- 23 Temmuz 2025
- 16
- 18
- 3
- 26
Aslan burcumuyum benBenim doğumgünüm de senden 3 gün sonra, iki Aslan burcuŞimdiden kutlu olsun, sağlıklı, mutlu nice yaşların olsun M madambitter
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslan burcumuyum benBenim doğumgünüm de senden 3 gün sonra, iki Aslan burcuŞimdiden kutlu olsun, sağlıklı, mutlu nice yaşların olsun M madambitter
![]()
Özel bir teknik kullandın mı sadec diyetle şimdi ne güzel şekil almıştır vücudun elbiseler genişlemeye başlaması falan ..darısı başıma darısı başıma...Daha güzel kilolar verirsin insallahaslında hızlı değildim. İlk ay ödemle hızlı gitti. Sonra Aydan aya -2 yle devam etti
Sağol canım sana da afiyet olsunAfiyet olsun.
Özel teknik denir mi bilemem ama arada uzun açlık yaptım. Ama genelde yaptığım bir şey değil. Diyet yürüyüş.Özel bir teknik kullandın mı sadec diyetle şimdi ne güzel şekil almıştır vücudun elbiseler genişlemeye başlaması falan ..darısı başıma darısı başıma...
Zaten bu sdm diyette 2 hafta sonra geçiş haftası. Yarından itibaren biraz renkli sebze eklerimHarikasınbence de esnetmelisin sürdürülebilir olması lazım. Kıtlık bilincine girince ataklar halinde dönüyor bana. O yüzden bir denge de kalmak lazım bırak yavaş gitsin
Yani her şey kontrol altındaZaten bu sdm diyette 2 hafta sonra geçiş haftası. Yarından itibaren biraz renkli sebze eklerim![]()
Yaramış ama en son 3 kilo fark vardı ara açık ondesin ben 83 sen de 79 dun öyle hatırlıyorumSağol canım sana da afiyet olsun
Özel teknik denir mi bilemem ama arada uzun açlık yaptım. Ama genelde yaptığım bir şey değil. Diyet yürüyüş.
Burada olunca devam ettim işte. Tatile de gitmedik. İsterdim ama biraz tatile gitseydim de diyeti sonra düşünseydimYaramış ama en son 3 kilo fark vardı ara açık ondesin ben 83 sen de 79 dun öyle hatırlıyorum
Burada olunca devam ettim işte. Tatile de gitmedik. İsterdim ama biraz tatile gitseydim de diyeti sonra düşünseydim![]()
M madambitter Çok teşekkür ederimAslan burcumuyum benvalla hiç burçlarla aram yok _delfinia Kutulu olsun şimdiden yeni yaşın
![]()
Selam hoş geldinizSelam selamm. Yeni katıldım bende akışınız nasıl ilerliyor benide bilgilendirin ayak uydurayım![]()
Listeye beni de yazarmısınız? Eşim çok saçma sapan bir açıdan çekmiş ama pazar sabahı tartı sonucum bu şekildeydi olan diyeti yapıyorumSelam hoş geldiniz
Her gün akşam tek seferde menülerimizi yazıyoruz.
Pazartesi günü tartı günü
+/sabit gelenin 3 gün adım veya egzersiz yapması gerekiyor.
Aylık sonuç var. Yıldız seçimi var. İlk sayfada detaylı yazıyor