• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

10 ekimde çekmişim bunu bak 2 aydır 73 kiloyum. Bu dönüp dolaşmaları saymıyorum 72.70 falan yine son döndüğüm nokta 73

Eklentiler

• Screenshot_20251204_134740_Gallery.webp
    Screenshot_20251204_134740_Gallery.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
10 ekimde çekmişim bunu bak 2 aydır 73 kiloyum. Bu dönüp dolaşmaları saymıyorum 72.70 falan yine son döndüğüm nokta 73
Diyetisyen vücut belli bir direnç kilosuna takılıp kalabilyor sürekli kendini o kiloya çekip kalabiliyor sabredip devam ederseniz devami geliyor demişti sabret beslenme düzeninide ufak değişiklikler yapabilirsin

Diyetisyen vücut belli bir direnç kilosuna takılıp kalabilyor sürekli kendini o kiloya çekip kalabiliyor sabredip devam ederseniz devami geliyor demişti sabret beslenme düzeninide ufak değişiklikler yapabilirsin
Yapmam lazım. Bende ilk baştaki gibi diyet yapmadım ondan da oluyor biliyorum. Şükür almadım

Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Tamamen diyet dışı değilim bugün ama yine de var
Yarından itibaren yeniden başlıyorum .
Sabah limonlu su
9.0 200 ml kefir 1 haşlanmış yumurta yarım simit
11.0 kahve
15 gibi şekerim düşünce biraz bisküvi yedim cikolatalı
18.0 1 servis kasığı kıymalı yumurtalı ıspanak kavurması
.
Dün de sabah tost akşam yemeğin yanına ekmek falan çok kötü oldu tartıya iki gün kala ama dediğim gibi yarın yeniden
Dün 8000 adım bugün 6400

İyi akşamlar
Sabah yarım simit yedim
Turk kahvesi bitter çikolata regl olmuşum
Oğlen yoğurt çorbası sonunda bitti😂
Akşam 2ser kaşık nohut pilav azcik turşu
Yeşilçay yanında bi dilim kek yedim
Motive olmak lazım ya aralığa da girdik ne kaldı yeni yıla Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Ah şu regl bizi mahvediyor benimde 3 4 günüm var tatlı krizleri geliyor

İyi geceler 😊
Menü
Sabah 11:00
Sahanda yumurta yeşillik peynir zeytin bir dilim tm buğday ekmeği

Öğlen bir bardak kefir sade

Ara sade türk kahvesi ceviz kactane yedim saymadım 🙈

17:35
Bı tavuk pirzola bı kase mercimek çorbası 4kasik salat

Spor yok öyle açım öyle açım yarında kaçamak fln yapamam cumartesi diyetisyen kontrolüm var

Her adet öncesi kasık ağrılarım oluyor ve ben hep bunu gebeliğe yoruyorum 😒 nasıl kurtulacağım bu psikolojiden

Back
X