• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Oo ayağına sağlık 🔥 Annem bende canım balkonda muhabbet ediyoruz 🥰

Evett pazartesi tartı günümüz. Tartı fotoğrafıyla başlayabilirsiniz

Bende hep abur cubur yüzünden kilo aldım. İyi yapıyorsun canım. Bende devam ediyorum 7 den sonra yememeye
Ben zaten pilav, makarna yada ekmeği çok yemiyorum. Yemeklerinde sağlıklı olmasına dikkat ediyorum. Ama akşam yemekten sonra bana birşey oluyor 🥴 çikolata, bisküvi, kuruyemiş Allah ne verdiyse yiyorum. Bazen gece 12 de bile eşimle çay içiyoruz yanında bir ton abur cuburla birlikte. Ona birşey olmuyor, bütün kiloları ben alıyorum 🤷🏻

İyi geceler kızlar
Benim bugün sabah diyetisyen kontrolüm vardı konusmalarimizdan sonra beni tartmadi
Çok fazla tartidaki sayılara takiliyorsun dedi bu sefer böyle yapalım dedi listemi yeniledi

Ama ben çok inceldigimi hissediyorum 😍

Kardeşimle gittik ordan beraber ona abiye bakmaya gittik Allah'ım yürümekten ayaklarim bacaklarım çok ağrıyor

Bitmedi aksamda düğüne gittim oynamadım bacak ağrısından

Pazartesi güzel bir eksi göreceğim ins 💪

İyi geceler kızlar
Benim bugün sabah diyetisyen kontrolüm vardı konusmalarimizdan sonra beni tartmadi
Çok fazla tartidaki sayılara takiliyorsun dedi bu sefer böyle yapalım dedi listemi yeniledi

Ama ben çok inceldigimi hissediyorum 😍

Kardeşimle gittik ordan beraber ona abiye bakmaya gittik Allah'ım yürümekten ayaklarim bacaklarım çok ağrıyor

Bitmedi aksamda düğüne gittim oynamadım bacak ağrısından

Pazartesi güzel bir eksi göreceğim ins 💪
Hangi diyetisyene gidiyorsun canım İstanbul’da mı?
Önemli olan cidden hafiflediğini hissetmek yaa ben de geçen sene olmayan eşofmana girdim bugün o kadar mutluyum ki🥰

Hangi diyetisyene gidiyorsun canım İstanbul’da mı?
Önemli olan cidden hafiflediğini hissetmek yaa ben de geçen sene olmayan eşofmana girdim bugün o kadar mutluyum ki🥰
İstanbul Avrupa yakasında canım çok iyi bir diyetisyen o benim psikologum diyetisyenim
Kendini sıkma yaptığım kaçamağı söyledim
Oda insanlar doğduğu anda annelerimiz bize ağladığimizda bebekken memeyle sakinleştirmis
Büyüdüğümüz de ise sevdiğimiz bi şeyi vermiş elimize biz insaniz bazen çok stresli olup o gün canımız sağlıklı beslenmek istemeyebilir
Ama sonrasında kaldığın yerden devam etmek önemli dedi ❤️
Çok relaks bı kadın seviyorum onu Allah ondan razı olsun 🤲 benden icin x daha ne yapsın 3 küçük çocuğun içinde sporunu yapıyor sağlıklı yemekler yapıyor süpersin diyo 😍 motive etti bayaga

Cumartesi .

Kahvaltı 12.30
Patates salatası
Peynir
8 adet Zeytin
Şekersiz çay

Aksam 18.30

Mercimek çorbası
4-5 kasik kiymali patlican
2 kasik pilav
2 lokma ekmek
2 tane ayran
(Düğünde olduğum için olabildiğince dikkat ettim )

2 litre su
10 dakika sirt ve bacak egzersiz

Chocolita Chocolita espressoc espressoc

İstanbul Avrupa yakasında canım çok iyi bir diyetisyen o benim psikologum diyetisyenim
Kendini sıkma yaptığım kaçamağı söyledim
Oda insanlar doğduğu anda annelerimiz bize ağladığimizda bebekken memeyle sakinleştirmis
Büyüdüğümüz de ise sevdiğimiz bi şeyi vermiş elimize biz insaniz bazen çok stresli olup o gün canımız sağlıklı beslenmek istemeyebilir
Ama sonrasında kaldığın yerden devam etmek önemli dedi ❤️
Çok relaks bı kadın seviyorum onu Allah ondan razı olsun 🤲 benden icin x daha ne yapsın 3 küçük çocuğun içinde sporunu yapıyor sağlıklı yemekler yapıyor süpersin diyo 😍 motive etti bayaga
Aaa üç çocuğun mu var maşallah cidden canım gerçekten çok azimli ve başarılısın çok sevindim adına 😍😍 diyetisyenini sevmen de çok güzel bişey 🥰🥰

Çohhh yoruldum bugün hem kızımın ödevi hem temizlik hem yemek.
Allahım kahvaltıya gelen misafiri sevmiyom çok geriliyorum. Abi akşam yemeğine gelin kahvaltı neden 😒
Yav yarın pazar ben bütün haftanın yükünğ 1 saat fazla uyuyarak atıyorum. Yayılıyorum . Hafta sonu temizlik yapmıyorum .
Bütün şeyim şaştı .
Kolay gelsin dutum ❤️ her yorgunlukta kalori yakacaksın o taraftan bak. Krizi fırsata çevirelim 🤭

Ben zaten pilav, makarna yada ekmeği çok yemiyorum. Yemeklerinde sağlıklı olmasına dikkat ediyorum. Ama akşam yemekten sonra bana birşey oluyor 🥴 çikolata, bisküvi, kuruyemiş Allah ne verdiyse yiyorum. Bazen gece 12 de bile eşimle çay içiyoruz yanında bir ton abur cuburla birlikte. Ona birşey olmuyor, bütün kiloları ben alıyorum 🤷🏻
Erkeklere bişey olmaz bacım dünyayı yiyorlar

Çohhh yoruldum bugün hem kızımın ödevi hem temizlik hem yemek.
Allahım kahvaltıya gelen misafiri sevmiyom çok geriliyorum. Abi akşam yemeğine gelin kahvaltı neden 😒
Yav yarın pazar ben bütün haftanın yükünğ 1 saat fazla uyuyarak atıyorum. Yayılıyorum . Hafta sonu temizlik yapmıyorum .
Bütün şeyim şaştı .
Bütün şeyin çok haklı. Ay bende kahvaltı misafirini hiç mi hiç sevmiyorum ya. Sabah kaygıdan uyuyamıyorum . Komşuya kahvaltı sözüm var bir yıldır cesaret edip çağıramiyorum. Sabah sabah evi mi temizleyeceksin kahvaltı mı hazırlayacaksin

Back
X