• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ben göremedim baktım ama sadece tartı en geç 3 yazılmış diğeri için saat göremedim ama daha erken yazmaya dikkat ederim sadece uyumadan önce yazmak yeme içme tamamen bittiği için mantıklı geliyordu
Chocolita Chocolita herkesi etiketleyip hatırlatma yapmıştı 16 saat açlık 8 saat beslenme aralığı diye

Bende aldırdığını düşünüyorum. Bende tüp bebek sürecinde aşırı kilo aldım balon gibi şişmiştim
Yeniden sürece mi göreceksiniz. Doktor aldırmıyor diyor ama hormon dalgalanmalari hareketsizlik ve beslenme düzeni çok değişiyor bence aldırıyor çevremdeki herkes de aldı ya

Yeniden sürece mi göreceksiniz. Doktor aldırmıyor diyor ama hormon dalgalanmalari hareketsizlik ve beslenme düzeni çok değişiyor bence aldırıyor çevremdeki herkes de aldı ya
Yok ya şimdilik istemiyorum kendim deniyorum embriyolarım var ama hiç süreci kaldıracak psikolojide değilim. Biraz kilo vermek istiyorum hiç sevmiyorum bu hallerimi. Yeni yıldan sonra bakarız artık. Ben 48 kilodan bu kiloya sadece yiyerek geldiğimi düşünmüyorum

14 Kasım Yıldızlar Ligi

⭐ D u t D u t ⭐
⚔️
⭐ Pembe Lotus Pembe Lotus ⭐

Lig yıldızları tartıyı özelden gönderir.
Diğer herkes topiğe gönderir.
Herkese bol eksiler ☘️

Ben yarın evde olamayacağım. Annemle hastahane de olacağız. Listede izinliyim. Müsait olduğum ilk fırsatta güncellemeleri yapacağım. Gecikebilir. Bu hafta böyle oldu kusura bakmayın kızlar.

Beslenme programı başa döndü. İlk sayfaya da ekleyecegim şimdi.

Yarından itibaren
Sağlıklı Karbonhidrat Haftası
Ekmek, pilav, makarna, un, tatlı yok.
Sebze yulaf meyve gibi Sağlıklı karbonhidrat serbest.
Tamamen bitiremez ama önemli oranda kısıtlarsanız bu da geçerlidir.
Veya yarım puan getirebilir.
espressoc espressoc

Mecburi değil. Uyum sağlayanlar puan alır. Uyarı sildirir. Uymak isteyenler menülerini detaylı yazsın ki espressoc espressoc değerlendirebilsin

12 Haftalık Zayıflama Planı(1).webp

Back
X