izmir’e 2 günde kış geldi adeta, dün doğalgazı açtıkofiste patron sürekli klimayı kapatıyor ısınmaya çalışmaktan işime odaklanamıyorum
Allah Allah manyak mı millet donsun mu yani açılacaksa mecbur açılacakvücudum kendini ısıtmaya çalışırken bazal metabolizma hızım artıyor diyip kendimi teselli edeyim yoksa delircem
Allah Allah manyak mı millet donsun mu yani açılacaksa mecbur açılacak
Evlerden ıraktam olarak öyle canım, cimrilikleri insanı hayrete düşürür. bir kere yemeğe para vermemek için açlıktan bayılacaktı öyle söyleyeyim, gerisini sen anla
plank unutmaBende kahvemi içtim 1 saat koştum sporu tamamladım
Mutfağa doğru gidiyorum bi çay koyayım da şöyle yumurtalı bi kahvaltı yapayım
ohatam olarak öyle canım, cimrilikleri insanı hayrete düşürür. bir kere yemeğe para vermemek için açlıktan bayılacaktı öyle söyleyeyim, gerisini sen anla
Koruyarak oldun düzeltelimİnanamıyorum. Kilo alarak yıldız savaşçısı olmak da bir başka.
Tebrik ederim kızlar. ❤
Şuradaki "bari" ye çok güldüm her şeyi açıklıyor2 hafta üst üste kilo veren var mı ödül kullanın bari
O kadar zincir kıran süper kadın fotosu koyduk oraya. HiccccÇok uyumlu grup
plank unutma
Ben sabah sporumu yaptim. yapmisken plank ve wallsitt te yaptim.
simdi calisiyoreee
Aç galman yavrum iyi kilo verdin bu hafta ondan da üşünvücudum kendini ısıtmaya çalışırken bazal metabolizma hızım artıyor diyip kendimi teselli edeyim yoksa delircem
Spor bitti artık güzel bir kahveyi hak ettim. 45 dakikada 350 kalori yaktım yeter
Canim ben hergun spor yapiyorum zaten bugunde eliptik yaptim resmini iletiyorum ayrica aksama kadar 10.000 qdimda atmis olurum onun resminide aticam70+ kilo arkadaşlar, ay sonunda en az 1.5 kilo, 70in altında kilosu olan arkadaşlar en az 1 kilo veremezse 5 gün boyunca 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek
Haşimato, insülin direnci vb. rahatsızlığı olan arkadaşların ay sonu 800 gram vermiş olması yeterlidir
Geçen haftadan ay sonu cezası olanlar
Chocolita 2 gün tamamlandı. 3 gün kaldı
@Artemissisipi tamamladı
prensesss016
Cemoos 3 gün tamamlandı. 2 gün kaldı
@Tenceresiz kaldim anne
@delfinia tamamladı
@labellevie normalde sende varsın ama kilo verememis olsan bile 1. Olduğun için cezalardan muafsin canım. Kural kuraldır
Bu haftadan ay sonu cezasına kalanlar
@Melegimkorusun
sedulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?