• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Birkaç gündür çok gerginim niye bilmiyorum diyette canımı sıkıyor yerim de sayıyorum 2-3 haftadır kahvaltı yapmıyorum güya da köyün yapıyorum ama aç kaldığıma değmiyor önümüzdeki hafta kahvaltıyla devam edeceğim
Bazen diyet yorabilir canım stres yapma hiç

Bazen diyet yorabilir canım stres yapma hiç
Ya eskiden de benim vücudum çok zor veriyordu zaten daha önce de ben kilo alıp vermişliğim var o zaman da 10 kiloyu bir yılda falan vermiştim ama insan bazı zamanlarda böyle çok bozuluyor sinirleri

Ya eskiden de benim vücudum çok zor veriyordu zaten daha önce de ben kilo alıp vermişliğim var o zaman da 10 kiloyu bir yılda falan vermiştim ama insan bazı zamanlarda böyle çok bozuluyor sinirleri
Haklısın stres yapma herkesin metabolizmasi vs farklı ben 20 li yaşlarda hemen iki üç kilo alırsam dikkat edip.verebiliyordum ama yaş ilerledikçe hastalıklr vs de etkiliyor

Uğraşıyorsun uğraşıyorsun sanki aynı yerdesin artık böyle açlıktan midem bulanıyor bazı zamanlarda sonra tartıya çıkıyorum bakıyorum hiç değişmemiş
Bende de o oluyor ama iltihap ve enfeksiyon ilaçlar şişiriyor ama Demir eksikliği ve d vitamini eksikliği olabilir mi bunlar çok etkiliyor kilo vermeyi

Haklısın stres yapma herkesin metabolizmasi vs farklı ben 20 li yaşlarda hemen iki üç kilo alırsam dikkat edip.verebiliyordum ama yaş ilerledikçe hastalıklr vs de etkiliyor
Ben 27 yaşındayım ama yaşla pek ilgisi var mı bilmiyorum 😒 bazı zamanlarda psikolojik olarak çok çökmüş hissediyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor

Ben 27 yaşındayım ama yaşla pek ilgisi var mı bilmiyorum 😒 bazı zamanlarda psikolojik olarak çok çökmüş hissediyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor
İnsanız canım yasadiklarimiz yasayamadiklarimiz çevremiz hayatımız bütün bunlar bazen bizi yorabilir
Yorgun hissetmen çok normal stres altında olabilirsin belki farkında bile değilsindir
Kendin için ufak ufak şeyler yapmaya çalış ve yetersizim.deme

İnsanız canım yasadiklarimiz yasayamadiklarimiz çevremiz hayatımız bütün bunlar bazen bizi yorabilir
Yorgun hissetmen çok normal stres altında olabilirsin belki farkında bile değilsindir
Kendin için ufak ufak şeyler yapmaya çalış ve yetersizim.deme
Evet çoğu zaman güçlü olmaya çalışıyorsun hiç kimseye hiçbir şeyi takmamaya çalışıyorsun ama bazen kafanı boşaltamıyorsun. Spor da yapsan açık havaya da çıksan bir yerlere de gitsen birileriyle vakitte geçirsen insan bir türlü sakinleş miyor

Evet çoğu zaman güçlü olmaya çalışıyorsun hiç kimseye hiçbir şeyi takmamaya çalışıyorsun ama bazen kafanı boşaltamıyorsun. Spor da yapsan açık havaya da çıksan bir yerlere de gitsen birileriyle vakitte geçirsen insan bir türlü sakinleş miyor
Güçlü durmaya çalıştıkça içini yiyip bitiriyorsun yapma beni dinle bir abla tavsiyesi bu sana
Hep mükemmel olamazsın hep güçlü olamazsın hep sevilemezsin
Bırak kendini ve yoluna kendi kendine belirledigin tempo ve hızda devam et

Şimdi yap bir kahve kendine TV den bir şey aç uzat ayaklarını keyfine bak hemen.🙂

Kahvaltı 9 bucukta
Yumurta
5 zeytin
1 ince dilim beyaz peynir
Yarım simit

Akşam 17.30
Tavuk dünyası evde süt ile yaptım krema yerine süt kullandım
3 yemek kaşığı tavuk 4 yemek kaşığı makarna ve salata

1.5 lt su gün bitmeden 2 2.5 lt ye tamamlayacağım

15 dk evde egzersiz yapabildim sadece Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Son düzenleme:
Back