama menü yazmaya başladın. Dönmüş sayıyorum o halde canım
Diyetisyenim önerdi hücre yenilenmesi için dediMenü iyi görünüyor canım afiyet olsun. Protein tozunu doktorun mu önerdi?