Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

29 temmuz salı
Sabah 1h.yumurta, 1s.b.süt, 1/2s.b.yulaf
Öğle 2köfte,1k.salata, 4yk makarna, 1/4k.çorba
Ara 1çb leblebi
Akşam 2dolma,1meyve
Su 3lt
Spor 9010 adım
Chocolita Chocolita
Screenshot_20250729_232309.webp

Sanırım bugün fazla yedim.öğleyin de yürüyorum artık.

Ben bir yerlere gidecek olsam ne var neye gidiyorsun eşimle birlikte bir yerlere gidemiyorum kaynanam benide götürün diyor bir otele asla gidemiyoruz her animiza dahil oluyor eşim yok diyemiyor alışveriş yaptım dün eve misafirlerim için oğlumun parasını bitirdi demiş arkamdan
Kv yalnız mı canım
Benim kvde yalnız. 75 yaşında. Ondan çoğu huyunu kulak arkası ediyorum.
Oğlumun parasını bitirdi demiş ya hiç önemli değil duyma. Ama bu lafı sana kim getirdi dikkat et. Eşin annesine duyurmadan seni tatile çıkarabilir. Kv özellikle isterse onu kıramıyorsa sonrasında sana da ayrı bir sözü olmalı. Denge olmazsa insan kapana kısılmış gibi hissediyor. Evliliğimin ilk yıllarından beri hep böyle geçti. Daha yeni yeni bir şeyler değişmeye başladı. Mesafe koydum ben. İnsanın kendini aşmasıda kolay değil. Ama bazı noktalarda artık eşinden de beklentin azaldığında sınırlar daha netleşiyor. 1 tane hayatın var. Kv kişisi bütün gündemini kaygını stresini elinde tutmamalı

Günaydın 🌸 şu uykularım düzene girerse güzel olacak ama geç yat erken kalk olayı enerjimi bitiriyor. Kızımı yatırınca eşim de yatınca gece benim oluyor. Asla uyumak istemiyorum😂😂

Kv yalnız mı canım
Benim kvde yalnız. 75 yaşında. Ondan çoğu huyunu kulak arkası ediyorum.
Oğlumun parasını bitirdi demiş ya hiç önemli değil duyma. Ama bu lafı sana kim getirdi dikkat et. Eşin annesine duyurmadan seni tatile çıkarabilir. Kv özellikle isterse onu kıramıyorsa sonrasında sana da ayrı bir sözü olmalı. Denge olmazsa insan kapana kısılmış gibi hissediyor. Evliliğimin ilk yıllarından beri hep böyle geçti. Daha yeni yeni bir şeyler değişmeye başladı. Mesafe koydum ben. İnsanın kendini aşmasıda kolay değil. Ama bazı noktalarda artık eşinden de beklentin azaldığında sınırlar daha netleşiyor. 1 tane hayatın var. Kv kişisi bütün gündemini kaygını stresini elinde tutmamalı
Herşey benim istediğim gibi olsun diyor Bir görümcem evlenip oğluyla geri döndü boşandı 37 yaşında bir görümcem bekar 26 yaşında öğretmen olmaya çalışıp ama bir türlü öğretmen olmayan biz görümcem var çalışıyorum çalışıyorum deyip hiçbir iş yapmıyor iki kaynım var 60 yaşında kaynanam çok dahil oluyor hayatıma valla zor

Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum sağlık sebeplerinden dolayı. Çok şükür herşey yolunda girdi birazda olsa . Aranıza dönmeye karar verdim . Diyete ara verdigimden beri verdiğim kiloları fazlasıyla aldım malesef ki 😥😥şuan tekrardan diyete başlama kararı aldım .☺️ Chocolita Chocolita @

Back
X