• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi geceler 🌸
Menüm
Sabah
Klasik yaptığım kahvaltı 1 dilim siyez ekmeği ile

Öğlen 13:45
Chiali sütlü meyveli karışım

15:00 sade türk kahvesi 5cig badem iki dilim portakal

Akşam
17:45
Bı kase sulu köfte 3 kaşık pilav salata

30dk leslie
espressoc espressoc

1000123130.webp
1000123194.webp
1000123305.webp

İyi geceler kızlar denge egzersizi 1 yapıldı.
Tüm menü görselde+ 3 dilim kepek ekmek orucluydum

İyi olmaya çalışıyorum canım çocuğun dersiyle uğraşıyorum. Hemen başlıyor ağlamaya. Kapatıyor kendini. Bir de tepemde herkes ayrı akıl veriyor
Bende bu hafta işyerinde çok aşırı yoğundum. Üstüne çocuğun sınav haftası diye evdede çok yoğundum. Çocuklarla uğraşmak daha da yorucu. Biz oyunla öğrendik çarpım tablosunu. 1den 2den başlayınca yapabiliyorum diye düşünüp öğrendi. Hala takıldıkları var. Telefonda çarpım tablosu oyunları yaptık. Kolaylıklar dilerim.

Selamun aleyküm 🥰 Geçmişte Kadınlar kulübünde çok güzel kilolar verdim. Desteğinizle tekrardan verebilecegime yürekten inanıyorum 😊 Chocolita Chocolita kaptanım aranızda bu garip balık etliye de yer var mı🥹
Merhaba Asya hoş geldin ☘️
Tartı fotoğrafıyla başlangıç yapıyoruz. Tartı günümüz cuma. Hemen başlayayım dersen sabahtan atabilirsin

Ben çocuğu almadan biraz yürüyüşe çıktım. Eve gidince de temizlik yapmayı düşünüyorum. Akşamda nasipse aç kalmayı düşünüyorum 😂 sabah iyi yedim çünkü
Spora temizlikten önce vakit ayırmak çok iyi oluyor tebrik ediyorum. Temizlik yapınca insanın Spor yapacak halı kalmıyor. Kahvemi içeyim bende kalkıp Spor yapacağım. Bugün bende kahvaltı yaptım. Tek öğüne uyum sağlayamadim tek öğün yapınca gece çok acikiyorum bu benim zararıma oluyor

Selam ♥️

8.30
1 bardak çay ☕

9.45
Kolajenli Türk kahvesi ☕

Ara
10.40
1 portakal 🍊

Ara
11.30
1 elma 🍎

Öğlen
12.30
111 gram ton balığından salata 🥗 havuç ve göbek marulla bolca
Çay
1 portakal 🍊
Filtre kahve

16.55
2 tabak karnabahar kısırı
Yarım kase yoğurt

Su 3-4 bardak
Spor henüz yok

Merhaba Asya hoş geldin ☘️
Tartı fotoğrafıyla başlangıç yapıyoruz. Tartı günümüz cuma. Hemen başlayayım dersen sabahtan atabilirsin
Hoşbuldum kaptanım🌹😘Sabah tartılmıştım onu atayım. Kurallar 1.sayfada yazılanlar mı? ayrıca bılmem yapmam gereken var mı? Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000034545.webp
    1000034545.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 12
Back
X