- 2 Temmuz 2024
- 4.211
- 8.116
- 78
- 27
Gerçekten öyle göz göre göre ahlaksızlık teklifiNe terbiyesiz ahlak yoksunu insanlar var yahu . Ay yolunası kepaaaze
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten öyle göz göre göre ahlaksızlık teklifiNe terbiyesiz ahlak yoksunu insanlar var yahu . Ay yolunası kepaaaze
SürtükGerçekten öyle göz göre göre ahlaksızlık teklifi
Çok haklısın peki ne diyor anladığım kadarıyla eşinmiş gibi cevap vermişsin derdi neymiş pekiÇok sinirlendim hâlâ gerginim
Eşimle konuşmaya çalışıyor. İnsta isteğini kabul etmemiş eşim wpnden yazmış neden isteğimi kabul etmemissin diyeÇok haklısın peki ne diyor anladığım kadarıyla eşinmiş gibi cevap vermişsin derdi neymiş peki
Aa manyak mı ne? Aynı iş yerinde çalışıyoruz diye arkadaşım değilsin sadece aynı iş yerinde çalışıyoruz :) yazsaydın ayyy Allah sabır versin canım içimdeki cadaloz saçını başını yolmak istedi o kadının şu anEşimle konuşmaya çalışıyor. İnsta isteğini kabul etmemiş eşim wpnden yazmış neden isteğimi kabul etmemissin diye
Yavrum sizin mideler nasıl dayanıyor o kadar salcaya1 senede 10 kg salça bitiren bi antepli olarak sizi kınıyorum![]()
Hisseden herkese geçmiş olsunbende İstanbuldayım. Dışarıdaydım hissetmedim. Baktım herkes birbirini arıyor telaş halinde. Allahım korusun toprağa sakinlik versin
Çok geçmiş olsun. Allah büyük deprem bir daha göstermesin inşallah.
Ahahshsh. Halbuki topu topu 6 kilo giden. Pek matah bi rakam değil. Ama burası olmasa çok zor giderdi o da. Demekki kilo kaybetmek için sorumluluk almak gerekiyormuş. Burdaki sorumluluk, beklenti falan eritiyor popişleriAllah'ım bize de aynı havaları atmayı nasip ether zaman bekleriz iki üç gram alirsan da gelb
![]()
Ayy saç baş yolmalık. Ne bu ısrarı.Ay kızlar delireceğim. Erkeklerin de belalısı olur mu ? Eşimin çalıştığı hastanede bir hemşire sürekli yazıp duruyor her yerden istek atıyor daha bugün bana söyledi delirdim. Kadın evli 2 çocuğu var amaci ne anlamıyorum eşimin hesaplarindan engelledim şimdi de yazmış sorun ne
Ama sakin öyle düşünme benim 30 kilo vermem demek kiyaslarsak..düşük kilolarda 3-5-8 kilo vermenin önemi çok çok büyük..tebrik ederimAhahshsh. Halbuki topu topu 6 kilo giden. Pek matah bi rakam değil. Ama burası olmasa çok zor giderdi o da. Demekki kilo kaybetmek için sorumluluk almak gerekiyormuş. Burdaki sorumluluk, beklenti falan eritiyor popişleri.
![]()
Bende istiyorum hastaneye mi gitsem hanımefendiyle bir tanissam mi diyorumAa manyak mı ne? Aynı iş yerinde çalışıyoruz diye arkadaşım değilsin sadece aynı iş yerinde çalışıyoruz :) yazsaydın ayyy Allah sabır versin canım içimdeki cadaloz saçını başını yolmak istedi o kadının şu an
6 kilo çok güzel bir rakam neden küçümsüyorsyn biz grama bile seviniyoruzAhahshsh. Halbuki topu topu 6 kilo giden. Pek matah bi rakam değil. Ama burası olmasa çok zor giderdi o da. Demekki kilo kaybetmek için sorumluluk almak gerekiyormuş. Burdaki sorumluluk, beklenti falan eritiyor popişleri.
![]()
Bence de git tanış canım göster ona kendiniBende istiyorum hastaneye mi gitsem hanımefendiyle bir tanissam mi diyorum
Ayy tam yolmalık. Sen kimsin. Bende sinir oldum şimdi. Bende olsam sessiz kalamazdım. Attığı mesajları ekran al bence dursunEşimle konuşmaya çalışıyor. İnsta isteğini kabul etmemiş eşim wpnden yazmış neden isteğimi kabul etmemissin diye
Şimdiiii seni güzelce Başaranlar kulübünün ilk başaran kadını olarak ilk sayfaya yazıcam arminnnnAhahshsh. Halbuki topu topu 6 kilo giden. Pek matah bi rakam değil. Ama burası olmasa çok zor giderdi o da. Demekki kilo kaybetmek için sorumluluk almak gerekiyormuş. Burdaki sorumluluk, beklenti falan eritiyor popişleri.
![]()
Evet aldm kendi telelfonuma ay bir de yazmış şuan müsait değilim yarın yazacağım delirdim . Gelmiş kocama trip atıyor bişey yok diye. Ay gerçekten sen kimsin yaaahAyy tam yolmalık. Sen kimsin. Bende sinir oldum şimdi. Bende olsam sessiz kalamazdım. Attığı mesajları ekran al bence dursun
Evet gideceğim niyetim varBence de git tanış canım göster ona kendini![]()
![]() ![]() ![]() -6 |
Ay gelişmelerden bizi de haberdar etEvet gideceğim niyetim var![]()