Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım iyi olur zaten kış ayları ve oruç tutanlar için de 2 lt üstüne çıkmak zor olabilirespressoc su haftasındayız ya, su miktarını 1.5 litreyi kabul edelim diyorum canım. Hiç su içmeyen biri için 2 litre zor olabilir
Aynen. 1.5 litre 7.5 bardak su eder. Rahat yapılırEvet canım iyi olur zaten kış ayları ve oruç tutanlar için de 2 lt üstüne çıkmak zor olabilir
Tamam canım öyle yapayımAynen. 1.5 litre 7.5 bardak su eder. Rahat yapılır
Olabilir canım su tutuyorsundur. Sabah içilmeyen su hep akşam içiliyor. Onda da yansır. Ama bırakma derimKızlar ben bu aralar borç oruçlarımı tutuyorm oruç tutarken hic kilo veremiyorum ya vücudum ödem tutuyor galiba
Bende aynı canım çok yiyorum orucken borçlarımı bitirdim de Ramazan'a kadar biraz kilo versem iyiydiKızlar ben bu aralar borç oruçlarımı tutuyorm oruç tutarken hic kilo veremiyorum ya vücudum ödem tutuyor galiba
Diyete mi birakmayayim canım ?Olabilir canım su tutuyorsundur. Sabah içilmeyen su hep akşam içiliyor. Onda da yansır. Ama bırakma derim
Ya ben çok yemiyorum aslında normal akşam yemeği yiyorum spora da gittim oruçlu ama bilmiyorum düşmedim diyetisyen geçen yıl ramazanda detox vermisit onu yapayimBende aynı canım çok yiyorum orucken borçlarımı bitirdim de Ramazan'a kadar biraz kilo versem iyiydi
Orucu canım yani tutma niyetin varsa bırakma diye dedimDiyete mi birakmayayim canım ?
İyi olmaya çalışıyorum canım çocuğun dersiyle uğraşıyorum. Hemen başlıyor ağlamaya. Kapatıyor kendini. Bir de tepemde herkes ayrı akıl veriyorKızlar nasılsınız nerelerdesiniz burası çok sessiz kaldı![]()
Kahvaltıdan sonra baya kaju yemiştim yazmayı unutmuşumKahvaltı
9.00
2 yumurtadan tereyağda sucuklu yumurta
Çay 2 bardak
15.00
Kahve
Çay
Bir kaç tane kuru üzüm
2-3 gün kurusu kayısı
8-10 siyah mini çekirdek
19.45
5-6 karnabahar köftesi
Yoğurt 1-2 yemek kaşığı (baharatlı )
1 mandalina
Çay
Su rahat 3 litre olmuştur
Zira wcden çıkamadım bütün gün
Spor yapamadım ama yapmış kadar olmuşumdur
Bütün gün ayaktaydim iş güç
Aslında zorlanmiyorim ya borçlarimi tutatyim diyorum alismisken ama böyle de kilo verme duruyorOrucu canım yani tutma niyetin varsa bırakma diye dedim
Bende kaşar peyniri de yemiştim. Unutmuşum yazarken. Böyle unuttuklarımız için diyeti bozmamış bir şeyse sıkıntı yok canım. İlle bu da vardı diye kendini mecbur hissetme diye söylüyorum. Benimde oluyor yeri gelmişken söylemek istedimKahvaltıdan sonra baya kaju yemiştim yazmayı unutmuşum
O kadar çok tok tuttu ki hiç açıkmadim gün içinde
Zaten yemek yiyecek zamanım da olmadı o ayrı da
Sağol balımBende kaşar peyniri de yemiştim. Unutmuşum yazarken. Böyle unuttuklarımız için diyeti bozmamış bir şeyse sıkıntı yok canım. İlle bu da vardı diye kendini mecbur hissetme diye söylüyorum. Benimde oluyor yeri gelmişken söylemek istedim
Çok şükür ertesi güne toparladım ama sersemlik kalıyor biraz, karanlık oda gerçekten iyi geliyor başka birşey kesmiyor aslında etkili ağrı kesicilerden alabilsem lyl gelecek de emzirme olduğu lcln mümkün olmuyor...soğuk jellerden alacağım ben de