- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 88.898
- Puanlar
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu canım sonuçlar
Daha çok adım atasım var.Hemen canım
Evett fark ettim bayağı yürümüşsün maşallah. Anneciğine selamlar canım Allah kalıcı şifalar versinChocolita Annemin tetkikleri devam ediyor canım, sağolasın.
Sağlığı daha iyi olacak inşallah. 76 yaşında olduğu için sağlığı ve daha iyi olması ile ilgili detaylı kontroller yapıyorlar şehir hastanesindeki uzmanlar, sağolsunlar.
Bugün de şehir hastanesindeydim.
Günlerdir atamadığım adım rekorumu kırmak üzereyim bugün.
Öğlene kadar 10000 adım attım hastanede.
Dünya için küçük, benim için büyük bir adım buDaha çok adım atasım var.
Hastaneden eve gelince yorgunluktan uyuyakalmışım. 18:30'da uyandım.Ama egzersiz yapmanın tatlı yorgunluğu bu, özlemişim doğrusu.
Çok geçmiş olsun canım.Selam kızlar bu akşam migrenin tuttu hiç birşey yiyemedim yapamadım, üstelik misafirim vardı, resmen kendileri haziirladi yedi yerimden bile kalkamadım![]()
İnşallah düşerim yaaHemen canım
Çok geçmiş olsun canımBende hasta oldum bugün. Her yerim ağrıyor. Sabah kahvaltıda kaşar peyniri 3-4 dilim
Domates
Beyaz peynir Yarım
1 Yumurta
2 dilim ekmek
Akşam lahmacun yaptık küçük porsiyondan 2 veya 3 tane yedim. 1 bardak ayran.
Salata. Diyet dışı bir şeyden küçük yedim
Suyu 1 litre de kalmışımdırespressoc evde değildim
Geçmiş olsun heryerde çok kötü salgın var. İnşallah en kısa sürede toparlarsin canımBende hasta oldum bugün. Her yerim ağrıyor. Sabah kahvaltıda kaşar peyniri 3-4 dilim
Domates
Beyaz peynir Yarım
1 Yumurta
2 dilim ekmek
Akşam lahmacun yaptık küçük porsiyondan 2 veya 3 tane yedim. 1 bardak ayran.
Salata. Diyet dışı bir şeyden küçük yedim
Suyu 1 litre de kalmışımdırespressoc evde değildim
Sağolun kızlarGeçmiş olsun heryerde çok kötü salgın var. İnşallah en kısa sürede toparlarsin canım
Bekliyoruz minikkBu cuma tartilmayi unuttugim için gelemedim .bir sonraki cuma inşallah tartilacagim olmadı persembe den de çekerim garanti olsun diyeherkese iyi akşamlar
Allah kabul etsin Esmusum. Olur öyle. Hafta genelinde dikkat edersen yansımazİyi akşamlar
Niyetliydim bugün doymak bilmedim gözümde karnimda
İftarda mercimek çorbası taze fasulye 3-5 adet fırında patates köfte lahana cacığı bir dilim ekmek yedim tatlı yedim yemek sonrasi onu yemesem iyiydi bende hastalanıyom ya
Suyumu 3 lt içtim bu arada dün de içtim ben zaten çok su içiyorum onda sıkıntı olmuyo da
Hareketsiz bi gündü oruç çok zorladı basım da ağrıdı çocuklar da evdeyken iyi cesaret tutmusumChocolita
espressoc