• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Merhaba arkadaşlar
Dün yoğun geçti ugrayamadim buraya
Menüm cumartesi

Sabah 10:00
Market alışverişi için erken çıkacağımız için
İki dilim tm buğday ekmeği ile tost yeşillik

Eve gelince öğlen bir bardak kefir sade

Ara 15:00 sade türk kahvesi biraz kuruyemiş

16:00( 500 kalorilik diyet dışı)

20:00 (düğünde)
Yine yaklaşık 500 kalorilik diyet dışı 😐
espressoc espressoc

Takvimde 6 gün kaldı diyor ama sanki yarınmış gibi aşırı bi yeme isteği bi gerginlik yorgunluk 🥸
Aynen bende de öyle benim gününden önce oluyordu bu ay antibiyotik içtiğim için gecikecek diye korkuyorum yoksa bu sinirle kendimi duvara atasim geliyor 😂
Yemek işi ayrı dert 😐

Bende pms deyim şişkinlikler başladı bile🙈🥲
Bende de başladı 😂😂 ölecem
Aynen bende de öyle benim gününden önce oluyordu bu ay antibiyotik içtiğim için gecikecek diye korkuyorum yoksa bu sinirle kendimi duvara atasim geliyor 😂
Yemek işi ayrı dert 😐
Ayy en kötüsü o bi acı bi tatlı istiyor canım midem çingene torbasına dönecek .
Hedefime de az kalmışken pes etmek başa dönmek ya da kaytarmak istemiyorum

İyi akşamlar kızlar
Ben diyet disiyim üstelik şekerli de yedim evde değildim tüm düzen gidiyo hafta içi sıkarım inşallah Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Eklentiler

• Screenshot_20251130-222945.webp
    Screenshot_20251130-222945.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 2
Bugün menüsü

Sabah peynirli yumurta yeşillik bir kara buğday patlağı bir tane

Öğlen bir bardak kefir sade

15:00gibi sade türk kahvesi 5cig badem

Akşam 18:00
Bir servis kaşığı kadar sulu köfte (3 köfte üç patetes)5kasik pirinç pilavı salata bı küçük acı biber turşusu

espressoc espressoc

Bende de başladı 😂😂 ölecem

Ayy en kötüsü o bi acı bi tatlı istiyor canım midem çingene torbasına dönecek .
Hedefime de az kalmışken pes etmek başa dönmek ya da kaytarmak istemiyorum
Aynen dün öyleydim tatlı bişeyler yedim evde tuzlu bişey arıyorum deli gibi 🤪
Evet dayanmamamiz lazım

Kizlar nasıl bir illetse öksürüğüm geçmiyor bi türlü ilaclara rağmen gece hepten öksürükten mahvoluyorum çocuklarla sürekli öksürüyoruz
Hava makinesi küçük aparatini ikizler kaybetmis yok olsaydı hava takardim miss gibi iyi gelirdi eşim bi soracak ayrı satılıyor mu diye

Kizlar nasıl bir illetse öksürüğüm geçmiyor bi türlü ilaclara rağmen gece hepten öksürükten mahvoluyorum çocuklarla sürekli öksürüyoruz
Hava makinesi küçük aparatini ikizler kaybetmis yok olsaydı hava takardim miss gibi iyi gelirdi eşim bi soracak ayrı satılıyor mu diye
Canım dut pekmezi varsa iç . Yada dut özü . Olmadı kuru dut al onu kaynat suyunu iç ılık ılık.
Evde bal varsa yarım bardak ılık suya 1 çay kaşığı karıştır iç o çok iyi geliyor.

Hayır bunlar eşimden gizli bide yoksa başlıyor boşuna diyetisyen gidiyorsun ye gitsin diye söylenip duruyor 😂🤪
Sus sus bende gizliyom 😂 bıyık altından gülüyor bana kıs kıs .
71 i görünce dedim etsiz çiğ köfte dürümü yicem
70 de kusana kadar kazandibi 🤣🤣🤣 yav he he diyor

Canım dut pekmezi varsa iç . Yada dut özü . Olmadı kuru dut al onu kaynat suyunu iç ılık ılık.
Evde bal varsa yarım bardak ılık suya 1 çay kaşığı karıştır iç o çok iyi geliyor.
Evde yok olmadi yarın müsait bir zamanda çıkıp alayım dut kurusu
Pekmez ölçülü bir şekilde tuketemem🤪

Back
X