- 30 Ocak 2017
- 15.925
- 204.464
- 598
Bizim yöntemlerDün gece öksürükten uyuyamadim yine gece 2 de ekmek peynir yedim öksürük geçsin diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim yöntemlerDün gece öksürükten uyuyamadim yine gece 2 de ekmek peynir yedim öksürük geçsin diye![]()
Günaydın diyet sürecinde misafir çok çok zorluyor yaGünaydın kızlarr kahvaltıya misafirim vardı. Mutfağımı toplayayım.
Yarın tartı günü. Karışık duygular içindeyim![]()
Sıkıldım bu 73 den. Kaç ay oldu harbi merak ettim bakıcam şimdi. Tak dedi durduGünaydın diyet sürecinde misafir çok çok zorluyor ya
Diyetisyen vücut belli bir direnç kilosuna takılıp kalabilyor sürekli kendini o kiloya çekip kalabiliyor sabredip devam ederseniz devami geliyor demişti sabret beslenme düzeninide ufak değişiklikler yapabilirsin10 ekimde çekmişim bunu bak 2 aydır 73 kiloyum. Bu dönüp dolaşmaları saymıyorum 72.70 falan yine son döndüğüm nokta 73
Yapmam lazım. Bende ilk baştaki gibi diyet yapmadım ondan da oluyor biliyorum. Şükür almadımDiyetisyen vücut belli bir direnç kilosuna takılıp kalabilyor sürekli kendini o kiloya çekip kalabiliyor sabredip devam ederseniz devami geliyor demişti sabret beslenme düzeninide ufak değişiklikler yapabilirsin
Coko almamak da iyi bişey ya ben vereceğim derken hep aldım 77 den 81 e cikmisim bu süreçteSıkıldım bu 73 den. Kaç ay oldu harbi merak ettim bakıcam şimdi. Tak dedi durdu
Dediğim gibi üstüne çıkmak da iyi bişey son zamanlar hepimiz kontrolü kaybettik10 ekimde çekmişim bunu bak 2 aydır 73 kiloyum. Bu dönüp dolaşmaları saymıyorum 72.70 falan yine son döndüğüm nokta 73
Bende öyleyim10 ekimde çekmişim bunu bak 2 aydır 73 kiloyum. Bu dönüp dolaşmaları saymıyorum 72.70 falan yine son döndüğüm nokta 73
Canım harikasın yaaa çok mutlu oldum