11 aylık teyzesiSağlıkla büyüt canımkaç aylık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 aylık teyzesiSağlıkla büyüt canımkaç aylık
Ben zaten pilav, makarna yada ekmeği çok yemiyorum. Yemeklerinde sağlıklı olmasına dikkat ediyorum. Ama akşam yemekten sonra bana birşey oluyorOo ayağına sağlıkAnnem bende canım balkonda muhabbet ediyoruz
Evett pazartesi tartı günümüz. Tartı fotoğrafıyla başlayabilirsiniz
Bende hep abur cubur yüzünden kilo aldım. İyi yapıyorsun canım. Bende devam ediyorum 7 den sonra yememeye
Hangi diyetisyene gidiyorsun canım İstanbul’da mı?İyi geceler kızlar
Benim bugün sabah diyetisyen kontrolüm vardı konusmalarimizdan sonra beni tartmadi
Çok fazla tartidaki sayılara takiliyorsun dedi bu sefer böyle yapalım dedi listemi yeniledi
Ama ben çok inceldigimi hissediyorum
Kardeşimle gittik ordan beraber ona abiye bakmaya gittik Allah'ım yürümekten ayaklarim bacaklarım çok ağrıyor
Bitmedi aksamda düğüne gittim oynamadım bacak ağrısından
Pazartesi güzel bir eksi göreceğim ins![]()
İstanbul Avrupa yakasında canım çok iyi bir diyetisyen o benim psikologum diyetisyenimHangi diyetisyene gidiyorsun canım İstanbul’da mı?
Önemli olan cidden hafiflediğini hissetmek yaa ben de geçen sene olmayan eşofmana girdim bugün o kadar mutluyum ki![]()
Aaa üç çocuğun mu var maşallah cidden canım gerçekten çok azimli ve başarılısın çok sevindim adınaİstanbul Avrupa yakasında canım çok iyi bir diyetisyen o benim psikologum diyetisyenim
Kendini sıkma yaptığım kaçamağı söyledim
Oda insanlar doğduğu anda annelerimiz bize ağladığimizda bebekken memeyle sakinleştirmis
Büyüdüğümüz de ise sevdiğimiz bi şeyi vermiş elimize biz insaniz bazen çok stresli olup o gün canımız sağlıklı beslenmek istemeyebilir
Ama sonrasında kaldığın yerden devam etmek önemli dedi
Çok relaks bı kadın seviyorum onu Allah ondan razı olsunbenden icin x daha ne yapsın 3 küçük çocuğun içinde sporunu yapıyor sağlıklı yemekler yapıyor süpersin diyo
motive etti bayaga
Kolay gelsin dutumÇohhh yoruldum bugün hem kızımın ödevi hem temizlik hem yemek.
Allahım kahvaltıya gelen misafiri sevmiyom çok geriliyorum. Abi akşam yemeğine gelin kahvaltı neden
Yav yarın pazar ben bütün haftanın yükünğ 1 saat fazla uyuyarak atıyorum. Yayılıyorum . Hafta sonu temizlik yapmıyorum .
Bütün şeyim şaştı .
Erkeklere bişey olmaz bacım dünyayı yiyorlarBen zaten pilav, makarna yada ekmeği çok yemiyorum. Yemeklerinde sağlıklı olmasına dikkat ediyorum. Ama akşam yemekten sonra bana birşey oluyorçikolata, bisküvi, kuruyemiş Allah ne verdiyse yiyorum. Bazen gece 12 de bile eşimle çay içiyoruz yanında bir ton abur cuburla birlikte. Ona birşey olmuyor, bütün kiloları ben alıyorum
![]()
Bütün şeyin çok haklı. Ay bende kahvaltı misafirini hiç mi hiç sevmiyorum ya. Sabah kaygıdan uyuyamıyorum . Komşuya kahvaltı sözüm var bir yıldır cesaret edip çağıramiyorum. Sabah sabah evi mi temizleyeceksin kahvaltı mı hazırlayacaksinÇohhh yoruldum bugün hem kızımın ödevi hem temizlik hem yemek.
Allahım kahvaltıya gelen misafiri sevmiyom çok geriliyorum. Abi akşam yemeğine gelin kahvaltı neden
Yav yarın pazar ben bütün haftanın yükünğ 1 saat fazla uyuyarak atıyorum. Yayılıyorum . Hafta sonu temizlik yapmıyorum .
Bütün şeyim şaştı .