• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bence arada böyle gazlayalim bugün yatmadan yine 10 dklik yapalim var mısınız 🙈
Olurr 😍😍
Canim cokomuz hoş geldin geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifa versin maddi manevî. Seninde emeğin çok büyük iyi ki geldin 🌹
@Esmusum tebrik ederim tekrardan @asliogretmen tüm yoğunluğa rağmen çok iyi vermisisn D u t D u t harika menüler çıkarıyorsun🥰🙈
🫠 teşekkür ederim canım bugün sabah güzel başladım ama öğleden sonra öğretmenler günü bilmem ne derken diyet dışı oldum . Gelmişken menümü de yazayım
Cezamın birinci günü tamam Chocolita Chocolita
Ben 20 dk biliyodum ama aylık da eklendi 🥹 neyse

Eklentiler

• IMG_2161.webp
    IMG_2161.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_2148.webp
    IMG_2148.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 2
Olurr 😍😍

🫠 teşekkür ederim canım bugün sabah güzel başladım ama öğleden sonra öğretmenler günü bilmem ne derken diyet dışı oldum . Gelmişken menümü de yazayım
Cezamın birinci günü tamam Chocolita Chocolita
Ben 20 dk biliyodum ama aylık da eklendi 🥹 neyse
Saat 10 gibi yapacağım😍 sporla yakarsın bişey olmaz sen de mi öğretmensin dut 😍

Saat 10 gibi yapacağım😍 sporla yakarsın bişey olmaz sen de mi öğretmensin dut 😍
Yok canım keşke olsaydım 😍 sınıf annesiyim öğretmene sürpriz yaptık sınıfça ikramlık falan hazırlandı . Yemeyecektim son anda velinin biri yoruldunuz size tabak hazırladım deyince 😂
Bi de sabah kursta kendi öğretmenimize pasta geldi ondan yedik 🤣 akşam diyet dışı değildi ama ölçü biraz çok oldu neyse yarından itibaren düzene sokacam

Back
X