Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte cesaret işte ferasetMerhaba kızlar kalabalık bir misafir grubum vardı. bugün de cezalı sayıyorum kendimi. abartılı beslendim. 2 ceza yapıcam.şimdi gitti misafirler hemen selam verip çıkayım bebelerin uykus geçti
Hala mıAyy kızlar her yerim kırılıyor sanki kemiklerim kırılmış hareket ettikçe çıtır diye ses geliyo
Yok böyle grip bir hafta oldu ya geç artık geç aman dikkat edin![]()
Ayy vardı c vitamini evde şimdi zor geliyo da yarın başlayayım bariİşte cesaret işte ferasetadım sayari bağrına basan diyetdaslarim benim
Hala mıc vitamini alsan keske cemosum. Suya atılıp eriyen vitaminlerden
İşte cesaret işte ferasetadım sayari bağrına basan diyetdaslarim benim
Hala mıc vitamini alsan keske cemosum. Suya atılıp eriyen vitaminlerden
Ben cumartesi günü ikincilik ödülümü kullanmam da bu hafta birinci olmam çok zor bence baltasar birinci olurBu hafta birincilik iddami geri cekiyorum bu ödem gitmezse bayan regl vaktinde tesrif etmezse cok kilo veremembirincilerin ikincilerin ödülleri vardi su an motivasyonum o ödüller
ruhum obez benim
Bende fena acıktım yaa 3 buçukta yemiştimŞimdi bı kayısı çayı içeyim sonra mutfağı toplar yatarım ayyy nasıl açım agsgshdhdh
Sen pazartesi bı kilo alda 3 gün cezası var zaten hergun cezalisin bakalım haftayı nasıl bitircen
canım one drops diye bi c vitamini var. bana çok iyi geliyor hastalandığımda tavsiye ederimAyy vardı c vitamini evde şimdi zor geliyo da yarın başlayayım bari
Ya akşamları kötü atesleniyorum falan sabah bişey yok![]()
Ben geç yiyorum bide akşam yemeklerini avzvzvxhBende fena acıktım yaa 3 buçukta yemiştim![]()
bu hafta kilo vericem dostum o kırbaçınla kala kalacaksınSen pazartesi bı kilo alda 3 gün cezası var zaten hergun cezalisin bakalım haftayı nasıl bitircen![]()
Bence basla hemen baska vitamin takviyesi varsa onu da ic gecmis olsun .hasta olmasam da uzun zamandir halsizlik cekiyorum cogu zaman her yerim agriyor oyle zor bir durumki enerjik insanlara özeniyorum bende bugun magnezyum malat ,ester c vitsminlerinden siparis verdum d vitamini de kullanmaya baskadim insallah ise yarar da biraz kendime gelirim. zor seyler anacımmAyy vardı c vitamini evde şimdi zor geliyo da yarın başlayayım bari
Ateş varsa kötü ya. İlaç kullanıyor musunAyy vardı c vitamini evde şimdi zor geliyo da yarın başlayayım bari
Birde diyette sanki bağışıklık düştü gibi hissediyorum ben ama tabii bu benim bahanem olabilir avgdgdgdhBence basla hemen baska vitamin takviyesi varsa onu da ic gecmis olsun .hasta olmasan uzun zamandir halsizlik cekiyorum cogu zaman her yerim agriyor oyle zor bir durumki enerjik insanlara özeniyorum bende bugun magnezyum malat ,ester c vitsminlerinden siparis verdum d vitamini de kullanmaya baskadim insallah ise yarar da biraz kendime gelirim. zor seyler anacımm
Kullanmsyacaksan ver bana ödülünü israf olmasin yaziikkkBen cumartesi günü ikincilik ödülümü kullanmam da bu hafta birinci olmam çok zor bence baltasar birinci olur![]()
Kullanıyorum o iyi geliyor gündüz sıfır ateş akşam ateş,halsizlik nedense akşam içmiyorum ilaç gsgsgdgdgAteş varsa kötü ya. İlaç kullanıyor musun
O zaman dur durduğun yerdeBen geç yiyorum bide akşam yemeklerini avzvzvxh
Kullancam dicektim ahdhdhhdKullanmsyacaksan ver bana ödülünü israf olmasin yaziikkk![]()
Beyim meyve tabağı yap diyo bu saatte asla dedim oturdu yedi kendi meyvesiniO zaman dur durduğun yerde![]()
Nice yillara o zaman saglikla büyüsün insallahKullancam dicektim ahdhdhhd
Kızın doğum gününü kutlicaz![]()