• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bir de tabi kendimize daha iyi bakmaya başladık. Dertlerin bir kısmı da boğazımızdan geçenlerden geliyor. Bugün bütün hastalıkların yediklerimizden geldiğini söylüyorlar. Kaç tane şey okudum bununla alakalı. O yüzden burası da stresi yönetmek için büyük bir adım.
Mevsim geçişleri yeni başlangıçlar için çok iyi bir zaman. Yaz bitti. Bugün ilk büyük sinyali aldık. Bundan sonra ne yapacağımız büyük ölçüde şekillendirecek. İnşallah güzel şeyler olur ❤️ bu kış her anlamda diğerlerinden daha güzel geçer
İnşallah canım inşallah

Kızlar peki arkadaşım için ne hazırlayabilirim bugün yiyecek içecek anlamında doğumdan çıkacak ya bilmiyorum ne yer ne içebilir ne hoşuna gider ne mutlu eder öneride bulunur musunuz

Rabb'im razı olsun canım Rabb'im gönlünün muradını versin inşallah
Allah a olan inancım olmasa çoktan ya kafayı yemiştim ya da canımdan vazgeçmiştim
Seni çok iyi anlıyorum. Hepimizin farklı bir derinliği var. Bazen o tarafa bakmak bile istemiyoruz yokmuş gibi davranıyoruz. Çünkü ne kadar etkiliyor bizi. Umutsuzluğa sürüklüyor. Ama yalnız değilsin unutma. Başımıza gelen her şey bir vesile. Dünyada çektiğimiz sıkıntılarda bazı günahlarımıza kefaret olur inşallah

Kızlar peki arkadaşım için ne hazırlayabilirim bugün yiyecek içecek anlamında doğumdan çıkacak ya bilmiyorum ne yer ne içebilir ne hoşuna gider ne mutlu eder öneride bulunur musunuz
Tavuk suyu çorba olabilir canım. Hafif şeyler. Yoğurt. Sebze yemeği olabilir.
Annesi kayınvalidesi burada değil mi

Seni çok iyi anlıyorum. Hepimizin farklı bir derinliği var. Bazen o tarafa bakmak bile istemiyoruz yokmuş gibi davranıyoruz. Çünkü ne kadar etkiliyor bizi. Umutsuzluğa sürüklüyor. Ama yalnız değilsin unutma. Başımıza gelen her şey bir vesile. Dünyada çektiğimiz sıkıntılarda bazı günahlarımıza kefaret olur inşallah
İnşallah canım

Sabah sirkeli su
Kahvaltı 10 da
4 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 bardak süt
2 ceviz
1 incir
1 tatlı kaşığı chia tohumu

Akşam 17.00
2 tane tavuk baget ve fırında patates
Salata
2lt su
Verilen hareket 10 defa
Chocolita Chocolita
espressoc espressoc
1000069294.webp

İyi akşamlar kızlar 🦋

Son öğün 18.10

Sabah, karışık tost ( 2 dilim ekmeğe)

Ara öğün2 kare bitter çikolata 1 nektari

Akşam 1 tane patlıcan 1 tane kabağım vardı fırında zeytinyağı yaptım üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yedim

Şu miktarı 1.5 lt
Adım 4 k

Verilen egzersiz tamamlandı ✅

Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Ben bı aralar çok miskinleştim. Yaptığım tek spor verilen hareketler 🥺 tavsiyeleri niz varsa bekliyorum 🥺

Merhaba bugün yine yoğun geçti kızım okuldan gelince pazara gittim geldim çok acikmistim üzüm yedim yemeği hazırlayana kadar ondan sonrası sarpa sardı
Aç karnına üzüm yedigimden galiba bilmiyorum doymadım yada stresten

Menüm
Sabah sade türk kahvesi

11;00
Lor peynirli yumurta yeşillik zeytin bir dilim tm buğday ekmeği

Ara sade türk kahvesi

Üzüm

16:30
Kıymalı menemen salata yoğurt 2 dilim tm buğday ekmeği

19:30 tıka basa yemedim diyet dışı oldum karbonhidrat fln değil

Spor
30dk leslie 10dk bölgesel yaptım