Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Cezasını görmediğim hanımlar ekran bekliyorum.
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
@Lori
Deenniizz Deenniizz
@labellevie canım salı günü diyet beslenmedim demişsin mecbur ceza yazdım halledersin 😉
Menünün altına eklemistim ama gözden kaçmış demekki canim.
IMG_20231026_202012.webp

Günaydın kızlar dün gündüz çok yorulmuşum mutfakta akşam misafirlikte idik dönünce çocukları yatır derken yatağa yattigim gibi uyumusum ekran görüntüsü almıştım aslında
26 Ekim diyet dışı beslendim maalesef
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Eklentiler

• IMG_20231026_230132.webp
    IMG_20231026_230132.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 28
Sagol canim ben de uzuluyorum cunku hep uzanmak istiyorum hep yorgunum yarin yakinlarda saglik ocagi gibi birsey var tahlil sonuclarimla gidip recete yzmasini isteyecem.Magnezyum malat enerji verir dediler onu da aldim bi ise yaramadi.eskiden kahvenin icine hindistan cevizi yagi dökerdim yarim saat icinde enerji bombasina donusürdüm simdi hic etki etmiyor hayatimda boyle oldugum bir donem hic olmadi hatta diyete ara versem mi diye bile dusundum bugun ama boyle bir ekibi motivasyonu bulamayabilirim diye vazgectim.

gecmis olsun canim,
bende koronadan sonra boyle olmustu, 2 ay kadar surmustu duzelmesi, yakinda hastalik gecirdin mi?

Cezasını görmediğim hanımlar ekran bekliyorum.
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
@Lori
Deenniizz Deenniizz
@labellevie canım salı günü diyet beslenmedim demişsin mecbur ceza yazdım halledersin 😉
bebişim biliyorum ama yapamadım maalesef dizimdeki sıkıntıdan dolayı.dün gece denedim de yok olmadı. bugün şişi ve ağrısı daha az. bugün tekrar denicem bakalım

Günaydın kızlar🎈
dün gece dizim çok ağrıyordu. çocukları uyurken sızmışım ben de. ayak topuklarımda da ağrı başladı. gıcırdayan sandalyelere döndüm😂 bugün onun için de gidip bi krem almayı düşünüyorum. inşallah spor yapabilirm. bu hafta henüz hiç spor yapamadım

Günaydın kızlar🎈
dün gece dizim çok ağrıyordu. çocukları uyurken sızmışım ben de. ayak topuklarımda da ağrı başladı. gıcırdayan sandalyelere döndüm😂 bugün onun için de gidip bi krem almayı düşünüyorum. inşallah spor yapabilirm. bu hafta henüz hiç spor yapamadım
Geçmiş olsun. İhmal etme diz önemli.

26 Ekim persembe menü bildirimi yapmayanlar.
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
@Beyaz leylak
Deenniizz Deenniizz
@Devitamini
prensesss016 prensesss016
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
@Melegimkorusun
@Lori
G Goklerce
@Begonya2
Kızlar arada kacirdigim olabilir ama yazdiysaniz beni etiketleyin görmedim çünkü.
selam kızlar dünkü menüm
sabah
1 simit şekersiz çay
normalde sabahları yemem ama ofis olarak kahvaltı yaptık bende öğle yemeği niyetine yedim 1 simit

ara
türk kahvesi
badem 8-10 adet kadar
yeşil çay
actıvıa yoğurt
tabi hepsini aynı anda yemedim aralarda yedim

akşam 16:00
bulgur pilavı
ayran

su 2 litre
spor yok

Günaydın kızlar🎈
krem iyi gelir ağrına inşallah. canım.🙏🌺

Back
X