Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Merhaba kızlar kalabalık bir misafir grubum vardı. bugün de cezalı sayıyorum kendimi. abartılı beslendim. 2 ceza yapıcam.şimdi gitti misafirler hemen selam verip çıkayım bebelerin uykus geçti
İşte cesaret işte feraset 👋 adım sayari bağrına basan diyetdaslarim benim
Ayy kızlar her yerim kırılıyor sanki kemiklerim kırılmış hareket ettikçe çıtır diye ses geliyo 🙄
Yok böyle grip bir hafta oldu ya geç artık geç aman dikkat edin 🥺
Hala mı 🥺 c vitamini alsan keske cemosum. Suya atılıp eriyen vitaminlerden

İşte cesaret işte feraset 👋 adım sayari bağrına basan diyetdaslarim benim

Hala mı 🥺 c vitamini alsan keske cemosum. Suya atılıp eriyen vitaminlerden
Ayy vardı c vitamini evde şimdi zor geliyo da yarın başlayayım bari 🥺
Ya akşamları kötü atesleniyorum falan sabah bişey yok 😂

Bu hafta birincilik iddami geri cekiyorum bu ödem gitmezse bayan regl vaktinde tesrif etmezse cok kilo veremem😒birincilerin ikincilerin ödülleri vardi su an motivasyonum o ödüller😅ruhum obez benim
Ben cumartesi günü ikincilik ödülümü kullanmam da bu hafta birinci olmam çok zor bence baltasar birinci olur 🧿

canım one drops diye bi c vitamini var. bana çok iyi geliyor hastalandığımda tavsiye ederim

Bence basla hemen baska vitamin takviyesi varsa onu da ic gecmis olsun .hasta olmasam da uzun zamandir halsizlik cekiyorum cogu zaman her yerim agriyor oyle zor bir durumki enerjik insanlara özeniyorum bende bugun magnezyum malat ,ester c vitsminlerinden siparis verdum d vitamini de kullanmaya baskadim insallah ise yarar da biraz kendime gelirim. zor seyler anacımm

Bence basla hemen baska vitamin takviyesi varsa onu da ic gecmis olsun .hasta olmasan uzun zamandir halsizlik cekiyorum cogu zaman her yerim agriyor oyle zor bir durumki enerjik insanlara özeniyorum bende bugun magnezyum malat ,ester c vitsminlerinden siparis verdum d vitamini de kullanmaya baskadim insallah ise yarar da biraz kendime gelirim. zor seyler anacımm
Birde diyette sanki bağışıklık düştü gibi hissediyorum ben ama tabii bu benim bahanem olabilir avgdgdgdh

Back
X