Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlı yanmışSirkeli su
08.00
Kahve
Kahvaltı 11
1 yumurta
Beyaz peynir
Salatalık biber domates
5 zeytin
1 dilim tahıllı ekmek
Şekersiz çay
16 .30 da ağlayan kek 1 dilim
Yürüyüş yapıldı
Lessie yapıldı
2lt su içildiChocolita
espressoc
Verilen kol hareketi yapıldı
Eki Görüntüle 3648536 Eki Görüntüle 3648537
Afiyet olsunn güzel bir gün olmuşHayırlı akşamlar hanımlar
Kahvaltı
İki haşlanmış yumurta
4 tane zeytin Bir tane domates salatalık yedim iki dilim peynir
Öğlen yemeği
Meyveli chia tohumlu yoğurt yedim
Akşam yemeği
Türlü yemeği bir kâse salata yedim
Bir buçuk litre su içtim
Egzersizimi yaptım
Saat 7 den sonra bir şey yemedim
Chocolita
espressoc
Biraz açlık var ama olsunTatlı yanmış
Akşam yemeği yok. Şu an ne durumdasın
Dayanır mısın böyle açlığa
Afiyet olsunn güzel bir gün olmuş![]()
Geçmiş olsun aquacım
Ne için minikBen çok heyecanliyim![]()
Aynen tarti içinNe için minik
Tartı içinse 4 günü kacamaksiz geçirirsen pazartesi güzel bir eksi görürsünbuda senin motivasyonunu arttırır
![]()
İlk hafta ödemle beraber güzel eksi oluyor ya o süper motive ediyorAynen tarti için![]()
Aksine bende odem var ..düzenim de bozuk benim dut aslında çoktan ödem in fazlaalgin gitmesi lazımdı onu hiç sormaİlk hafta ödemle beraber güzel eksi oluyor ya o süper motive ediyor![]()
Gidecek gidecek sabır . Sana iyi gelen ödem atıcıyı bulman lazım. Ödem yapan şeyi bulman lazım. Bana yeşilçay iyi gelmiyo ödem için mesela. Limonlu su içiyorum oh mis.Aksine bende odem var ..düzenim de bozuk benim dut aslında çoktan ödem in fazlaalgin gitmesi lazımdı onu hiç sorma![]()
Limonlu su bende çok fena mide yanmasi yapıyor dediğin gibi deneyerek bulacağızGidecek gidecek sabır . Sana iyi gelen ödem atıcıyı bulman lazım. Ödem yapan şeyi bulman lazım. Bana yeşilçay iyi gelmiyo ödem için mesela. Limonlu su içiyorum oh mis.
Aynen miniğim . Deneye deneye acele etmeLimonlu su bende çok fena mide yanmasi yapıyor dediğin gibi deneyerek bulacağız
Ayy lotusum Rabbım duzenimizi bozmasın bugün anneme aynı şeyi söyledim..çocukları gönderdiğim saat belli evdeyim...öğleye kadar yemediğim için iş yapıyorum evim düzene girmeye başladı..Sporumu yaptım çocuklara öğlen yemekleri için çorba yaptım pişiyor
Kahvaltımı bitirdim doydum Allah'ım çok şükürevi topluycam