• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Aleyküm selam canım❤️

Aslında eşin destek olabilir bu konuda sana. Oda yesin tabi, belki daha az çeşit girebilir. İradeli olmak önemli ayrı mesele ama bu şekilde daha zor olur dediğin gibi. Habire sınanmış olursun.

Kolay gelsin canım
Eşim tatlı yemediği gün yok delirir tatlı pasta börek diye kilosuda gayet iyi
Birazda benden kaynaklı eşime diyet yaptığım söylemedim çünkü ailem çevrem o kadar eleştirdiler ki diyet yapıp veremeyince yada az verince
Belki eşim birşey demeyecek ama bilmiyorum
Kilom dan asla şikayet etmedi ima da bile bulunmadı bugüne kadar ama bende kaygı gibi birşey olmuş bu durum

Hanımlar dünkü menümü yazmayı unuttum
Kahvaltıda yumurta salatası yedim
Migdem çok kötüydü akşama kadar birşey yiyemedim acile gittim oyuzden adım falan da atamadım

Eşim tatlı yemediği gün yok delirir tatlı pasta börek diye kilosuda gayet iyi
Birazda benden kaynaklı eşime diyet yaptığım söylemedim çünkü ailem çevrem o kadar eleştirdiler ki diyet yapıp veremeyince yada az verince
Belki eşim birşey demeyecek ama bilmiyorum
Kilom dan asla şikayet etmedi ima da bile bulunmadı bugüne kadar ama bende kaygı gibi birşey olmuş bu durum
Aynen bilmemesi daha iyi. İyi yapmışsın.
Ben mesela çikolatada dayanamadığım çeşitler var, eşime söyledim alma diye onlardan almaz. Fındıklı alır. Bende onu hiç sevmem. Gofret sevmem yesin istediği kadar

Back
X