Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Arriety arkadaşlarıyla geliyor. Listeye girecekler. Bir dahaki pazartesi yeni bir grup olarak katılmış olacaklar
Hadi hayırlı olsun..

Survivor mavi takım kırmızı takım bir adada birleşiyor gibi olacak desene :KK53:

Tamamdır şimdi menü yazarım, bugün güzel beslendim ama az önce köyden üzüm gelmişti ondan yedim, kan yapar diye göndermişler...günde 2 kez demir ilacı içiyorum, mg içiyorum, tiroit ilacı içiyorum, d vitamini içmem lazım, b12 ignemi vurulmam lazım kafayı yiycem bu kadat ilacı aç tok dengesini kurup içmem inanın eziyet gibi geliyor...
Ne çok ilaç varmış. Keşke daha kolay çözümü olsa. Diyetisyen kontrolünde misiniz?
23.10.23
08.30
1 dilim peynir, 1 ck bal,yarım dilim ekmek

12.30
Yarım ince krep, 1 haşlanmış yumurta, domates, 1 dilim peynir,3 zeytin, 1 ck kuşburnu, 1 dilim ekmek

16.00 sade kahve, 3 hurma

19.30 1 kase bezelye yemeği, patlıcan biber sote, yoğurt, az makarna

21.30 siyah üzüm bir avuç

Şu:2 lt
2 fincan yeşil çay. Cemoos Cemoos
Afiyet olsun.

Seferogullari ve telliogullari gibime mı olcazz
Herke dişine göre bir rakip seçsin

Okuyan varsa(yeni takımdan) 87 kiloyum,kısa böyleyim, az hareketliyim taliplerimi ay pardon :eek: rakiplerimi bekliyorum

Yaaa yeni kan. Onlara karşı bizmi olacagiz çok heyecanli
Onların gruba gireceği hafta yeni sisteme geçmiş olucaz. Yüzdeler konusunda adil olması adına 50-70 kilo aralığındakiler 2 grup, 70-100 kg aralığındakiler 2 grup olup birbiriyle yarışacaklar.
Her şeyin sonunda 4 grup yıldızı belirlenip
Kendi kulvarında iki 1'incimiz olacak.
Meydan okumalar yapabiliriz. Bir grup bir gruba meydan okuyabilir ya da kişiler. Haftada şu kadar adımına düello gibi

Onların gruba gireceği hafta yeni sisteme geçmiş olucaz. Yüzdeler konusunda adil olması adına 50-70 kilo aralığındakiler 2 grup, 70-100 kg aralığındakiler 2 grup olup birbiriyle yarışacaklar.
Meydan okumalar yapabiliriz. Bir grup bir gruba meydan okuyabilir ya da kişiler. Haftada şu kadar adımına düello gibi
💪💪💪
Hepimiz birimiz.
Birimiz hepimiz icin

Ay güzelmiş heyecanlandırdı hadi bakalım .

Herke dişine göre bir rakip seçsin

Okuyan varsa(yeni takımdan) 87 kiloyum,kısa böyleyim, az hareketliyim taliplerimi ay pardon :eek: rakiplerimi bekliyorum
Sen dotunu devir ye iç yat üstüne kilo alda ben sana gösteririm yarış sonunda rakiplerini hah

Back
X