Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Evet sevgili S shinelikeadiamond aylardır sabırla bekledim su topige yaz diye.
Arkamdan saydığım lafları belki burada herkesin içinde yazabilecek cesaretin vardır diye.
Ilımlı,yapıcı sabırlı davranan choyla ettogin bedduaları birde burada yaz bakalım.
İnsanların çocuğuna kadar beddua etme hakkını kim verdi sana
Birde gelmiş yüzsüz yüzsüz katılmak istediğini yazmışsın.
Asıl bu topige karabasan gibi çöken sensin.
Diyet yapmani geçtim hepimizin motivasyonunu düşürdün.
Resmen dalga geçtin arkadan laf söyledin.

Sen hangi yüzle geldin acaba o kadar bedduadan sonra. Birine yüzsüz derken önce dönüp kendine bak

benim tek sorunum cemoosla bu arada başka kimseyle sorunum yok. beddua ettim tabi tutmuş da baksana kilo almış:D beni kilo bildirimimi 2 saat geç yaptım diye grupttan attırmıştı. daha ne beddualar tutar eminim ki. en azından kimsenin hakkını yemedim ben. neyse..

benim tek sorunum cemoosla bu arada başka kimseyle sorunum yok. beddua ettim tabi tutmuş da baksana kilo almış:KK70: beni kilo bildirimimi 2 saat geç yaptım diye grupttan attırmıştı. daha ne beddualar tutar eminim ki. en azından kimsenin hakkını yemedim ben. neyse..
Benim kilom senin yarın kadar be o mu bedduan.
Chonun çocuğuna niye beddua ettin hani benden başka kimseyle derdin yok ya.

benim tek sorunum cemoosla bu arada başka kimseyle sorunum yok. beddua ettim tabi tutmuş da baksana kilo almış:KK70: beni kilo bildirimimi 2 saat geç yaptım diye grupttan attırmıştı. daha ne beddualar tutar eminim ki. en azından kimsenin hakkını yemedim ben. neyse..
Ruh hastasısın gerçekten. Şurda cemosla sorunum var diyorsun da 10 kişiden en az 8 i senden rahatsızdı

gruba yorumumu kapattırıp bir de arklamdan konuşursun sonra. sana çok yakışır:KK70:
Arkandan konuşma yok mune abla sağolsun duruma el attı. Çünkü buraya konuşmak yerine özelden beddua ettin. Sorunun cemoslaydi madem ben neden bunu yaşadım. Sonra da beddua etmem zoruna gitmiş galiba diye yapıcı olmaya çabaladıgin bir mesaj yazmissin

Ruh hastasısın gerçekten. Şurda cemosla sorunum var diyorsun da 10 kişiden en az 8 i senden rahatsızdı
neden o zaman arada hatrımı sormuş cemoos çok merak ediyorum başka işi yokmuymuş. işi gücü çirkinlik başka bir şey değil! hiç değişmemiş. daha çok bedduam tutar ona.D

Back
X