Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsveç sürdürülebilir değil ya. Bir kere her gün antrikot yediriyor. Her gün sırf kendime ayıramam ki zaten çok pahalıİsveçten vazgeçtim az gitsin öz gitsin aman
Önemli olan almamak koruyayım yeter gidersede 300 500 keyfim olsun
Oglusla yürüyüşe cıktık o bisiklet sürüyor bende peşinde yürüyorum
Bence iyi bir karar.İsveçten vazgeçtim az gitsin öz gitsin aman
Önemli olan almamak koruyayım yeter gidersede 300 500 keyfim olsun
Oglusla yürüyüşe cıktık o bisiklet sürüyor bende peşinde yürüyorum
SelamMerhabalarChocolita
Arrietty_
Beni adım yarışının dışında tutarsanız sevinirim. Benim dizim rahatsız ya, doktoruma sormuştum, "uzun mesafeli yürüyüşle diz eklemlerini çok zorlamamanız gerekli, aşınma var" demişti.
Yüksek tibial osteotomi ameliyatlık durumda. Şehir haatanesindeki doktorum önce kilo vermemi istiyor, belki kilo verince şikayetleriniz azalabilir, hemen ameliyat etmek istemeyiz diyor.
Merdiven çıkarken de zorlanıyorum, canım yanıyor.
20 Mayıs'ta Ayvalık'a gideceğiz ailecek inşallah. Orada her gün yüzecek veya su içinde egzersiz yapacağım eklemleri zorlamadan.
Dün gece çok rahatsızlandım,yediğim birşey dokunmuş, çok da karın ağrısı oldu. Menümü yazabildim anca, yürüyüş yarışı ile ilgili bugün mesaj yazabildim size.
Aynen cnm birde sürekli et yemeyi kaldırmaz bünyem hersey dozunda güzelİsveç sürdürülebilir değil ya. Bir kere her gün antrikot yediriyor. Her gün sırf kendime ayıramam ki zaten çok pahalı
Bence iyi bir karar.
Gulsjourney i bilen var mi insta dan?
Onun yemek planlarindan birini almayi düşünüyorum.
Cok guzel verdi kilo ve sıkılasti son dogumu sonrasi.
Ben hala tokum. Fakat ananas yesem mi acikmadan diyorum
Selam
Hatirliyorum diz sorununuzu.
cok gecmis olsun
Yüzme zaten harika spor.
Yürüme bandım yok10bin adimi hala goremedim.
Bugun 3saat toplanti da olunca aksadi.
Eliptik veya yurume bandina cikmayi düşünüyorum
Var mi benimle birlikte biraz daha fazla adim atmak isteyen?
Ben çok isterim yaaa koşu bandım yok ama alsam hangisi daha iyi marka olarak10bin adimi hala goremedim.
Bugun 3saat toplanti da olunca aksadi.
Eliptik veya yurume bandina cikmayi düşünüyorum
Var mi benimle birlikte biraz daha fazla adim atmak isteyen?
Hic bilmiyorum ki.Ben çok isterim yaaa koşu bandım yok ama alsam hangisi daha iyi marka olarak
Maşallah ne guzel adim sayisi