Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşbuldukHoşgeldiniz gece saat 12 den önce menüleri ve bu haftaya özel planı belirterek yazmanız gerekiyor örneği bu hafta su haftamiz 2 lt su içtim 3 lt su içtim tarzı. 6 bin adım veya 20 dk egzersiz tik sayılır. Yemekle beraber günlük adım kanıtlı veya yaptığınız sporu yazarak beni ve chocolitayi etiketleme biz gerekiyor![]()
Boyum 1.68 hedef 65 inşallah. Kuralları anladım uygularım Allah'ın izniyle teşekkür ederimMenülerdeespressoc uda etiketlemeyi unutmayalım. Bu hafta en az 1.5 - 2 litre su içiyoruz. Böyle haftalık challenge lerimiz var. İlk sayfada görmüşsündür. Egzersiz yarım puan, haftalık beslenme programına uyum sağlanırsa 1 puan getirir. 5 puana ulaşanın 1 uyarı sildirme hakkı olur.
Gün diyet dışı geçmişse diyet dışıyım demek yeterlidir. Bütün detayları yazmıyoruz o durumda. Ama az diyet dışı var, komple günü yememiş, o zaman menünün içeriğini yazabiliriz.
Bunun dışında boy ve hedef kilo nedir![]()
110 kg den düşen kadın bugün bunu yapıyor hadi bir cesaret biz de yapalım
Ay sorma 2 gündür internet yok. Genel bir sorun varmış herhalde. Ne sorunuysa bu. Telefonun internetinden giriyorum oda çok yavaşlıyor bazenKızlar nerelerdesiniz ya havalar soğudu herkes kaçtıhadi kalkın spora bırakın işi gücü . Yerleri
Evet canım 1 saat 52 dk yaptımDenp 1 saat 52 dk mı ben mi yanlış gördüm![]()
Ben 15.000 adımı tamamladımKızlar nerelerdesiniz ya havalar soğudu herkes kaçtıhadi kalkın spora bırakın işi gücü . Yerleri silip hemen spora geçeceğim
![]()
Oo denp maşallah ya çok iyisin seni tebrik ediyorum. Bu arala havalardan mıdır ndir benim hiç enerjim yok zorla spora kalkiyorumEvet canım 1 saat 52 dk yaptım
Ben 15.000 adımı tamamladımbüyük paşamın dogum günü kücügünde hafızlık yemegi var onların koşturmacasından suana kadar sadece 2.5 lt su içtim.Bugun mecburen 8 gibi yiyecegim birşeyler
Evet bazenn il bazlı gidiyor geçenlerde burada gitti hem wifi hem mobil veri biz de ne oluyor dedkAy sorma 2 gündür internet yok. Genel bir sorun varmış herhalde. Ne sorunuysa bu. Telefonun internetinden giriyorum oda çok yavaşlıyor bazen
İki paşanı da Rabbim sizlere, İslam'a bağışlasınEvet canım 1 saat 52 dk yaptım
Ben 15.000 adımı tamamladımbüyük paşamın dogum günü kücügünde hafızlık yemegi var onların koşturmacasından suana kadar sadece 2.5 lt su içtim.Bugun mecburen 8 gibi yiyecegim birşeyler
Menü
8.40
Çay
9.40
Kahve kolajenli
10.35
Filtre kahve
11.30
Karnabahar kısırı
12.20
Bir tabak keşkek
Yarim kase yoğurt
17.30
200 gram tavuk döner
Bir kase narlı, mısırlı,göbek marul,havuç ,soğan ,karadut ozu ,zeytinyağ ile yapılmış salata
1 lokma ekmek
Spor yok
Su iki bardak anca
Sudem gerçekten tüm gün sadece iki bardak mı su içtinMenü
8.40
Çay
9.40
Kahve kolajenli
10.35
Filtre kahve
11.30
Karnabahar kısırı
12.20
Bir tabak keşkek
Yarim kase yoğurt
17.30
200 gram tavuk döner
Bir kase narlı, mısırlı,göbek marul,havuç ,soğan ,karadut ozu ,zeytinyağ ile yapılmış salata
1 lokma ekmek
Spor yok
Su iki bardak anca