Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Gerçekten istersen verirsin canım inan kendine. Ben sana çok inanıyorum. Özellikle bugün o ara üstüne Aylık sonucunu gördükten sonra. Sen bir yoldasın ve bırakmadın
Tşk ederim canım ❤️ biliyorsun burayada yazmıştım çok acikiyorum diye kesin kilo veremedim diye düşündüm
Diyetisyende 1 kilo fazla cikiyorum orda 81 çıktım 1.200 vermistim oranin tartisina gore dedim pazartesi 80 kilo çıkarım diye 79lari ucundan gördüm 😍

Bugünkü menüm kızlar sabah kahvaltısı soğanlı menemen bilen varmı bilmiyorum ama çok sağlıklı regl günlerimin ilk gününde çok tercih ediyorum sancı ağrı ödem bişey bırakmıyor 2 bardak çay
Öğle yemeği yemedim misafirim vardı çayın yanında bir şeyler yaptım onları yemek için yemek yemedim kısır muhallebi ıslak kek lokum şekerleme falan ama çok kaçamak yaptım Allah affetsin ☹️☹️
Yarın hafif beslenirsen dengelersin canım. Hep bir şey çıktı henüz tam adapte olamadın. Canın sıkılıp hepten salmak çok ince bir çizgi. Burada kaç kere liste yıldızı oldun. Hep çok iyiydin. Sakın o ışığa doğru gitme 🧘‍♀️ Yarın sıfırdan bir başlangıç gibi düşün. Ağustos senin ayın

Yarın hafif beslenirsen dengelersin canım. Hep bir şey çıktı henüz tam adapte olamadın. Canın sıkılıp hepten salmak çok ince bir çizgi. Burada kaç kere liste yıldızı oldun. Hep çok iyiydin. Sakın o ışığa doğru gitme 🧘‍♀️ Yarın sıfırdan bir başlangıç gibi düşün. Ağustos senin ayın
Aynen dediğin gibi oldu yapamadım bir türlü yarından itibaren inşallah

Tşk ederim canım ❤️ biliyorsun burayada yazmıştım çok acikiyorum diye kesin kilo veremedim diye düşündüm
Diyetisyende 1 kilo fazla cikiyorum orda 81 çıktım 1.200 vermistim oranin tartisina gore dedim pazartesi 80 kilo çıkarım diye 79lari ucundan gördüm 😍
79 u da aştık mı işimiz çok kolay. Hiç olmaz dediğin fit kiloları göreceksin inşallah tartı da ❤️

Azim azim herşey beyinde bitiyor darısı başıma inşallah bende bi eksilmeye başlasam durmam aslında

Selam kızlar ben kızımla Kanadaya uçtum yolda ne bulduysak yedik maalesef adımım 5.3 K. Elimden geleni yapacağım
Nasip kısmet burda akşam saat 20 daha

Back
X