• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

espressoc espressoc su haftasındayız ya, su miktarını 1.5 litreyi kabul edelim diyorum canım. Hiç su içmeyen biri için 2 litre zor olabilir
Evet canım iyi olur zaten kış ayları ve oruç tutanlar için de 2 lt üstüne çıkmak zor olabilir

Bende aynı canım çok yiyorum orucken borçlarımı bitirdim de Ramazan'a kadar biraz kilo versem iyiydi
Ya ben çok yemiyorum aslında normal akşam yemeği yiyorum spora da gittim oruçlu ama bilmiyorum düşmedim diyetisyen geçen yıl ramazanda detox vermisit onu yapayim

Kahvaltı
9.00
2 yumurtadan tereyağda sucuklu yumurta
Çay 2 bardak

15.00
Kahve
Çay
Bir kaç tane kuru üzüm
2-3 gün kurusu kayısı
8-10 siyah mini çekirdek

19.45
5-6 karnabahar köftesi
Yoğurt 1-2 yemek kaşığı (baharatlı )
1 mandalina
Çay

Su rahat 3 litre olmuştur
Zira wcden çıkamadım bütün gün
Spor yapamadım ama yapmış kadar olmuşumdur
Bütün gün ayaktaydim iş güç

Ne yedim bugün acaba. Sabahı hatırlamıyorum bile.
3 lokma ekmek
Az yumurta
Domates az peynir
Başka bir şey varsa gitti şu an
Akşam fırın kabak biber yağsız fırınladım yoğurtla yedim. 4 kase yedim. Kase küçük. 1.5 yemek tabağına denk gelir sanırım
Ekmeğin ucu çeyrek kısmını yedim. Tahin pekmez reçel tatlı kaşığı
1 parça lahmacun
Bunu arada yemiştim
7 de bitirdim
Suyu 2.5 bardaktan sonra tamamlamış oluyorum espressoc espressoc bugün yatana kadar içerim

Kahvaltı
9.00
2 yumurtadan tereyağda sucuklu yumurta
Çay 2 bardak

15.00
Kahve
Çay
Bir kaç tane kuru üzüm
2-3 gün kurusu kayısı
8-10 siyah mini çekirdek

19.45
5-6 karnabahar köftesi
Yoğurt 1-2 yemek kaşığı (baharatlı )
1 mandalina
Çay

Su rahat 3 litre olmuştur
Zira wcden çıkamadım bütün gün
Spor yapamadım ama yapmış kadar olmuşumdur
Bütün gün ayaktaydim iş güç
Kahvaltıdan sonra baya kaju yemiştim yazmayı unutmuşum
O kadar çok tok tuttu ki hiç açıkmadim gün içinde
Zaten yemek yiyecek zamanım da olmadı o ayrı da

Kahvaltıdan sonra baya kaju yemiştim yazmayı unutmuşum
O kadar çok tok tuttu ki hiç açıkmadim gün içinde
Zaten yemek yiyecek zamanım da olmadı o ayrı da
Bende kaşar peyniri de yemiştim. Unutmuşum yazarken. Böyle unuttuklarımız için diyeti bozmamış bir şeyse sıkıntı yok canım. İlle bu da vardı diye kendini mecbur hissetme diye söylüyorum. Benimde oluyor yeri gelmişken söylemek istedim

Bende kaşar peyniri de yemiştim. Unutmuşum yazarken. Böyle unuttuklarımız için diyeti bozmamış bir şeyse sıkıntı yok canım. İlle bu da vardı diye kendini mecbur hissetme diye söylüyorum. Benimde oluyor yeri gelmişken söylemek istedim
Sağol balım ♥️
Bugün hem yoğundum
Hem misafir vardı tek tek yazamadım
Normalde kendi sayfama tek tek yazıp akşam olunca düzenleyip buraya alıntıliyorum öyle olunca unutmuyorum bugün biraz farklı oldu

Allah'ın izniyle inşallah
Kolay kolay diyet dışı beslenmeyi düşünmüyorum uzun bir süre
Su fazla kilolarım bir gitsin
10 gün kaçamak yapmak istemiyorum

Aslında kaju da yememem lazım
Kh yoğun içeriyor ve kavrulmuş trans yağ fazla ama ben lezzetten sasamiyorum

Çok geçmiş olsun canım. 💐💕🙏
Şimdi daha iyi misin? G Goklerce
Karanlık odada istirahat etmek iyi geliyordu bir yakınıma migren ağrıları tutunca. şu jel soğuk torbaları ense bölgesine ve şakaklara koyunca da iyi geliyordu.
Migren zor bir hastalık, mide bulantısı yapması da fena.
Çok şükür ertesi güne toparladım ama sersemlik kalıyor biraz, karanlık oda gerçekten iyi geliyor başka birşey kesmiyor aslında etkili ağrı kesicilerden alabilsem lyl gelecek de emzirme olduğu lcln mümkün olmuyor...soğuk jellerden alacağım ben de

Back
X