- 2 Temmuz 2024
- 4.211
- 8.116
- 78
- 27
Tamam bakayım daha yazacak miAy gelişmelerden bizi de haberdar et![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bakayım daha yazacak miAy gelişmelerden bizi de haberdar et![]()
Ayyy bi zahmet yazmasın!!! Ben kriz geçirdim burda yaa empati yaptım daTamam bakayım daha yazacak mi![]()
Sağol canım hepimiz öyleyizBugün müthiş açık oluşmuştur noracımSüpersin
![]()
Valla o kadar sinirlendim ki herrkes menüleri atmış bakamadım sinirden hâlâAyyy bi zahmet yazmasın!!! Ben kriz geçirdim burda yaa empati yaptım da![]()
Sağol canımAy geçmiş olsun nerede oldu
Anlamıyorum böyle insanlarıAy kızlar delireceğim. Erkeklerin de belalısı olur mu ? Eşimin çalıştığı hastanede bir hemşire sürekli yazıp duruyor her yerden istek atıyor daha bugün bana söyledi delirdim. Kadın evli 2 çocuğu var amaci ne anlamıyorum eşimin hesaplarindan engelledim şimdi de yazmış sorun ne
Tabii canım iyi yapıyorsun her dk menü menü olmaz kiValla o kadar sinirlendim ki herrkes menüleri atmış bakamadım sinirden hâlâburaya söylenmeye giriyorum
Bence yanınızda yatırın bugünlük. Kıyamam ya geçmiş olsun.Kızım uykudan uyandı ağladı korkuyorum deprem olacak diye uyuyamıyorum dedibu kaç gün sürer artık o korkuyu atması gecede kalkıp gelir yine yanıma
Çok uykum var onun uyumasını bekliyorum
Teşekkür ederim çok tatlısınTabii canım iyi yapıyorsun her dk menü menü olmaz kişaka bi yana cidden en azından kendim için konuşayım ne zaman dertleşmek istersen konuşabiliriz canım konu farketmez
ve bütün kızlar sizlerle de
hee bana sen kimsin derseniz kimse değilim ama insanları dinlemeyi ve elimden geldiğince yardımcı olmayı severim
![]()
Çocuk o kadar haklı ki. Deprem psikolojisi çok zor ve çok geç geçiyor etkisi Rabb'im göstermesinKızım uykudan uyandı ağladı korkuyorum deprem olacak diye uyuyamıyorum dedibu kaç gün sürer artık o korkuyu atması gecede kalkıp gelir yine yanıma
Yavrum bizde yeni doğan bebe salçaya bulanmış doğuyorYavrum sizin mideler nasıl dayanıyor o kadar salcayagastrit falan mahvediyor beni
Başaranlar Kulübü
![]()
armin83
-6
Listemizde ilk sırada yerini aldınarmin83 canım tebrik ederim
6 kilo deyip geçme. Çok güzel emek verdin. Vermeden önceki halinle kıyasla ne kadar farklı göründüğüne eminim.
Hedefini de 53 olarak son kilona güncelleyip başarı tikini attım️
Bir gün 52 için dönmek istersen tekrar bir güncelleme yaparız. Ama bence hiç gerek yok
![]()
Miraçında rüyasına girmiş onu anlatıyorduSağol canım
Marmara Denizinde olmuş İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum hissettik kızım çok korktu bu gece uyumamam deyip durdu zor uyudu
Oy güzelim ya kıyamamKızım uykudan uyandı ağladı korkuyorum deprem olacak diye uyuyamıyorum dedibu kaç gün sürer artık o korkuyu atması gecede kalkıp gelir yine yanıma