Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Haftalık tartı cezasında TheDandelion TheDandelion 1 gün kaldı yarın akşama kadar süresi var
labellevie labellevie geçen hafta tartı göndermedin canım. Uyarı gelse bile sonradan göndermek gerekiyor ki listeye geçelim + varsa egzersiz yapalım. Adil olsun 🩷
Canım ben sabittim, sadece foto çekmemiştim sonra çekerim diye, biraz ödem gider birkaç gram veririm diye. sonra da fırsat bulamadım. Sen bana yaz 1 uyarı alışmışız zaten. Bu arada bayramın kutlu olsun, ailenle birlikte nice bayramlar dilerim.

Geçmiş olsun canım tekrardan geç saatte yediğim için aslında biraz da pişmanlık yaşadım öğlen ya da öğlen arası yeseydim sorun değildi chatgpt de sordum öğünlerimi yazıp o da dünkü yaptığım sporun yediklerime eşit geldiğini söylüyor. Iki gün ödemli çıkabilirmişim ama bugün tatlı yememem lazım😅😅😅
Sağol canım. Bende hep menülerimi chatgpt ye yazıyorum ne almışım ne vermişim. Ne yanlış olmuş. Bugünü hafif geçirmek lazım
Canım ben sabittim, sadece foto çekmemiştim sonra çekerim diye, biraz ödem gider birkaç gram veririm diye. sonra da fırsat bulamadım. Sen bana yaz 1 uyarı alışmışız zaten. Bu arada bayramın kutlu olsun, ailenle birlikte nice bayramlar dilerim.
Aşkım 2 uyarı var ne uyarısı hak kalmadı hshaha 😂
Şöyle ypalım, 2 gün egzersiz bekleyeyim 1 günün tamam oldu. O sabitin hakkını çıkarmış olalım. Seninde bayramın mübarek olsun canım ❤️ sevdiklerimizle nice bayramlar görelim 🥰

Sağol canım. Bende hep menülerimi chatgpt ye yazıyorum ne almışım ne vermişim. Ne yanlış olmuş. Bugünü hafif geçirmek lazım

Aşkım 2 uyarı var ne uyarısı hak kalmadı hshaha 😂
Şöyle ypalım, 2 gün egzersiz bekleyeyim 1 günün tamam oldu. O sabitin hakkını çıkarmış olalım. Seninde bayramın mübarek olsun canım ❤️ sevdiklerimizle nice bayramlar görelim 🥰
En son benim uyarım kalmamıştı grup yıldızı olmuştum. Bakıyorum şimdi.

En son benim uyarım kalmamıştı grup yıldızı olmuştum. Bakıyorum şimdi.
Haftalık Sonuçlar
labellevie labellevie
Denp Denp 3 gün 6.000 adım veya 20 dk kanıtlı egzersiz beklerim

Aylık Sonuçlar
Acquaa Acquaa -0.50
Sınırın altında kaldığı için bu hafta 3 gün 8.000 adım veya 30 dk kanıtlı egzersiz beklerim
labellevie labellevie + sonuç olduğu için 1 uyarı geldi

Labelim burada seni alıntı yapmışım TheDandelionla

Birer uyarı geldi kızlar. Tartıları bugün aç karnına bekliyorum. Toksanız yarın sabahtan beklerim. Ne kadar önce atarsanız o kadar iyi. Çünkü biliyorsunuz yüzdeler bu haftaki kilomuza göre alınıyor.
TheDandelion TheDandelion tatildesin neden izin almıyorsun canım. İzin almak istemezsen mecbur tartıyı beklemek zorundayım
25 mayısta konuşmuşuz benden önceki hafta grup yıldızı olmuşsun biri silinmiş. Geçen haftada tartı gelmediğinden 1 uyarı gelmiş. Canım senin 1 tane uyarın var 2 değilmiş labellevie labellevie

Kız yok 2 evet. 25 mayıstan önceki silinmiş. Sonrası yine 2. Yazarken kontrol ediyorum da. Doğru değil mi

Son düzenleme:
labellevie labellevie alıntı yapamadım canım sıkıntı oldu herhalde. Benim hesap doğru bak. 17 mayısta grup yıldızı olduğunda önceden kalma bir uyarın silindi. Sonraki uyarı 25 inde gelmiş Aylık sonuç. Ondan sonraki de geçen hafta tartı gelmediği için

labellevie labellevie alıntı yapamadım canım sıkıntı oldu herhalde. Benim hesap doğru bak. 17 mayısta grup yıldızı olduğunda önceden kalma bir uyarın silindi. Sonraki uyarı 25 inde gelmiş Aylık sonuç. Ondan sonraki de geçen hafta tartı gelmediği için
Tamam canım ben 25. De geleni unutmuşum 🤦‍♀️😁

Canim dün 6.3 K cezam bitti sanırım

Diyet dışı yemek maalesef Chocolita Chocolita

Eklentiler

• IMG_5484.webp
    IMG_5484.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 15
Yazamadığım aralıkta sadece 1 gün diyet dışım oldu. Dün de güzel beslendim. Adım da attım. Yarın çok büyük bir fark beklemesem de 80i ucundan görmek istiyorum.

Kimler bayram iznine çıkıyor beni etiketlesin lütfen
Ona göre tartı beklemiyim
Ben bayram izninde olmak istiyorum tartımı evde unutmuşum çünkü. İzinde iken adımlarımı paylaşabiliyormuyum.

Eklentiler

• IMG_7744.webp
    IMG_7744.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 10
Sabah yumurta haşlama peynir börek
Aksam çorba sebze yemeği sarma

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-06-21-14-19-282_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_2025-06-06-21-14-19-282_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar Ben akşam diyet dışı oldum
Adimim
Az ama 5 saat denizdeydik
Yarin EvvelAllah eve varinca tartimi atacagim Eylule kadar deniz sezonunu kapadik:(

Eklentiler

• IMG_5499.webp
    IMG_5499.webp
    97,5 KB · Görüntüleme: 15
Iyi aksamlar

Tarti oncesi tutamadim bogazimi
Felaket arti bekliyorum.

10.30 da
Ekmek arasina 2 kofte
10 yaprak sarmasl
1 dilim havuclu ekmek

Aksam 17 de
1havuclu ekmek

2L su
45 dk Yuruyus

Nasil yaptim bilmiyorum ama foto ekleyemiyorum.
Yarin yeni telefona gecis yapacagim. Ozmn tum haftalik
aaadimlari atarim

Chocolita Chocolita

Back
X