- Emoji Skoru
- 30.064
- Puanlar
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım
Bende bu hafta işyerinde çok aşırı yoğundum. Üstüne çocuğun sınav haftası diye evdede çok yoğundum. Çocuklarla uğraşmak daha da yorucu. Biz oyunla öğrendik çarpım tablosunu. 1den 2den başlayınca yapabiliyorum diye düşünüp öğrendi. Hala takıldıkları var. Telefonda çarpım tablosu oyunları yaptık. Kolaylıklar dilerim.İyi olmaya çalışıyorum canım çocuğun dersiyle uğraşıyorum. Hemen başlıyor ağlamaya. Kapatıyor kendini. Bir de tepemde herkes ayrı akıl veriyor
Hey maşallah denpKızlarrrr haftaya cok güzel başladımsabah 46 dakika kardiyo yaptım
Peşinede 10.000 adım yürüdüm![]()
Çok faydalı bir menü olmuşEki Görüntüle 3690672 Eki Görüntüle 3690673 Eki Görüntüle 3690674
İyi geceler kızlar denge egzersizi 1 yapıldı.
Tüm menü görselde+ 3 dilim kepek ekmek orucluydum
Merhaba Asya hoş geldinSelamun aleykümGeçmişte Kadınlar kulübünde çok güzel kilolar verdim. Desteğinizle tekrardan verebilecegime yürekten inanıyorum
![]()
Chocolita kaptanım aranızda bu garip balık etliye de yer var mı
![]()
Arada ağzıma biseyler atmaya alışmışım gece 3 gibi uyudum o kadar zorlandım ki atmadanÇok faydalı bir menü olmuş![]()
Geçmiş olsun canım sırayla hasta oluyoruzGünaydın güzel kadınlar
Bu sabah uyandım agız yüz şaftım kaymışates baş agrısı bogaz agrısı.Geldi gene kış bitmez salgın
Ama atmamayı başardınArada ağzıma biseyler atmaya alışmışım gece 3 gibi uyudum o kadar zorlandım ki atmadan![]()
Evet çok mutluyum bu yüzden birde defter tutmaya başladım o da iyi olduAma atmamayı başardın![]()
Süpersin espimEvet çok mutluyum bu yüzden birde defter tutmaya başladım o da iyi oldu
Ben çocuğu almadan biraz yürüyüşe çıktım. Eve gidince de temizlik yapmayı düşünüyorum. Akşamda nasipse aç kalmayı düşünüyorumGünaydınhadi kalkın spor yapalım
![]()
Spora temizlikten önce vakit ayırmak çok iyi oluyor tebrik ediyorum. Temizlik yapınca insanın Spor yapacak halı kalmıyor. Kahvemi içeyim bende kalkıp Spor yapacağım. Bugün bende kahvaltı yaptım. Tek öğüne uyum sağlayamadim tek öğün yapınca gece çok acikiyorum bu benim zararıma oluyorBen çocuğu almadan biraz yürüyüşe çıktım. Eve gidince de temizlik yapmayı düşünüyorum. Akşamda nasipse aç kalmayı düşünüyorumsabah iyi yedim çünkü
Hoşbuldum kaptanımMerhaba Asya hoş geldin
Tartı fotoğrafıyla başlangıç yapıyoruz. Tartı günümüz cuma. Hemen başlayayım dersen sabahtan atabilirsin