- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Yaaa yeni kan. Onlara karşı bizmi olacagiz çok heyecanliArriety arkadaşlarıyla geliyor. Listeye girecekler. Bir dahaki pazartesi yeni bir grup olarak katılmış olacaklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa yeni kan. Onlara karşı bizmi olacagiz çok heyecanliArriety arkadaşlarıyla geliyor. Listeye girecekler. Bir dahaki pazartesi yeni bir grup olarak katılmış olacaklar
Hadi hayırlı olsun..Arriety arkadaşlarıyla geliyor. Listeye girecekler. Bir dahaki pazartesi yeni bir grup olarak katılmış olacaklar
Seferogullari ve telliogullari gibime mı olcazzYarın yeni grup arkadaşlar geliyor kızlar.
Önümüzdeki pazartesi düello yapicaz hazırlanın göreyim sizi![]()
Ne çok ilaç varmış. Keşke daha kolay çözümü olsa. Diyetisyen kontrolünde misiniz?Tamamdır şimdi menü yazarım, bugün güzel beslendim ama az önce köyden üzüm gelmişti ondan yedim, kan yapar diye göndermişler...günde 2 kez demir ilacı içiyorum, mg içiyorum, tiroit ilacı içiyorum, d vitamini içmem lazım, b12 ignemi vurulmam lazım kafayı yiycem bu kadat ilacı aç tok dengesini kurup içmem inanın eziyet gibi geliyor...
Afiyet olsun.23.10.23
08.30
1 dilim peynir, 1 ck bal,yarım dilim ekmek
12.30
Yarım ince krep, 1 haşlanmış yumurta, domates, 1 dilim peynir,3 zeytin, 1 ck kuşburnu, 1 dilim ekmek
16.00 sade kahve, 3 hurma
19.30 1 kase bezelye yemeği, patlıcan biber sote, yoğurt, az makarna
21.30 siyah üzüm bir avuç
Şu:2 lt
2 fincan yeşil çay.Cemoos
Herke dişine göre bir rakip seçsinSeferogullari ve telliogullari gibime mı olcazz
Onların gruba gireceği hafta yeni sisteme geçmiş olucaz. Yüzdeler konusunda adil olması adına 50-70 kilo aralığındakiler 2 grup, 70-100 kg aralığındakiler 2 grup olup birbiriyle yarışacaklar.Yaaa yeni kan. Onlara karşı bizmi olacagiz çok heyecanli
Onların gruba gireceği hafta yeni sisteme geçmiş olucaz. Yüzdeler konusunda adil olması adına 50-70 kilo aralığındakiler 2 grup, 70-100 kg aralığındakiler 2 grup olup birbiriyle yarışacaklar.
Her şeyin sonunda 4 grup yıldızı belirlenip
Kendi kulvarında iki 1'incimiz olacak.
Meydan okumalar yapabiliriz. Bir grup bir gruba meydan okuyabilir ya da kişiler. Haftada şu kadar adımına düello gibi
Ay güzelmiş heyecanlandırdı hadi bakalım .Onların gruba gireceği hafta yeni sisteme geçmiş olucaz. Yüzdeler konusunda adil olması adına 50-70 kilo aralığındakiler 2 grup, 70-100 kg aralığındakiler 2 grup olup birbiriyle yarışacaklar.
Her şeyin sonunda 4 grup yıldızı belirlenip
Kendi kulvarında iki 1'incimiz olacak.
Meydan okumalar yapabiliriz. Bir grup bir gruba meydan okuyabilir ya da kişiler. Haftada şu kadar adımına düello gibi
Sen dotunu devir ye iç yat üstüne kilo alda ben sana gösteririm yarış sonunda rakiplerini hahHerke dişine göre bir rakip seçsin
Okuyan varsa(yeni takımdan) 87 kiloyum,kısa böyleyim, az hareketliyim taliplerimi ay pardonrakiplerimi bekliyorum
Ayni kilolarda lorisimiz var. Ama deli spor yapiyor. 100+lardan geldi buralara citirimHerke dişine göre bir rakip seçsin
Okuyan varsa(yeni takımdan) 87 kiloyum,kısa böyleyim, az hareketliyim taliplerimi ay pardonrakiplerimi bekliyorum
Ya bırak be kadın gözleri korksun dişli bir rakip sansınlarSen dotunu devir ye iç yat üstüne kilo alda ben sana gösteririm yarış sonunda rakiplerini hah
Bence sen yarışa da girme rakip de seçmeYa bırak be kadın gözleri korksun dişli bir rakip sansınlar![]()
Ayni kilolarda lorisimiz var. Ama deli spor yapiyor. 100+lardan geldi buralara citirim![]()
Seni verelim onu alalımBenim yerime de yapar mı![]()
Aklıma bu gelmişti zatenSeni verelim onu alalım![]()
YaparBenim yerime de yapar mı![]()
Ayyy seni verir miyim hiç ye sen kilo da alsan ses etmemAklıma bu gelmişti zatenw Squat a sattın vefasız
Bir plank bir squatimi gördün mü bu güne kadar hemen gözünden düştümyazıhlar olsun
![]()
Ben böyle de güzelim dimiAyyy seni verir miyim hiç ye sen kilo da alsan ses etmem![]()
Neden kilo aldık zannediyorsunPek bir ponciksiniz![]()