- 16 Aralık 2019
- 21.826
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.092
- 598
- 32
Yemeğin yanında çorba1 öğün sadece çorba mı olacak. Yoksa akşam yrmrğin yanında çorba mı yiyeceğiz orayı anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemeğin yanında çorba1 öğün sadece çorba mı olacak. Yoksa akşam yrmrğin yanında çorba mı yiyeceğiz orayı anlamadım
Ya ben çok fazla yapamıyorum ya egzersizBu haftaki egzersiz yine kendi belirlediğimiz olsun. Bir egzersizin fayda vermesi için devamlı yapılması gerekiyor. Karın kol tek tek verdiğimiz zaman evet hiç yoktan iyidir ama sonraki hafta devamı olmazsa pek bir fayda da göremiyoruz. Kas gelişimi istiyorsak eğer ya üstüne koyarak devam etmek lazım ya da herkes en sevdiği egzersiz programını düzenli yapsın diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bir öğünün sadece çorba olacak diye anladım ben1 öğün sadece çorba mı olacak. Yoksa akşam yrmrğin yanında çorba mı yiyeceğiz orayı anlamadım
Aslında 1 öğün sadece çorba. Çorba etli olabilir erişteli olabilir köfteli olabilir. Yanında salata olur yoğurt olur ek ne yerseniz. Ama ana menü çorba. Ama ben dayanamam diyenler yanına az miktar yemek de yiyebilir. Ama pilav değil. Hafiflik haftası olduğu için yine bir sebze belki1 öğün sadece çorba mı olacak. Yoksa akşam yrmrğin yanında çorba mı yiyeceğiz orayı anlamadım
Diyet dışı yazınca zaten menü göndermiş kabul ediyorum onları saydım. Hiç bildirim yapılmadığı günler 3 olunca uyarı geldi canımAşkım diyet dışı çünkü her gün yazdim
Sağol canım inşallahYa bende bu hafta + ya sevindim biliyor musun saçma bir şekildeçünkü +1 gelirken 2 günlük atakla +300 grama düşürdüm. Fena değil çabuk toparlarız
Çoğumuz + ydık bu hafta canım. Ama ne dedik yeni ay yeni başlangıç. Dünkü menünde gayet güzel. İyi başladın. Sen olumluyu çağır canım düşmesin enerjin
Bu ödem canım. Ama bu haftada bırakırsan yağ olarak sabitlenecek. O yüzden emeklerini düşün. Yapınca çok güzel yapıyorsun diyetini. Bırakma.
Ah NoramRabbim sabrını versin. Hayırlı zamanda hayırla sonuçlandırsın. Müjdeli haberler almak nasip olsun. Yanındayız canım
Süpersinsen yaparsın biliyorum.
Yaa minnoş çok iyi vermişsin️ maşallah
Daim olsun
Günaydın delficim nasılsın?
Leslie de yapabilirsin canım 20 dk
Sağol canım 30du 18e düştü dünGeçmiş olsun canım değerin kaçtı
Olur canım kendine iyi bakChocolita dostum ben Birkaç gün izin alsam olur mu
TamamdırAslında 1 öğün sadece çorba. Çorba etli olabilir erişteli olabilir köfteli olabilir. Yanında salata olur yoğurt olur ek ne yerseniz. Ama ana menü çorba. Ama ben dayanamam diyenler yanına az miktar yemek de yiyebilir. Ama pilav değil. Hafiflik haftası olduğu için yine bir sebze belki
Sende iyi ki varsın noracımSağol canım inşallahşu sıralar diyetti taetıydı bunları düşünemiyorum illa şartsa listeden silebilirsin ama ben sizlerle olmaktan mutluyum güç veriyosunuz iyi ki varsınız
![]()