Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Daha güzel kilolar verirsin insallah 😘 aslında hızlı değildim. İlk ay ödemle hızlı gitti. Sonra Aydan aya -2 yle devam etti
Özel bir teknik kullandın mı sadec diyetle şimdi ne güzel şekil almıştır vücudun elbiseler genişlemeye başlaması falan ..darısı başıma darısı başıma...

Sağol canım sana da afiyet olsun 😘
Özel bir teknik kullandın mı sadec diyetle şimdi ne güzel şekil almıştır vücudun elbiseler genişlemeye başlaması falan ..darısı başıma darısı başıma...
Özel teknik denir mi bilemem ama arada uzun açlık yaptım. Ama genelde yaptığım bir şey değil. Diyet yürüyüş.

Harikasın 🎉 bence de esnetmelisin sürdürülebilir olması lazım. Kıtlık bilincine girince ataklar halinde dönüyor bana. O yüzden bir denge de kalmak lazım bırak yavaş gitsin
Zaten bu sdm diyette 2 hafta sonra geçiş haftası. Yarından itibaren biraz renkli sebze eklerim👍

Valla bende bir yere gitmedim bi karedniz turu düşünüyorum düşünmekle kalacak gibi valla ben kilo derdindeyim versem özgüvenim hele bir yerine gelsin aşırı gaza gelmişim umarım bişeye yarar
Burada olunca devam ettim işte. Tatile de gitmedik. İsterdim ama biraz tatile gitseydim de diyeti sonra düşünseydim 😅

Selam selamm. Yeni katıldım bende akışınız nasıl ilerliyor benide bilgilendirin ayak uydurayım🥰
Selam hoş geldiniz 🎀
Her gün akşam tek seferde menülerimizi yazıyoruz.
Pazartesi günü tartı günü
+/sabit gelenin 3 gün adım veya egzersiz yapması gerekiyor.
Aylık sonuç var. Yıldız seçimi var. İlk sayfada detaylı yazıyor

Sabah kahvaltı yapmadım,13:30'da öğle yemeğimi kahvaltı gibi yedim.
1000113534.webp
Akşama kadar doyurucu oluyor. Özellikle beraberinde haşlanmış yumurta olursa çok iyi,günü iki öğünle bitirmeme yardımcı oluyor.
Yukarıdaki tabaktan sonra bal ve tereyağı yedim. Ekmek 2 dilim idi.
Bugün dışarıda hava çok sıcak. Banyo yapıp, saçlarımı kurutmadan, fazla kıpırdamadan evde oturuyorum. Türk kahvesi içeceğim birazdan.:KK69:☕
Gündüz ve akşam bir saate kadar hava sıcak olduğu için dün gece geç saatte mutfakta ev işi yaptım, daha iyi oldu.

Selam hoş geldiniz 🎀
Her gün akşam tek seferde menülerimizi yazıyoruz.
Pazartesi günü tartı günü
+/sabit gelenin 3 gün adım veya egzersiz yapması gerekiyor.
Aylık sonuç var. Yıldız seçimi var. İlk sayfada detaylı yazıyor
Listeye beni de yazarmısınız? Eşim çok saçma sapan bir açıdan çekmiş ama pazar sabahı tartı sonucum bu şekildeydi olan diyeti yapıyorum
IMG-20250720-WA0000.webp

Selam
Nasilsiniz ? Biz pragdayiz.
Deli gibi yuruyoruz 😂
Agustos un 10u gibi donecegim insallah.
Kilom ne durumda bilmiyorum.
Otelde spor salonu var ama gitmeye dermanim kalmiyor

Back
X