• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bu haftaki egzersiz yine kendi belirlediğimiz olsun. Bir egzersizin fayda vermesi için devamlı yapılması gerekiyor. Karın kol tek tek verdiğimiz zaman evet hiç yoktan iyidir ama sonraki hafta devamı olmazsa pek bir fayda da göremiyoruz. Kas gelişimi istiyorsak eğer ya üstüne koyarak devam etmek lazım ya da herkes en sevdiği egzersiz programını düzenli yapsın diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ya ben çok fazla yapamıyorum ya egzersiz

1 öğün sadece çorba mı olacak. Yoksa akşam yrmrğin yanında çorba mı yiyeceğiz orayı anlamadım
Aslında 1 öğün sadece çorba. Çorba etli olabilir erişteli olabilir köfteli olabilir. Yanında salata olur yoğurt olur ek ne yerseniz. Ama ana menü çorba. Ama ben dayanamam diyenler yanına az miktar yemek de yiyebilir. Ama pilav değil. Hafiflik haftası olduğu için yine bir sebze belki

Bugünkü menü
Sabah 9:00
2 dilim çavdar ekmeğine tost
1 fincan limonlu bitki çayı

Öğle 14:00
Yulaf ezmesi (elmalı, ballı, cevizli)

Ara
1 fincan kahve

Akşam 18:30
1 kase sebze çorbası
1 ince dilim çavdar ekmeği

Su 1 lt
Suyu artırmam lazım, çok fazla içemiyorum maalesef ama elimden geleni yapıcam

Chocolita Chocolita

Ya bende bu hafta + ya sevindim biliyor musun saçma bir şekilde 😅 çünkü +1 gelirken 2 günlük atakla +300 grama düşürdüm. Fena değil çabuk toparlarız

Çoğumuz + ydık bu hafta canım. Ama ne dedik yeni ay yeni başlangıç. Dünkü menünde gayet güzel. İyi başladın. Sen olumluyu çağır canım düşmesin enerjin ❤️

Bu ödem canım. Ama bu haftada bırakırsan yağ olarak sabitlenecek. O yüzden emeklerini düşün. Yapınca çok güzel yapıyorsun diyetini. Bırakma.

Ah Noram 😞 Rabbim sabrını versin. Hayırlı zamanda hayırla sonuçlandırsın. Müjdeli haberler almak nasip olsun. Yanındayız canım ❤️

Süpersin 💥 sen yaparsın biliyorum.

Yaa minnoş çok iyi vermişsin️ maşallah 🌸
Daim olsun

Günaydın delficim nasılsın?

Leslie de yapabilirsin canım 20 dk
Sağol canım inşallah ❤️ şu sıralar diyetti taetıydı bunları düşünemiyorum illa şartsa listeden silebilirsin ama ben sizlerle olmaktan mutluyum güç veriyosunuz iyi ki varsınız❤️

Cumartesi menum

Kahvalti
2dilim wasa
2 dilim hindi fume
1 havuc
20 gr cökelek peyniri

Ogle
70gr esmer makarna
1 teneke su icinde ton
100gr salata(domates, salatalik,bezelye)
20gr peynir

Aksam yok
Tencerede misir patlatmistim
Kucuk kase tuzsuz misir

Su 1L
Spor yok, aslinda yok Chocolita Chocolita

Aslında 1 öğün sadece çorba. Çorba etli olabilir erişteli olabilir köfteli olabilir. Yanında salata olur yoğurt olur ek ne yerseniz. Ama ana menü çorba. Ama ben dayanamam diyenler yanına az miktar yemek de yiyebilir. Ama pilav değil. Hafiflik haftası olduğu için yine bir sebze belki
Tamamdır

Sağol canım inşallah ❤️ şu sıralar diyetti taetıydı bunları düşünemiyorum illa şartsa listeden silebilirsin ama ben sizlerle olmaktan mutluyum güç veriyosunuz iyi ki varsınız❤️
Sende iyi ki varsın noracım ❤️ İstediğin zaman dönebilirsin. İzinlisin zaten. 1 ay süresi oluyor. Dönüş olmazsa listeden çıkarıp döndüğünde yeni başlangıç yapıyorum

Ay kızlar ben bugün hafif beslendim. Bir mutlu oldum 😅 ama tansiyonum çıktı. Yatıyorum şu an. Geçen haftanın izleri bunlar. Vücut hiçbir şeyi unutmuyor. Neyse bu hafta rayına girer inşallah
Bugün ne yedim
Sabah yağsız lor peyniri 2 yemek kaşığı
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık

Akşam kıymalı sebze çorbası.
O kadarrr🎉
Suyum 1.5 litre
Malesef saati tutturamadım. 19.30 son öğün saati. Eve geç geldim
Limonlu su içiyorum şimdi

Eklentiler

• 20251101_200903.webp