- 14 Haziran 2023
- 8.270
- 7.907
- 128
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah Aslım şifa olsunİyi Geceler
1 Aralık Menü ve Spor Bildirimi
10.30 10 badem, 1 nesfit bar
16.00 1 cennet hurması, 1 elma
18.00 1 kase tarhana çorbası, 5 yk sarımsaklı yoğurtlu makarna, salata
20.00 diyet dışı tatlı
2,5 litre su
Yarın itibariyle 42 günlük eliminasyon diyetine başlıyorum. Ruhuma ve bedenime şifa olur inşallah.
7000 adım![]()
Chocolita
![]()
espressoc
Oh elinize sağlık canımİyi Akşamlar kızlar diyet dışıyim. Yardımcı aldım tüm evi baştan aşağı temizledik fena yorgunum her yerim ağrıyor bir yandan da iyi oldu ev tertemiz oldu
Sağ ol çiçeğim inşallah bir ay beni götürür de kafam rahat kalırOh elinize sağlık canım![]()
Afiyet olsun asli o nedir nasıl bir diyetİyi Geceler
1 Aralık Menü ve Spor Bildirimi
10.30 10 badem, 1 nesfit bar
16.00 1 cennet hurması, 1 elma
18.00 1 kase tarhana çorbası, 5 yk sarımsaklı yoğurtlu makarna, salata
20.00 diyet dışı tatlı
2,5 litre su
Yarın itibariyle 42 günlük eliminasyon diyetine başlıyorum. Ruhuma ve bedenime şifa olur inşallah.
7000 adım![]()
Chocolita
![]()
espressoc
Çok teşekkür ederim canımİnsallah Aslım şifa olsun![]()
canım süt ve süt ürünlerini, glütenli beslinleri tüketmiyorsun. Tamamen bir arınma, fonksiyonel bir tıp uzmanına gittim sağlık sorunlarım sebebiyle, bugün demir takviyesiyle başladık. Serum olarak aldım. Yarın da beslenmeye bismillah diyeceğim inşallah.Afiyet olsun asli o nedir nasıl bir diyet
iyiymis beğendim gluten sağlıklı değil sağlıklı diyen de var yaÇok teşekkür ederim canım
canım süt ve süt ürünlerini, glütenli beslinleri tüketmiyorsun. Tamamen bir arınma, fonksiyonel bir tıp uzmanına gittim sağlık sorunlarım sebebiyle, bugün demir takviyesiyle başladık. Serum olarak aldım. Yarın da beslenmeye bismillah diyeceğim inşallah.![]()