- 15 Eylül 2023
- 352
- 437
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim burada sadece senle sorunum vardı başka kimseyle sorunum yoktu cemoos sen de gittiğin için yazmıştım ama karabasan gibi çöktün yine tepeme. ne diyeyim sanaHanimlar tarti günü nasıl geçti ne var ne yok iyi misiniz
Ben kilo almışım![]()
Tabii ki gitmedim malum choyla topigi beeraber kurdukbenim burada sadece senle sorunum vardı başka kimseyle sorunum yoktu cemoos sen de gittiğin için yazmıştım ama karabasan gibi çöktün yine tepeme. ne diyeyim sana
TabisiTabii ki gitmedim malum choyla topigi beeraber kurduk![]()
aferin size. bir de yüzsüzce arada hatrımı sormuşsun grupta. gerçekten çok komiksinTabii ki gitmedim malum choyla topigi beeraber kurduk![]()
Sadece cemosla mi sorunun vardı shineaferin size. bir de yüzsüzce arada hatrımı sormuşsun grupta. gerçekten çok komiksin
Sen hangi yüzle geldin acaba o kadar bedduadan sonra. Birine yüzsüz derken önce dönüp kendine bakaferin size. bir de yüzsüzce arada hatrımı sormuşsun grupta. gerçekten çok komiksin
Mayoneze devam mı merak ettik ahxhxhdyaferin size. bir de yüzsüzce arada hatrımı sormuşsun grupta. gerçekten çok komiksin
Sen hangi yüzle geldin acaba o kadar bedduadan sonra. Birine yüzsüz derken önce dönüp kendine bak
Yorum yapmani tekrar istedim ki açtırdım değil mi?gruba yorumumu kapattırıp bir de arklamdan konuşursun sonra. sana çok yakışır![]()
Benim kilom senin yarın kadar be o mu bedduan.benim tek sorunum cemoosla bu arada başka kimseyle sorunum yok. beddua ettim tabi tutmuş da baksana kilo almışbeni kilo bildirimimi 2 saat geç yaptım diye grupttan attırmıştı. daha ne beddualar tutar eminim ki. en azından kimsenin hakkını yemedim ben. neyse..
Ruh hastasısın gerçekten. Şurda cemosla sorunum var diyorsun da 10 kişiden en az 8 i senden rahatsızdıbenim tek sorunum cemoosla bu arada başka kimseyle sorunum yok. beddua ettim tabi tutmuş da baksana kilo almışbeni kilo bildirimimi 2 saat geç yaptım diye grupttan attırmıştı. daha ne beddualar tutar eminim ki. en azından kimsenin hakkını yemedim ben. neyse..
öyle bir şey nerede yapmışım göstersinler niye yalan söylüyorsun!Benim kilom senin yarın kadar be o mu bedduan.
Chonun çocuğuna niye beddua ettin hani benden başka kimseyle derdin yok ya.
SS leri mune dahil yöneticiler attıköyle bir şey nerede yapmışım göstersinler niye yalan söylüyorsun!
Arkandan konuşma yok mune abla sağolsun duruma el attı. Çünkü buraya konuşmak yerine özelden beddua ettin. Sorunun cemoslaydi madem ben neden bunu yaşadım. Sonra da beddua etmem zoruna gitmiş galiba diye yapıcı olmaya çabaladıgin bir mesaj yazmissingruba yorumumu kapattırıp bir de arklamdan konuşursun sonra. sana çok yakışır![]()
neden o zaman arada hatrımı sormuş cemoos çok merak ediyorum başka işi yokmuymuş. işi gücü çirkinlik başka bir şey değil! hiç değişmemiş. daha çok bedduam tutar ona.DRuh hastasısın gerçekten. Şurda cemosla sorunum var diyorsun da 10 kişiden en az 8 i senden rahatsızdı
İşim gücüm sensin çok özledim seni agxhxhxggcneden o zaman arada hatrımı sormuş cemoos çok merak ediyorum başka işi yokmuymuş. işi gücü çirkinlik başka bir şey değil! hiç değişmemiş. daha çok bedduam tutar ona.D