• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bence arada böyle gazlayalim bugün yatmadan yine 10 dklik yapalim var mısınız 🙈
Olurr 😍😍
Canim cokomuz hoş geldin geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifa versin maddi manevî. Seninde emeğin çok büyük iyi ki geldin 🌹
E Esmusum tebrik ederim tekrardan @asliogretmen tüm yoğunluğa rağmen çok iyi vermisisn D u t D u t harika menüler çıkarıyorsun🥰🙈
🫠 teşekkür ederim canım bugün sabah güzel başladım ama öğleden sonra öğretmenler günü bilmem ne derken diyet dışı oldum . Gelmişken menümü de yazayım
Cezamın birinci günü tamam Chocolita Chocolita
Ben 20 dk biliyodum ama aylık da eklendi 🥹 neyse

Eklentiler

• IMG_2161.webp
    IMG_2161.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_2148.webp
    IMG_2148.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 2
Olurr 😍😍

🫠 teşekkür ederim canım bugün sabah güzel başladım ama öğleden sonra öğretmenler günü bilmem ne derken diyet dışı oldum . Gelmişken menümü de yazayım
Cezamın birinci günü tamam Chocolita Chocolita
Ben 20 dk biliyodum ama aylık da eklendi 🥹 neyse
Saat 10 gibi yapacağım😍 sporla yakarsın bişey olmaz sen de mi öğretmensin dut 😍

Saat 10 gibi yapacağım😍 sporla yakarsın bişey olmaz sen de mi öğretmensin dut 😍
Yok canım keşke olsaydım 😍 sınıf annesiyim öğretmene sürpriz yaptık sınıfça ikramlık falan hazırlandı . Yemeyecektim son anda velinin biri yoruldunuz size tabak hazırladım deyince 😂
Bi de sabah kursta kendi öğretmenimize pasta geldi ondan yedik 🤣 akşam diyet dışı değildi ama ölçü biraz çok oldu neyse yarından itibaren düzene sokacam

İyi akşamlar menümü paylaşayım
Sabah birkaç patates bir dilim ekmek zeytin peynir maydanoz
Öğlen 4yemek kaşık mantı
Akşam kuru fasulye 3 kaşık pilav
Yeşilçay yanında azcik kestane yedim
Şimdi keten tohumlu yoğurt yiyorum bunla da oruç tutacam yarın inşallah
Suyumu içiyorum Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Back
X