Günaydın canım benim cumartesi günü menüm var, pazar gününü şimdi yazıyorum
Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 2-3 zeytin, 2 dilim ekmek, domates salatalık biber.
Kahve
Akşam; fırında köfte patates, pilav, 1 bardak ayran
Dün temizlik vardı spor yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım benim cumartesi günü menüm var, pazar gününü şimdi yazıyorum
Tartı atacağız canım. Ama isteyen izin alabilir
EvetBelki de sana öyle gelmiştir. Ki büyüdüyse bile ilaçla düzelecek artık hep kontrol altında olacak. Anneminde var canım. Bir şeylerin üstünde düşündükçe stres yükleniyoruz bende öyleyim. Daha olmadan olacak kaygısıyla bugünden mutsuz oluyorum. Bugünü kaçırıyoruz o zaman. Bir stres yapılacaksa o güne bırakmak lazım. Her şeyin başı inan ki
Türkiyede olsam alirdim.Tartı atacağız canım. Ama isteyen izin alabilir
1:58 boy hedefim 55 kiloÖdül kullandığında menü bildirimi beklemiyorum canım
Boy ve hedef kiloyu da yazar mısınız
Bendede cıkıyor canımKızlar sizde de siteyi kullanırken siyah bir sekme çıkıyor mu? Stake.com diye bir site. Dikkat bağlantınız gizli olmayabilir saldırganlar bilgilerinizi çalmaya çalışıyor olabilir yazıyor
Geçmişi bir sil istersen canım ben sildim az önce. Tekrar çıkacak mı bakacağız.Bendede cıkıyor canım
Listeye ekledim. Hoş geldiniz1:58 boy hedefim 55 kilo
Günaydın
Bu haftam cok yogun gececek.
Oglumun sureci planlanacak.
Yarin belediye ile toplantimiz var. Telefon gorusmelerim var zaten bol bol.
Sürekli guclu gorunmekden de cok yoruldum.
Dun mental olarak Baya cöküsteydim
Bugün kardiyoloji polikliniğinden Salı günü(dahileye) iç hastalıklarından randevum var inşallah sey yokturDoktora git bugun mutlaka
Cok gecmis olsun
Kapatılmıyor muBendede cıkıyor canım
Kapansa da çıkıyor. Ek sekme olup önüme geliyor. Virüs girdi galibaKapatılmıyor mu
Bugün kardiyoloji polikliniğinden Salı günü(dahileye) iç hastalıklarından randevum var inşallah sey yoktur
Evet
Diyorum kendime. Sukret, ne kadar sukretsen azdir.
Ileriyi dusunme suan oldugun gune odaklan. Ne olacagimiz belli degil. Hayatimiz Anina degisebilir.
![]()
Adım mükemmel olmuş maşallah